Meniu
Cos de cumparaturi

Solutie Minoxidil Tratament Caderea Parului

Minoxidil Solutie Topica Tratament Împotriva Căderii Parului

Ce este Minoxidil solutie Topica ?


Minoxidil solutie topică este un tratament exclusiv pentru uz extern și este indicat  doar în anumite cazuri de alopecie ! ( alopecie androgenică , alopecie de tip masculin )

Minoxidil solutie topică este destinat exclusiv pentru persoanele peste 18 ani !

Minoxidil solutie cutanată se poate aplica doar local  ( pe scalp ) in zonele afectate de alopecie !Minoxidil soluție topică este aprobat ca și tratament topic localizat în cazul alopeciei de următoarele organisme de certificare  :


F.D.A  ( Federal Drug Administration ) Statele Unite ale Americii

E.M.A ( Agenția Europeană a Medicamentului )

S.R.D ( Societatea Română de Dermatologie )


Cum funcționează Minoxidil soluție topică ?

Mecanismul de funcționare a moleculei Minoxidil  nu este pe deplin înțeles, dar se crede că acesta fiind un vasodilatator acționează prin îmbunătățirea circulației sanguine la nivelul pielii de pe scalp și astfel foliculii piloși beneficiază de un aport mai ridicat de nutrienți și de o oxigenare mai bună.


Ca și o observație ar fi de completat că procesul de calviție este unul de durată și se întinde pe parcursul mai multor ani , părul pierzându-și din diametru pe parcursul unui interval mare de timp , calviția nu se manifestă prin căderea bruscă a părului . Dacă experimentați un astfel de episod  de cădere bruscă a părului vă sfătuim să vă adresați medicului .

Procesul de calviție se manifestă prin diminuarea în diametru a foliculilor piloși și în consecință subțierea părului  , pe parcursul mai multor faze Anagene și Telogene , desfășurate pe o lungă perioadă de timp , pentru ca spre sfârșitul perioadei de calviție și instalarea alopeciei definitive să rămânem doar cu un puf sau cu rădăcini cicatrizate ( închise ) din care este fizic imposibil să mai iasă vreun fir de păr , singura soluție fiind autogrefele.


Mai trebuie menționat faptul că tratamentul cu Minoxidil nu este un tratament care ne scapă de alopecie definitiv , el este eficace doar pe durata aplicării acestuia pe scalp , odată întrerupt tratamentul vom reveni la starea inițială în decurs de câteva luni .


Rezultatele tratamentului cu Minoxidil diferă de la o persoană la alta

Dacă în decurs de 3 -4 luni nu observați nici un rezultat pozitiv , întrerupeți tratamentul , înseamnă că Minoxidil nu funcționează în cazul dumneavoastră


Efectele secundare Minoxidil soluție topică :


La unele persoane mai sensibile poate apărea senzația de usturime sau uscăciune pe locul unde a fost aplicată soluția.


Interacțiunea Minoxidil cu alte medicamente


Nu există raportări sau studii care să arate că Minoxidil ar putea avea interacțiuni cu alte tratamente medicamentoase .

Nu este recomandat ca Minoxidil să fie amestecat sau folosit în același timp cu alte tratamente topice aplicate pe pielea de pe scalp.


Sarcină și alăptare


Femeile care sunt însărcinate sau care alăptează nu le este recomandat să folosească soluție topică Minoxidil !


Rezultate tratament cu Minoxidil soluție topică

Tratamentul cu soluție topică Minoxidil este unul de durată și este reversibil , de aceea este recomandat ca tratamentul să fie continuat pentru ca rezultatele să poată fi păstrate.

Primele rezultate ar trebui să fie observate la aproximativ 3 luni de la începerea tratamentului , timpul și progresele fiind diferite de la o persoană la alta. Rezultatele vor apărea și se vor menține pe toată durata aplicării tratamentului , odată întrerupt se va reveni la starea inițială.

Cât timp trebuie folosit Minoxidil soluție topică ?

Rețineți că Minoxidil acționează doar asupra efectului ( căderea părului ) nu și asupra cauzelor ( hormoni , vârstă , factori ereditari, )

Primele rezultate ar trebui să fie vizibile la trei luni de la începerea aplicarii solutiei.


Omiterea unei aplicări Minoxidil soluție topică

Dacă din diferite motive ați omis utilizarea unei doze sau a mai multor doze , nu încercați să compensați dozele neaplicate prin mărirea cantității utilizate sau prin mărirea frecvenței de aplicare , pur și simplu reluați tratamentul cu dozele recomandate , una dimineața și una seara.

Aplicarea soluției topice Minoxidil pe părul ud:

Nu este recomandată aplicarea Minoxidil pe părul ud , se va efectua aplicarea după uscarea părului. Părul umed contribuie la diluarea substanței active Minoxidil și astfel tratamentul nu mai este eficient.


