Meniu
Cos de cumparaturi

Loreal Color Riche Nuante Ruj

Nuante Color Riche L'Oreal Paris

Rujul din colectia Color Riche este prezent pe piata inca din anul 1985 si a fost fabricat in peste 300 de nuante de-a lungul timpului , la acest moment ajungand sa se vanda in lume, intr-un volum de 120  bucati pe minut.

Data fiind prezenta atat de indelugata pe piata , nu putem decat sa ajungem la o concluzie unanim acceptata , este un ruj bun ! Daca nu  era adevarat , era scos de pe linia de fabricatie.

Si acum ajungem la calitatile ce ne face sa alegem acest ruj in detrimentul altora , nu este doar un produs destinat machiajului  , este si un produs cosmetic de ingrijire a pielii datorita complexului de ingrediente active hidratante , cum ar fi , omega 3 , uleiuri esentiale si vitamina E , asigurand o hidratare de pana la 8 ore si o culoare ce nu paleste de-a lungul intregii zile.

Are o rezistenta pe buze de 4 pana la 8 ore , depinzand foarte mult de particularitatile tenului , de obiceiurile zilnice si nu in ultimul rand de textura aleasa, stiut fiind faptul ca rujul mat are o rezistenta mai indelungata pe buze.

Rujurile din Gama Color Riche L'Oreal Paris se gasesc in mai multe variante de textura , satinat , mat , semi-mat , perlat si cremos iar pe site-ul BestDiscounts il gasiti in peste 40 de nuante si culori.


