Meniu
Cos de cumparaturi

Pudra Obraz


Pudra Matifianta Compacta Perfect Match 2R2C Vanille Rose - Rose Vanilla L'Oreal Paris , super-blendable perfecting powder , cantitate 9gPudra compacta care se potriveste perfect cu nuanta si textura pielii fara sa incarce tenul. Acoperire lejera.Mai mult decat o potrivire cu nuanta tenului. O formula care imbunatateste cu adevarat calitatea pielii. Formula imbogatita cu ingrediente de origine naturala si pigmenti minerali. Textura catifelata. Aspect natural , vine intr-un ambalaj compact si ele..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
Pudra compacta matifianta  True Match Nuanta 4N Beige L'Oreal Paris , cantitate 9 gPudra compacta care se potriveste perfect cu nuanta si textura tenului fara sa incarce tenul. Acoperire lejera.Ingrediente si inovatie:Mai mult decat o potrivire cu nuanta tenului. O formula care imbunatateste cu adevarat calitatea pielii. Formula imbogatita cu ingrediente de origine naturala si pigmenti minerali.Textura catifelata. Aspect natural,aplicare usoara matifiere si fixare a fondului de ten ,mai ale..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
Pudra Compacta Matifianta L'Oreal Paris True Match  3D - 3W Beige Dore Golden Beige , Super-blendable perfecting powder , cantitate 9gMai mult decat o potrivire cu nuanta tenului. O formula care imbunatateste cu adevarat calitatea pielii. Formula imbogatita cu ingrediente de origine naturala si pigmenti minerali. Textura catifelata. Aspect natural.Pudra compacta care se potriveste perfect cu nuanta si textura tenului fara sa incarce tenul. Acoperire lejera.Usor de Aplicat.Construibila strat..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
True Match Pudra 5D - 5W Golden Beige LOreal True Match Pudra 5D - 5W Golden Beige LOreal
Nou
Pudra compacta matifianta  True Match Nuanta 5D - 5W Golden Beige - Sable Dore L'Oreal Paris , Pudra compacta care se potriveste perfect cu nuanta si textura tenului fara sa incarce tenul. Acoperire lejera.Ingrediente si inovatie:Mai mult decat o potrivire cu nuanta tenului. O formula care imbunatateste cu adevarat calitatea pielii. Formula imbogatita cu ingrediente de origine naturala si pigmenti minerali. Textura catifelata. Aspect natural,aplicare usoara matifiere si fixare a fondului de..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear Powder 20 IVORY Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear Powder 20 IVORY
Nou
Pudra Waterproof , rezistenta si matifianta , Loreal Infaillible  24H Fresh Wear 20 IVOIRE - IVORY  , foundation in a powder , cantitate 9gNoua versiune a pudrei Infallible acopera ca un fond de ten lichid dar matifiază ca o pudră , fără a avea acel aspect ca de ,, făină" pe ten.Pudra are o textură light și o acoperire completă cu un finisaj natural care arată proaspăt întreaga zi.Are un efect de reducere si estompare a luciului nedorit cauzat de excesul de sebum , reduce asp..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear 40 CASHMERE Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear 40 CASHMERE
Nou
Loreal Infaillible 40 CACHEMIRE - CASHMERE 24H Fresh Wear  , foundation in a powder , cantitate 9g , pudra rezistenta si matifiantaNoua versiune a pudrei Infallible acopera ca un fond de ten lichid dar matifiază ca o pudră , fără a avea acel aspect ca de ,, făină" pe ten.Pudra are o textură light și o acoperire completă cu un finisaj natural care arată proaspăt întreaga zi.Are un efect de reducere si estompare a luciului nedorit cauzat de excesul de sebum , reduce aspectul porilor&n..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
Pudra L'oreal Infaillible 24H Fresh Wear Powder 120 Vanilla Pudra L'oreal Infaillible 24H Fresh Wear Powder 120 Vanilla
-18 %
Pudra Waterproof , rezistenta si matifianta ,L'oreal  Infaillible 24H Fresh Wear 120 Vanilla - Vanille, foundation in a powder , cantitate 9gNoua versiune a pudrei Infallible acopera ca un fond de ten lichid dar matifiază ca o pudră , fără a avea acel aspect ca de ,, făină" pe ten.Pudra are o textură light și o acoperire completă cu un finisaj natural care arată proaspăt întreaga zi.Are un efect de reducere si estompare a luciului nedorit cauzat de excesul de sebum , reduce aspe..
