Meniu
Cos de cumparaturi

Ruj de buze rezistent


Ruj Rezistent Infaillible 24H 110 Timeless Rose L'Oreal Paris , rezistent pana la 24 de ore ,  5.6 mlÎnvaluie buzele in culori intense care ofera rezistenta la transfer de până la 24 de ore în acelasi timp oferindu-le volum si hidratare.Ruj lichid rezistent la transfer culoare pigmentata care nu îsi pierde din intensitate pe tot parcursul zilei.Formula persista până la 24 de ore pe buze fara a mai fi nevoie de nici un retus, eventual doar reimprospatat cu balsamul nuantator.Rujul se aplica ..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
Ruj Rezistent Infaillible 24H 111 Permanent Blush L'Oreal Paris , rezistent 24 de ore , 5.6 mlÎnvaluie buzele in culori intense care ofera rezistenta la transfer de până la 24 de ore în acelasi timp oferindu-le volum si hidratare.Ruj lichid rezistent la transfer culoare pigmentata care nu îsi pierde din intensitate pe tot parcursul zilei.Formula persista până la 24 de ore pe buze fara a mai fi nevoie de nici un retus, eventual doar reimprospatat cu balsamul nuantator.Mod de aplicare : 1-Aplicati..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
Ruj Rezistent L'Oreal Paris 113 Infaillible Invicinble Sable , persista pana la 24 de ore , 5.6 mlÎnvaluie buzele in culori intense care ofera rezistenta la transfer de până la 24 de ore în acelasi timp oferindu-le volum si hidratare.Ruj lichid rezistent la transfer culoare pigmentata care nu îsi pierde din intensitate pe tot parcursul zilei.Formula  persista până la 24 de ore pe buze fara a mai fi nevoie de nici un retus, eventual doar reimprospatat cu balsamul nuantator.Mod de aplicare :P..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
Infaillible 24h Infallible 117 Perpetual Brown L'Oreal Paris Ruj Rezistent La TransferÎnvaluie buzele in culori intense care ofera rezistenta la transfer de până la 24 de ore în acelasi timp oferindu-le volum si hidratare.Ruj lichid rezistent la transfer culoare pigmentata care nu îsi pierde din intensitate pe tot parcursul zilei.Formula rezistenta la transfer până la 24 de ore.Rujul se aplica in 2 pasiPasul 1-Aplicati culoarea si asteptati sa se usuce aproximativ 1 minutPasul 2-Aplicati balsamu..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
Ruj Rezistent  Infaillible / Infallible 24h 125 Born To Blush L'Oreal Paris , semi-permanent , persistent pana la 24 de ore , 5.6 ml Învaluie buzele in culori intense care ofera rezistenta la transfer de până la 24 de ore în acelasi timp oferindu-le volum si hidratare. Ruj lichid rezistent la transfer culoare pigmentata care nu îsi pierde din intensitate pe tot parcursul zilei. Formula rezistenta la transfer până la 24 de ore. Rujul se aplica in 2 pasi Pasul 1-Aplicati culoarea si as..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
Lipstick duo Infaillible  / Infallible 24H 209 Violet Parfait Ruj Rezistent L'Oreal Paris , semi-permanent , 5.6 mlÎnvaluie buzele in culori intense care ofera rezistenta la transfer de până la 24 de ore în acelasi timp oferindu-le volum si hidratare.Ruj lichid rezistent la transfer culoare pigmentata care nu îsi pierde din intensitate pe tot parcursul zilei.Formula rezistenta la transfer până la 24 de ore.Rujul se aplica in 2 pasiPasul 1-Aplicati culoarea si asteptati sa se usuce aproximat..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
Ruj Lichid Rezistent Infaillible  / Infallible 24H 213 Toujours Teabery L'Oreal Paris , persista pana la 24 de ore , semipermanent , 5.6 mlÎnvaluie buzele in culori intense care ofera rezistenta la transfer de până la 24 de ore în acelasi timp oferindu-le volum si hidratare.Ruj lichid rezistent la transfer culoare pigmentata care nu îsi pierde din intensitate pe tot parcursul zilei.Formula rezistenta la transfer până la 24 de ore.Rujul se aplica in 2 pasiPasul 1-Aplicati culoarea si astepta..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
Ruj Rezistent Lichid Doi Pasi Infaillible 24 Ore 214 Raspberry For Life L'Oreal ParisÎnvaluie buzele in culori intense care ofera rezistenta la transfer de până la 24 de ore în acelasi timp oferindu-le volum si hidratare.Ruj lichid rezistent la transfer culoare pigmentata care nu îsi pierde din intensitate pe tot parcursul zilei.Formula rezistenta la transfer până la 24 de ore.Rujul se aplica in 2 pasiPasul 1-Aplicati culoarea si asteptati sa se usuce aproximativ 1 minutPasul 2-Aplicati balsamul..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