Folosirea uscătorului de păr după aplicarea soluției topice Minoxidil

Se poate folosi uscătorul de păr cu condiția ca acesta să fie setat la o temperatură cât mai scăzută și la un nivel de putere mediu .

Aplicarea solutiei cutanate Minoxidil pe părul vopsit

Se poate folosi Minoxidil pe părul vopsit , nu se recomandă ca acesta să fie folosit în ziua în care vopsiți părul

ATENȚIE !!!

Soluția topică Minoxidil este destinată doar pentru uzul extern

Conține alcool deci este  inflamabil , vă rugăm să îl țineți departe de sursele deschise de foc și departe de copii pentru a nu putea fi ingerat accidental.

Solutia nu se pastrează în locuri ușor de accesat de către copii !

Nu utilizați Minoxidil soluție cutanată dacă :

- Aveți un episod brusc decădere a părului și nu știți exact cauza

- Dacă nu știți exact de ce vă cade părul

- Dacă pierderea părului are loc la femeile care au născut

- Nu este recomandată folosirea Minoxidil soluție topică persoanelor sub 18 ani

- Dacă pielea scalpului este iritată , înroșită , inflamată sau prezintă dureri

- Nu utilizați Minoxidil soluție topică alături de alte tratamente medicamentoase topice aplicate pe zona scalpului

Dacă în decurs de 4 - 6 luni de la începerea tratamentului nu s-a observat nici un rezultat este recomandat să întrerupeți tratamentul

Oprirea tratamentului cu soluție topică Minoxidil

Întrerupeți tratamentul dacă :

- Aveți dureri în piept , accelerarea ritmului cardiac , senzația de leșin sau amețeli

- Aveți o creștere bruscă în greutate pe care o asociați cu începerea tratamentului cu Minoxidil soluție topică

- Prezentați edeme ale membrelor inferioare și superioare

- Prezentați iritații sau înroșirea pielii de pe scalp

- În caz de creștere a părului nedorit la nivelul feței

- Acesta este un medicament topic , nu este recomandat a fi folosit de către femeile care sunt însărcinate sau care alăptează

Prezentare și concentrație Minoxidil soluție topică

Solutie cutanata minoxidil concentrație 5% indicată doar pentru bărbați , nu este recomandată folosirea acestui tip de concentrație de către femei.

Solutie topică de tip spumă concentrație 5% Minoxidil indicată doar pentru bărbați , nu este recomandată folosirea acestui tip de concentrație de către femei.

Solutie topică lichidă concentrație 2% Minoxidil , acest produs poate fi folosit și de către femei.

Solutie topică spumă concentrație 2% Minoxidil, acest produs poate fi folosit și de către femei.

Instrucțiuni de utilizare :

Aplicați 1 ml soluție sau 1 ml spumă ( aproximativ cât o nucă ) pe zonele de pe scalp afectate de căderea părului apoi lăsați să se usuce

Aplicați de două ori pe zi , o dată dimineața și o dată seara , trebuie să vă calculați o frecvență de ,, o dată la 12 ore,,

- Nu utilizați solutie topică Minoxidil într-o cantitate mai mare sau cu o frecvență mai ridicată

Rezultatele au nevoie în medie de circa 3 luni pentru a putea fi vizibile

Important este să aplicați constant minim 3 luni de două ori pe zi pentru a putea face o evaluare a eficacității tratamentului cu Minoxidil asupra părului dumneavoastră.

Pentru a vă putea menține rezultatele dobândite este necesar să continuați tratamentul , odată întrerupt tratamentul riscați să pierdeți toate rezultatele obținute.

Alte informații despre Minoxidil solutie cutanată

- Citiți cu atenție informațiile înscrise pe cutie și pe broșură

- Păstrați ambalajul de carton , el conține înscrisuri foarte importante pentru dumneavoastră

- Păstrați produsul într-un loc ferit de razele soarelui , departe de sursele de căldură , ferit de îngheț , de preferat la o temperatură ambientală de 19 - 25 de grade .


Disclaimer

ATENȚIE !!!  Toate datele pe care le-ați citit mai sus au caracter strict informativ și general .Nu sunt sub nici o formă un diagnostic pus de către un medic specialist în afecțiuni endocrine sau dermatologice !

Pentru un diagnostic obiectiv , complet și avizat avem rugămintea să vă adresați medicului dumneavoastră curant.

Doar un medic este în măsură să vă pună un diagnostic valid și să vă recomande tratamentul pe care trebuie să îl urmați.