45 Lei 55 Lei
Fără TVA:45 Lei
Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear Powder 130 True Beige Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear Powder 130 True Beige
Nou
Pudra rezistenta si matifianta ,L'oreal  Infaillible 24H Fresh Wear 130 Beige Peau - True Beige , foundation in a powder , cantitate 9gNoua versiune a pudrei Infallible acopera ca un fond de ten lichid dar matifiază ca o pudră , fără a avea acel aspect ca de ,, făină" pe ten.Pudra are o textură light și o acoperire completă cu un finisaj natural care arată proaspăt întreaga zi.Are un efect de reducere si estompare a luciului nedorit cauzat de excesul de sebum , reduce aspectul p..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
Pudra Waterproof , rezistenta si matifianta ,L'oreal  Infaillible 24H Fresh Wear 140 Golden Beige / Beige Dore  , foundation in a powder , cantitate 9g Noua versiune a pudrei Infallible acopera ca un fond de ten lichid dar matifiază ca o pudră , fără a avea acel aspect ca de ,, făină" pe ten. Pudra are o textură light și o acoperire completă cu un finisaj natural care arată proaspăt întreaga zi. Are un efect de reducere si estompare a luciului nedorit cauzat de excesul de sebum , re..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
Pudra Waterproof , rezistenta si matifianta , Loreal Infaillible 24H Fresh Wear  180 Sable Dore - Rose Sand , Foundation In A powder , cantitate 9gNoua versiune a pudrei Infallible acopera ca un fond de ten lichid dar matifiază ca o pudră , fără a avea acel aspect ca de ,, făină" pe ten.Pudra are o textură light și o acoperire completă cu un finisaj natural care arată proaspăt întreaga zi.Are un efect de reducere si estompare a luciului nedorit cauzat de excesul de sebum , reduce ..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
Pudra Waterproof , rezistenta si matifianta , Loreal Infaillible  24H Fresh Wear 220 Sable -Sand  , foundation in a powder , cantitate 9gNoua versiune a pudrei Infallible acopera ca un fond de ten lichid dar matifiază ca o pudră , fără a avea acel aspect ca de ,, făină" pe ten.Pudra are o textură light și o acoperire completă cu un finisaj natural care arată proaspăt întreaga zi.Are un efect de reducere si estompare a luciului nedorit cauzat de excesul de sebum , reduce aspec..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear 245 GOLDEN HONEY Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear 245 GOLDEN HONEY
Nou
Loreal Infaillible 245 MIEL DORE - GOLDEN HONEY 24H Fresh Wear foundation in a powder , cantitate 9g , pudra rezistenta si matifiantaNoua versiune a pudrei Infallible acopera ca un fond de ten lichid dar matifiază ca o pudră , fără a avea acel aspect ca de ,, făină" pe ten.Pudra are o textură light și o acoperire completă cu un finisaj natural care arată proaspăt întreaga zi.Are un efect de reducere si estompare a luciului nedorit cauzat de excesul de sebum , reduce aspectul porilor ..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
Pudra Loreal Age Perfect 100 Golden Ivory Pudra Loreal Age Perfect 100 Golden Ivory
Nou
Pudra Compacta Loreal Age Perfect Healthy Glow Powder nuanta 100 Ivoire Dore - Golden Ivory , cantitate 10gSe adaptează insesizabil la structura și nuanța pielii , se matifiază și se contopește cu tonul natural al tenului conferind un aspect fresh,natural,radiant și fără efect de mască.Are o textură cremoasă , nu usucă pielea nu se strânge în linii fine și nu scoate în evidență imperfecțiunile tenului.Aplicarea se face extrem de facil , produsul având o oglindă de dimensiuni mari ( 9 cm lungime ..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
Pudra Loreal Age Perfect 200 Golden Beige Pudra Loreal Age Perfect 200 Golden Beige
Nou
Pudra Compacta Loreal Age Perfect Healthy Glow Powder nuanta 200 Beige Dore - Golden Beige, cantitate 10gSe adaptează insesizabil la structura și nuanța pielii , se matifiază și se contopește cu tonul natural al tenului conferind un aspect fresh,natural,radiant și fără efect de mască.Are o textură cremoasă , nu usucă pielea nu se strânge în linii fine și nu scoate în evidență imperfecțiunile tenului.Aplicarea se face extrem de facil , produsul având o oglindă de dimensiuni mari ( 9 cm lung..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
Pudra Loreal Age Perfect 300 Golden Sand Pudra Loreal Age Perfect 300 Golden Sand
Nou
Pudra Compacta Loreal Age Perfect Healthy Glow Powder nuanta 300 Sable Dore - Golden Sand , cantitate 10gSe adaptează insesizabil la structura și nuanța pielii , se matifiază și se contopește cu tonul natural al tenului conferind un aspect fresh,natural,radiant și fără efect de mască.Are o textură cremoasă , nu usucă pielea nu se strânge în linii fine și nu scoate în evidență imperfecțiunile tenului.Aplicarea se face extrem de facil , produsul având o oglindă de dimensiuni mari ( 9 cm lung..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
Pudra Loreal Age Perfect 350 Golden Honey Pudra Loreal Age Perfect 350 Golden Honey
Nou
Pudra Compacta Loreal Age Perfect Healthy Glow Powder nuanta 350 Miel Dore - Golden Honey , cantitate 10gSe adaptează insesizabil la structura și nuanța pielii , se matifiază și se contopește cu tonul natural al tenului conferind un aspect fresh,natural,radiant și fără efect de mască.Are o textură cremoasă , nu usucă pielea nu se strânge în linii fine și nu scoate în evidență imperfecțiunile tenului.Aplicarea se face extrem de facil , produsul având o oglindă de dimensiuni mari ( 9 cm lung..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
Pudra Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 260 Medium Neutral Pudra Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 260 Medium Neutral
Nou -53 %
Pudra compacta matifianta Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 260 Medium Neutral Odata cu succesul fulminant inregistrat de fondul de ten Pro Filt'r Soft Matte , pudra vine ca o completare naturală a acestei game.Textura fina cu rezistenta indelungata, formula light, fara efect de incarcare exagerata a tenuluiComplex Blur Filt'r pentru un efect de estompare a micilor imperfectiuni ale pielii si absortia excesului de sebumRezistent la transpiratie, caldura si umezealaNu se strange pe te..
80 Lei 170 Lei
Fără TVA:80 Lei
Pudra  Adopt  Coverfit Fix & MatEste o pudra compacta , translucida si matifianta extrem de versatila ce poate fi folosita la finalul machiajului in zonele cu exces de sebum pentru un efect matifiant ( pometi , frunte ) sau poate fi folosita pentru a fixa machiajul...
20 Lei
Fără TVA:20 Lei
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)
Actualizare coș cumpărături !
Vă anunțăm că pentru moment coșul de cumpărături funcționează cu mici probleme tehnice.Pentru a nu pierde produsele adăugate în coș avem rugămintea să dați refresh la pagină după fiecare adăugare în coș.Încercăm să remediem situația cât mai repede.Vă mulțumim !