Ruj Mat Color Riche 227 Hype L'oreal ParisCu toate ca este un ruj mat  si in general rujurile mate au tendinta de a usca buzele , nu este cazul si acestui tip de ruj  , care datorita compozitiei sale mentine buzele hidratate. Accentuează intr-un mod placut conturul natural al buzelor și le evidențiază,fiind o alegere perfectă atât pentru machiajul de zi cât și pentru cel de seara.Rujul se aplică cu mișcări delicate dinspre centru spre colțul buzelor , Aici gasiti : ->  mai mult..
36 Lei
Fără TVA:30 Lei
Ruj Hidratant Loreal Color Riche 230 Coral ShowroomRiche Color Riche accentuează intr-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară.Beneficii :Datorita compozitiei sale bogata in Omega 3 si vitamina E, pe langa culoarea sidefata si cremoasa rujul protejeaza impotriva dezhidratarii oferind un plus de prospetime.Are un efect volumizant ,buzele arată mai pline si mai sănătoaseAplicare:Rujul se aplică cu miscari delicate dinspre centru spre colturi.Aici gasiti : -> ..
36 Lei
Fără TVA:30 Lei
Ruj Hidratant Loreal Color Riche 268 Rose Grenat LipstickRiche Color Riche accentuează intr-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară.Beneficii : Datorita compozitiei sale bogata in Omega 3 si vitamina E, pe langa culoarea sidefata si cremoasa rujul protejeaza impotriva dezhidratarii oferind un plus de prospetimeAre un efect volumizant ,buzele arată mai pline si mai sănătoaseAplicare :Rujul se aplică cu miscari delicate dinspre centru spre colturi.Aici gasi..
36 Lei
Fără TVA:30 Lei
Color Riche Nude Intense Loreal Lipstick Nuanta 174 NU INSOUCIANT Color Riche Nude Intense Loreal Lipstick Nuanta 174 NU INSOUCIANT
Nou
Ruj Loreal Color Riche Nude Intense Nuanța -- 174 NU INSOUCIANTRiche Color Riche accentuează într-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară.Beneficii : Datorită compoziției sale bogata în Omega 3 ți vitamina E, pe lângă culoarea sidefata și cremoasa rujul protejează împotriva deshidratării oferind un plus de prospețimeAre un efect volumizant ,buzele arată mai pline și mai sănătoaseAplicare: Rujul se aplică cu mișcări delicate dinspre centru spre colțuri.Aic..
36 Lei
Fără TVA:30 Lei
Ruj  Loreal Color Riche 176 NU IRREVERENT LipstickRiche Color Riche accentuează intr-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară.Beneficii :Datorita compozitiei sale bogata in Omega 3 si vitamina E, pe langa culoarea sidefata si cremoasa rujul protejeaza impotriva dezhidratarii oferind un plus de prospetimeAre un efect volumizant ,buzele arată mai pline si mai sănătoaseAplicare: Rujul se aplică cu miscari delicate dinspre centru spre colturi.Aici gasiti ..
36 Lei
Fără TVA:30 Lei
Color Riche Loreal Lipstick Nuanta 111 OUI Color Riche Loreal Lipstick Nuanta 111 OUI
Nou
Ruj Satinat Loreal Color Riche Nuanța -- 111 OUI Riche Color Riche accentuează într-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară.Beneficii : Datorită compoziției sale bogata în Omega 3 ți vitamina E, pe lângă culoarea sidefata și cremoasa rujul protejează împotriva deshidratării oferind un plus de prospețimeAre un efect volumizant ,buzele arată mai pline și mai sănătoaseAplicare: Rujul se aplică cu mișcări delicate dinspre centru spre colțuri.Aici gasiti : -&g..
36 Lei
Fără TVA:30 Lei
Color Riche Loreal Lipstick Nuanta 112 PARIS PARIS Color Riche Loreal Lipstick Nuanta 112 PARIS PARIS
Nou
Ruj Satinat Loreal Color Riche Nuanța -- 112 PARIS PARISRiche Color Riche accentuează într-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară.Beneficii : Datorită compoziției sale bogata în Omega 3 ți vitamina E, pe lângă culoarea sidefata și cremoasa rujul protejează împotriva deshidratării oferind un plus de prospețimeAre un efect volumizant ,buzele arată mai pline și mai sănătoaseAplicare: Rujul se aplică cu mișcări delicate dinspre centru spre colțuri.Aici gasit..
36 Lei
Fără TVA:30 Lei
Color Riche Nude Intense Loreal Lipstick Nuanta 181 NU INTENSE Color Riche Nude Intense Loreal Lipstick Nuanta 181 NU INTENSE
Nou
Ruj Loreal Color Riche Nude Intense Nuanța -- 181 NU INTENSERiche Color Riche accentuează într-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară.Beneficii : Datorită compoziției sale bogata în Omega 3 ți vitamina E, pe lângă culoarea sidefata și cremoasa rujul protejează împotriva deshidratării oferind un plus de prospețimeAre un efect volumizant ,buzele arată mai pline și mai sănătoaseAplicare: Rujul se aplică cu mișcări delicate dinspre centru spre colțuri.Aici g..
36 Lei
Fără TVA:30 Lei
Color Riche Loreal Lipstick Nuanta 124 S-IL VOUS PLAIT Color Riche Loreal Lipstick Nuanta 124 S-IL VOUS PLAIT
Nou
Ruj Satinat Loreal Color Riche Nuanța -- 124 S-IL VOUS PLAITRiche Color Riche accentuează într-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară.Beneficii : Datorită compoziției sale bogata în Omega 3 ți vitamina E, pe lângă culoarea sidefata și cremoasa rujul protejează împotriva deshidratării oferind un plus de prospețimeAre un efect volumizant ,buzele arată mai pline și mai sănătoaseAplicare: Rujul se aplică cu mișcări delicate dinspre centru spre colțuri.Aici g..
