Meniu
Cos de cumparaturi

Estee Lauder

Cum iti poti afla subtonul ?Subtonul este felul in care pielea ta arata si se comporta. Cu care subton de identifici cel mai bine? Subton Rece (C - Cool): Pielea ta curata are o tonalitate rozalie si se inroseste repede la soare.Subton Neutru (N - Neutral): Pielea ta curata are un aspect mai echilibrat, nici prea rozalie, nici prea aurie. Subton Cald (W - Warm): Pielea ta curata are o tonalitate aurie sau maslinie si se bronzeaza repede la soare.Vizualizati aici : Nuante Colectia Double Wear Sta..
0 Lei
Fără TVA:0 Lei
Fond de ten rezistent 24 ore Double Wear Stay in Place Makeup,  Estee Lauder nuanta 3C2 Pebble, cantitate 30 mlAceasta nuanta este indicata pentru un ten deschis cu subton caldDouble Wear este un fond de ten rezistent ,matifiant care arata fresh si natural pana la 24 de ore, este un fond de ten lichid cu o consistenta light care se simte confortabil pe piele fara sa incarce inutil tenul .Este rezistent la caldura , potrivit oricarei situatii, rezistent la apa , la transferul pe telef..
155 Lei
Fără TVA:130 Lei
Double Wear Estee Lauder 3C3 SANDBAR Double Wear Estee Lauder 3C3 SANDBAR
Nou
Fond de ten rezistent 24 ore Double Wear Stay in Place Makeup,  Estee Lauder nuanta 3C3 SANDBAR, cantitate 30 mlAceasta nuanta este indicata pentru un ten deschis cu subton rozaliuDouble Wear este un fond de ten rezistent ,matifiant care arata fresh si natural pana la 24 de ore, este un fond de ten lichid cu o consistenta light care se simte confortabil pe piele fara sa incarce inutil tenul .Este rezistent la caldura , potrivit oricarei situatii, rezistent la apa , la transferul pe t..
155 Lei
Fără TVA:130 Lei
Fond de ten rezistent la transfer Double Wear Stay in Place Makeup,  Estee Lauder nuanta 4C2 Auburn, SPF 10Aceasta nuanta este indicata pentru un ten mediu închis cu sub-ton receDouble Wear este un fond de ten rezistent ,matifiant care arata fresh si natural pana la 24 de ore, este un fond de ten lichid cu o consistenta light care se simte confortabil pe piele fara sa incarce inutil tenul .Este rezistent la caldura , potrivit oricarei situatii, rezistent la apa , la transferul pe te..
155 Lei
Fără TVA:130 Lei
Fond de ten rezistent la transfer Double Wear Stay in Place Makeup,  Estee Lauder nuanta 4N2 Spiced Sand, SPF 10Aceasta nuanta este indicata pentru un ten mediu-închis cu subton cald.Double Wear este un fond de ten rezistent ,matifiant care arata fresh si natural pana la 24 de ore, este un fond de ten lichid cu o consistenta light care se simte confortabil pe piele fara sa incarce inutil tenul .Este rezistent la caldura , potrivit oricarei situatii, rezistent la apa , la transferul ..
155 Lei
Fără TVA:130 Lei
Fond de ten rezistent la transfer Double Wear Stay in Place Makeup,  Estee Lauder nuanta 5W1 BRONZE,Full Size 30 mlAceasta nuanta este indicata pentru un ten închis cu sub-ton cald.Double Wear este un fond de ten rezistent ,matifiant care arata fresh si natural pana la 24 de ore, este un fond de ten lichid cu o consistenta light care se simte confortabil pe piele fara sa incarce inutil tenul .Este rezistent la caldura , potrivit oricarei situatii, rezistent la apa , la transferul pe..
155 Lei
Fără TVA:130 Lei
Estee Lauder Double Wear Foundation 5N2 AMBER HONEY Estee Lauder Double Wear Foundation 5N2 AMBER HONEY
Nou
Fond de ten rezistent la transfer Double Wear Stay in Place Makeup,  Estee Lauder nuanta 5N2 AMBER HONEY,Full Size 30 mlAceasta nuanta este indicata pentru un ten închis cu sub-ton cald.Double Wear este un fond de ten rezistent ,matifiant care arata fresh si natural pana la 24 de ore, este un fond de ten lichid cu o consistenta light care se simte confortabil pe piele fara sa incarce inutil tenul .Este rezistent la caldura , potrivit oricarei situatii, rezistent la apa , la transferul..
155 Lei
Fără TVA:130 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)