Ruj Lichid Rezistent Infaillible 24h / Infallible 312 Incessant Russet L'Oreal Paris , semi - permanent , persistent pana la 24 de ore , 5.6 mlÎnvaluie buzele in culori intense care ofera rezistenta la transfer de până la 24 de ore în acelasi timp oferindu-le volum si hidratare.Ruj lichid rezistent la transfer culoare pigmentata care nu îsi pierde din intensitate pe tot parcursul zilei.Formula rezistenta la transfer până la 24 de ore.Rujul se aplica in 2 pasiPasul 1-Aplicati culoarea si asteptat..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
Ruj LOreal Infaillible 24h / Infallible 404 Corail Constant , ruj rezistent la transfer , semi-permanent , persistent pana la 24 de ore , 5.6 mlÎnvaluie buzele in culori intense care ofera rezistenta la transfer de până la 24 de ore în acelasi timp oferindu-le volum si hidratare.Ruj lichid netransferabil, culoare pigmentata care nu îsi pierde din intensitate pe tot parcursul zilei.Formula rezistenta la transfer până la 24 de ore.Rujul se aplica in 2 pasiPasul 1-Aplicati culoarea si asteptati sa ..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
Ruj Rezistent La Transfer 24 Ore Infallible 24H 506 Red Infaillible L'Oreal Paris , semi-permanent , persista intreaga zi , 5.6 mlÎnvaluie buzele in culori intense care ofera rezistenta la transfer de până la 24 de ore în acelasi timp oferindu-le volum si hidratare.Ruj lichid rezistent la transfer culoare pigmentata care nu îsi pierde din intensitate pe tot parcursul zilei.Formula rezistenta la transfer până la 24 de ore.Rujul se aplica in 2 pasiPasul 1-Aplicati culoarea si asteptati sa se usuce..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
Ruj Lichid Rezistent Infaillible 24H Infallible 507 Relentless Rouge L'Oreal Paris , persistent pana la 24 de ore , culori suprasaturate , 5.6 ml Învaluie buzele in culori intense care ofera rezistenta la transfer de până la 24 de ore în acelasi timp oferindu-le volum si hidratare.Ruj lichid rezistent la transfer culoare pigmentata care nu îsi pierde din intensitate pe tot parcursul zilei.Formula rezistenta la transfer până la 24 de ore.Rujul se aplica in 2 pasiPasul 1-Aplicati culoarea si astep..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
Ruj Lichid Rezistent La Transfer Infaillible 24H 700 Boundless Burgundy L'Oreal Paris , semi-permanent , persistent pana la 24 de ore , 5.6 mlÎnvaluie buzele in culori intense care ofera rezistenta la transfer de până la 24 de ore în acelasi timp oferindu-le volum si hidratare.Ruj lichid rezistent la transfer culoare pigmentata care nu îsi pierde din intensitate pe tot parcursul zilei.Formula rezistenta la transfer până la 24 de ore.Rujul se aplica in 2 pasiPasul 1-Aplicati culoarea si asteptati..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
Infaillible 24H 701 Captivated By Cerise Ruj Lichid  Ultrarezistent L'Oreal ParisÎnvaluie buzele in culori intense care ofera rezistenta  de până la 24 de ore, în acelasi timp oferindu-le volum si hidratare datorita balsamului bogat in acid hialuronicRuj semipermanent cu un pigment rosu corai intens care ofera o culoare ce nu îsi pierde din intensitate pe tot parcursul zilei.Formula ultrarezistenta ,netransferabila , ce sta pe buze până la 24 de ore.Rujul se aplica in 2 pasiPasul 1-Apl..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
Ruj Mat Color Riche 103 Blush in a Rush Matte Obsession  L'oreal Paris LipstickCu toate ca este un ruj mat , si in general rujurile mate au tendinta de a usca buzele , nu este cazul si acestui tip de ruj  , care datorita compozitiei mentin buzele hidratate. Accentuează intr-un mod placut conturul natural al buzelor și le evidențiază,fiind o alegere perfectă atât pentru machiajul de zi cât și pentru cel de seara.Rujul se aplică cu mișcări delicate dinspre centru spre colțul bu..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Ruj Mat Color Riche  104 Strike A Ros Matte Obsession  L'oreal Paris LipstickCu toate ca este un ruj mat , si in general rujurile mate au tendinta de a usca buzele , nu este cazul si acestui tip de ruj  , care datorita compozitiei mentin buzele hidratate. Accentuează intr-un mod placut conturul natural al buzelor și le evidențiază,fiind o alegere perfectă atât pentru machiajul de zi cât și pentru cel de seara.Rujul se aplică cu mișcări delicate dinspre centru spre colțul..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Color Riche 108 Brun Cuivre L'Oreal Paris Color Riche 108 Brun Cuivre L'Oreal Paris