36 Lei
Fără TVA:30 Lei
Color Riche Nude Intense Loreal Lipstick Nuanta 179 NU DECADENT Color Riche Nude Intense Loreal Lipstick Nuanta 179 NU DECADENT
Nou
Ruj Loreal Color Riche Nude Intense Nuanța -- 179 NU DECADENTRiche Color Riche accentuează într-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară.Beneficii : Datorită compoziției sale bogata în Omega 3 ți vitamina E, pe lângă culoarea sidefata și cremoasa rujul protejează împotriva deshidratării oferind un plus de prospețimeAre un efect volumizant ,buzele arată mai pline și mai sănătoaseAplicare: Rujul se aplică cu mișcări delicate dinspre centru spre colțuri.Aici ..
36 Lei
Fără TVA:30 Lei
Loreal Color Riche Intense Volume Matte  241 Le Coral Irreverent LipstickUn ruj mat ce poate fi purtat  până la 16 ore, infuzat cu o formulă de protecție și îngrijire, infuzat cu acid hialuronic, pentru a menține buzele  hidratate toată ziua.Are o formulă pudrată, ușoară și cremoasă,Acest ruj volumizează buzele pentru un aspect mai plin toată ziua, cu un finisaj rezistent la transfer. Nu usucă buzele.Noul ambalaj subțire permite o aplicare mai ușoară și mai precisă, pent..
36 Lei
Fără TVA:30 Lei
LOreal Color Riche intense volume matte 336 le rouge avant-garde Un ruj mat ce poate fi purtat  până la 16 ore, infuzat cu o formulă de protecție și îngrijire, infuzat cu acid hialuronic, pentru a menține buzele  hidratate toată ziua.Are o formulă pudrată, ușoară și cremoasă,Acest ruj volumizează buzele pentru un aspect mai plin toată ziua, cu un finisaj rezistent la transfer. Nu usucă buzele.Noul ambalaj subțire permite o aplicare mai ușoară și mai precisă, pentru a vă accentua form..
36 Lei
Fără TVA:30 Lei
Loreal Color Riche Intense Volume Matte 482 Le Mauve Indomptable LipstickUn ruj mat ce poate fi purtat  până la 16 ore, infuzat cu o formulă de protecție și îngrijire, infuzat cu acid hialuronic, pentru a menține buzele  hidratate toată ziua.Are o formulă pudrată, ușoară și cremoasă,Acest ruj volumizează buzele pentru un aspect mai plin toată ziua, cu un finisaj rezistent la transfer. Nu usucă buzele.Noul ambalaj subțire permite o aplicare mai ușoară și mai precisă, pentru a ..
36 Lei
Fără TVA:30 Lei
Loreal Color Riche Intense Volume Matte 640 Le Nude Independant LipstickUn ruj mat ce poate fi purtat  până la 16 ore, infuzat cu o formulă de protecție și îngrijire, infuzat cu acid hialuronic, pentru a menține buzele  hidratate toată ziua.Are o formulă pudrată, ușoară și cremoasă,Acest ruj volumizează buzele pentru un aspect mai plin toată ziua, cu un finisaj rezistent la transfer. Nu usucă buzele.Noul ambalaj subțire permite o aplicare mai ușoară și mai precisă, pentru a ..
36 Lei
Fără TVA:30 Lei
Loreal Color Riche Intense Volume Matte 633 Le Rosy Confident LipstickUn ruj mat ce poate fi purtat  până la 16 ore, infuzat cu o formulă de protecție și îngrijire, infuzat cu acid hialuronic, pentru a menține buzele  hidratate toată ziua.Are o formulă pudrată, ușoară și cremoasă,Acest ruj volumizează buzele pentru un aspect mai plin toată ziua, cu un finisaj rezistent la transfer. Nu usucă buzele.Noul ambalaj subțire permite o aplicare mai ușoară și mai precisă, pentru a v..
36 Lei
Fără TVA:30 Lei
Loreal Color Riche Intense Volume Matte  187 Le Fuchsia Libre LipstickUn ruj mat ce poate fi purtat  până la 16 ore, infuzat cu o formulă de protecție și îngrijire, infuzat cu acid hialuronic, pentru a menține buzele  hidratate toată ziua.Are o formulă pudrată, ușoară și cremoasă,Acest ruj volumizează buzele pentru un aspect mai plin toată ziua, cu un finisaj rezistent la transfer. Nu usucă buzele.Noul ambalaj subțire permite o aplicare mai ușoară și mai precisă, pentru ..
36 Lei
Fără TVA:30 Lei
Loreal Color Riche Intense Volume Matte  188 Le Rose Activist LipstickUn ruj mat ce poate fi purtat  până la 16 ore, infuzat cu o formulă de protecție și îngrijire, infuzat cu acid hialuronic, pentru a menține buzele  hidratate toată ziua.Are o formulă pudrată, ușoară și cremoasă,Acest ruj volumizează buzele pentru un aspect mai plin toată ziua, cu un finisaj rezistent la transfer. Nu usucă buzele.Noul ambalaj subțire permite o aplicare mai ușoară și mai precisă, pentru ..
36 Lei
Fără TVA:30 Lei
L'Oreal Color Riche Intense Volume Matte 346 Le Rouge Determination LipstickUn ruj mat ce poate fi purtat  până la 16 ore, infuzat cu o formulă de protecție și îngrijire, infuzat cu acid hialuronic, pentru a menține buzele  hidratate toată ziua.Are o formulă pudrată, ușoară și cremoasă,Acest ruj volumizează buzele pentru un aspect mai plin toată ziua, cu un finisaj rezistent la transfer. Nu usucă buzele.Noul ambalaj subțire permite o aplicare mai ușoară și mai precisă, pentru..
36 Lei
Fără TVA:30 Lei
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)