Solutie Cutanată Minoxidil 5% Kirkland Pachet 6 luni Solutie Cutanată Minoxidil 5% Kirkland Pachet 6 luni
Momentan Indisponibil
Solutie topica Kirkland Minoxidil concentratie 5% tratament 6 luni  , cantitate 360ml , 6 tuburi a cate 60 mlSolutia cutanată Kirkland Minoxidil 5% poate fi folosită doar de către barbați , și doar de către cei care au vârsta minimă de 18 ani.Minoxidilul solutie cutanata nu este recomandat a fi folosit de catre persoanele sub 18 ani !Solutia Kirkland Minoxidil 5%  este indicată doar pentru uzul extern si aplicare localizată doar în zona scalpului pe porțiunile afectate de alopecie .Min..
210 Lei
Fără TVA:210 Lei
Minoxidil 5% Kirkland Tratament Barbati Pachet 12 luni Minoxidil 5% Kirkland Tratament Barbati Pachet 12 luni
Momentan Indisponibil
Solutie Cutanata Kirkland Minoxidil concentratie 5%  , pachet  pentru 12 luni  , cantitate 720 ml , 12 tuburi a cate 60 mlSolutia Topica Minoxidil este destinata exclusiv uzului extern si a aplicarii localizate pe scalp în zonele afectate de căderea părului.Nu este recomandat folosirea acestui produs pe alte zone ale corpului.Solutie Cutanata Minoxidil 5% concentratie se recomanda in caz de alopecie androgenica la barbati de peste 18Minoxidil in concentratie de 5% este destinat ex..
410 Lei
Fără TVA:410 Lei
Equate Solutie Minoxidil 2% Solutie Pentru 3 Luni Equate Solutie Minoxidil 2% Solutie Pentru 3 Luni
Momentan Indisponibil
Solutie topica Minoxidil concentratie 2%  pentru femei , cantitate 180 ml , 3 tuburi a cate 60 mlMinoxidil 2% concentratie se recomanda in caz de cadere moderata a parului la femei .Nu este recomandat folosirea Minoxidil la persoanele sub 18 aniInstructiuni aplicare tratament pe scalp :Se aplica 1ml de solutie cu pipeta din pachet, de 2 ori pe zi, direct pe scalp, in zona afectata de pierderea parului.Utilizarea unei cantitati mai mari sau aplicarea de mai mult de doua ori pe zi a Minoxidil..
180 Lei
Fără TVA:180 Lei
Equate Solutie Minoxidil 2% Solutie Pentru 6 Luni Equate Solutie Minoxidil 2% Solutie Pentru 6 Luni
Momentan Indisponibil
Solutie topica Minoxidil concentratie 2%  tratament 6 luni  , cantitate 360 ml ,cu 6 tuburi a cate 60 mlProdusul vine in două cutii a câte 3 recipiente fiecare , total 6 tuburi.Minoxidil 2% concentratie se recomanda in caz de cadere moderata a parului la femei .Instructiuni aplicare tratament pe scalp :Se aplica 1ml de solutie cu pipeta din pachet, de 2 ori pe zi, direct pe scalp, in zona afectata de pierderea parului.Utilizarea unei cantitati mai mari sau aplicarea de mai mult de doua..
350 Lei
Fără TVA:350 Lei
Equate Solutie Cutanata Minoxidil 5% Pentru Barbati 180 ml Equate Solutie Cutanata Minoxidil 5% Pentru Barbati 180 ml
Momentan Indisponibil
Equate Solutie topica Minoxidil concentratie 5% tratament pentru 3 luni  , cantitate 180ml , 3 tuburi a cate 60 mlMinoxidil 5% concentratie se recomanda in caz de alopecie androgenica la barbati.Tratamentul cu Minoxidil în concentrație de 5% este destinat exclusiv pentru a combate căderea părului la bărbați . Soluția topica minoxidil 5% este indicata doar pentru persoanele de peste 18 aniInstructiuni aplicare tratament pe scalp :Se aplica 1ml de solutie cu pipeta din pachet, de 2 ori pe zi,..
180 Lei
Fără TVA:180 Lei
Equate Solutie Cutanata Minoxidil 5% Pentru Barbati 360 ml Equate Solutie Cutanata Minoxidil 5% Pentru Barbati 360 ml
Momentan Indisponibil
Equate Solutie Cutanata Minoxidil concentratie 5% tratament pentru 6 luni  , cantitate 360ml , 6 tuburi a cate 60 mlProdusul vine in 2 cutii separate a cate 3 recipiente fiecareTratamentul cu Minoxidil în concentrație de 5% este destinat exclusiv pentru a combate căderea părului de tip androgenic la bărbați . Soluția topica minoxidil 5% este indicata pentru a regenera unele zone de pe scalp  afectate de alopecie doar la persoanele cu varsta minima de 18 ani.Nu este recomandata folosire..
350 Lei
Fără TVA:350 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Actualizare coș cumpărături !
Vă anunțăm că pentru moment coșul de cumpărături funcționează cu mici probleme tehnice.Pentru a nu pierde produsele adăugate în coș avem rugămintea să dați refresh la pagină după fiecare adăugare în coș.Încercăm să remediem situația cât mai repede.Vă mulțumim !