Disponibil in 2-3 zile
Ruj Hidratant  Color Riche 108 Brun Cuivre L'Oreal Paris Este o nuanta clasica ce a rezistat trecerii timpului ramanand constant in tendinte  fiind foarte apreciat de catre consumatoare accentuează frumos buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară. Beneficii :Hidrateaza si ingrijeste pielea sensibila a buzelor prin compozitia sa bogata in omega 3 si vitamina E, oferind aspectul de stralucire si vitalitate Datorita componentelor hidratante si emoliente , are  un ..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Ruj Sidefat Color Riche 116 Charme Dore L'oréal Paris Rujul L’Oréal Paris Color Riche Color Riche accentuează intr-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară. Beneficii : Datorita compozitiei sale bogata in Omega 3 si vitamina E, pe langa culoarea sidefata si cremoasa rujul protejeaza impotriva dezhidratarii oferind un plus de prospetime Are un efect volumizant ,buzele arată mai pline si mai sănătoase Aplicare: Rujul se aplică cu miscari delicate dinspre centr..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Ruj Hidratant , Sidefat  ,Color Riche 214 Violet Saturne L'oréal Paris  LipstickRiche Color Riche accentuează intr-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară. Beneficii : Datorita compozitiei sale bogata in Omega 3 si vitamina E, pe langa culoarea sidefata si cremoasa rujul protejeaza impotriva dezhidratarii oferind un plus de prospetimeAre un efect volumizant ,buzele arată mai pline si mai sănătoase Aplicare: Rujul se aplică cu miscari delicate di..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Ruj Sidefat Hidratant Loreal Color Riche 226 Rose GlaceLipstick hidratant  , ce actioneaza ca un balsam , protejeaza hidrateaza si ingrijeste,Accentuează intr-un mod delicat conturul natural al buzelor și le evidențiază,fiind o alegere perfectă atât pentru machiajul de zi cât și pentru cel de seara.Hidratează și îngrijește pielea sensibilă si delicata a buzelor ,are un efect volumizant,buzele arată mai pline și mai sănătoase.Mod de aplicare :Rujul se aplică cu mișcări delicate dinspre cen..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Ruj Mat Color Riche 227 Hype L'oreal ParisCu toate ca este un ruj mat , si in general rujurile mate au tendinta de a usca buzele , nu este cazul si acestui tip de ruj  , care datorita compozitiei mentin buzele hidratate. Accentuează intr-un mod placut conturul natural al buzelor și le evidențiază,fiind o alegere perfectă atât pentru machiajul de zi cât și pentru cel de seara.Rujul se aplică cu mișcări delicate dinspre centru spre colțul buzelor , Aici gasiti : mai multe nuante Color Riche..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Ruj Hidratant Loreal Color Riche 230 Coral ShowroomRiche Color Riche accentuează intr-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară.Beneficii :Datorita compozitiei sale bogata in Omega 3 si vitamina E, pe langa culoarea sidefata si cremoasa rujul protejeaza impotriva dezhidratarii oferind un plus de prospetime.Are un efect volumizant ,buzele arată mai pline si mai sănătoaseAplicare:Rujul se aplică cu miscari delicate dinspre centru spre colturi.Aici gasiti : mai multe ..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Ruj Hidratant Loreal Color Riche 235 NudeRiche Color Riche accentuează intr-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară. Beneficii : Datorita compozitiei sale bogata in Omega 3 si vitamina E, pe langa culoarea sidefata si cremoasa rujul protejeaza impotriva dezhidratarii oferind un plus de prospetimeAre un efect volumizant ,buzele arată mai pline si mai sănătoase .Aplicare: Rujul se aplică cu miscari delicate dinspre centru spre colturiAici gasiti : mai multe..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Ruj Hidratant Loreal Color Riche 236 OrganzaRiche Color Riche accentuează intr-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară. Beneficii : Datorita compozitiei sale bogata in Omega 3 si vitamina E, pe langa culoarea sidefata si cremoasa rujul protejeaza impotriva dezhidratarii oferind un plus de prospetimeAre un efect volumizant ,buzele arată mai pline si mai sănătoase Aplicare: Rujul se aplică cu miscari delicate dinspre centru spre colturiAici gasiti : mai mul..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Afişare 1 - 24 din 84 (4 pagini)