Meniu
Cos de cumparaturi

Maybelline New York

Maybelline Colossal Volum Express MascaraDescopera  cel mai bine vandut rimel  pe piata  Europeana ,cu un raport pret calitate imbatabil, pentru gene voluminoase si de impact ! Formula este  imbogatita cu colagen , dispune de o Mega-periuta pentru un  volum instantaneu si fara gene incarcate. Utilizare: Aplica mascara incepand de la baza genelor si pana la varfuri, prin miscari de zig-zag. Repeta aplicarea pana cand obții efectul dorit. Pentru o privire intensa si defini..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Rimel Colossal Big Shot Volume Express Mascara Maybelline New York , negru , noir , very black , cantitate 9,5 mlVreai sa ai sa ai gene mai lungi si mai voluminoase?Atunci incearcă noul Big Shot Mascara care ofera un volum de până la 9 ori mai mare față de genele nemachiate , dintr-o singură aplicare , impact maxim si volum instantaneu .Genele arată mai groase si implicit mai voluminoase datorită periei iconice Express Mascara și datorită formulei ce are la bază apa și cu de două ori mai mult co..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Base Mascara Maybelline Colossal Big Shot Tinted Fiber Primer Mascara Primer de gene  cu fibre de culoare neagra ce poate fi aplicat in loc de rimel sau ca un prim strat inaintea aplicarii rimelului preferat pentru a da un volum mai mare genelor.Baza  pregateste genele pentru o mai buna aderenta a rimelului pe gene si pentru a parea mai voluminoaseAplicatorul Big Shot este prevazut cu peri ondulati care apuca fiecare geana in parte si ajuta la aplicarea uniforma a produsului de la radc..
20 Lei
Fără TVA:20 Lei
Rimel Maybelline Sensational Lash Multiplyng Mascara Extra Black - Negru intens , cantitate 9,5 mlSuta la suta separare a genelor pentru noul efect senzațional de gene evantai.Efectul senzațional de gene evantai este asigurat de periuța revolutionară Lash Sensational, cu 6 tipuri de peri pentru curbare și 100% alungire a genelor. Lash Sensational vine cu o formula nouă, cu un nivel scăzut de ceară și asigură genelor cea mai intensă nuanță de negru. Textura fresh și lichidă evidențiază fiecare ge..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Maybelline Colossal Go Extreme Leather Black Maybelline Colossal Go Extreme Leather Black
Momentan Indisponibil
Rimel Maybelline Colossal Go Extreme Go Extreme Leather Black MASCARA VOLUM EXTREM! , negru intens , cantitate 9,5 mlPrimul sistem de extra încărcare cu cu produs a periuței VOLUM COLOSSAL. Formula cu Colagen plus Mega Aplicatorul Maybelline New York actionează in sinergie pentru a va oferi un volum cu adevarat Colossal . Va propunem sa incercati pentru prima data o periuță cu rezervor încorporat în brațul său, inovatie Maybelline. Sunt necesare doar câteva secunde pentru ca volumul să fie..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Rimel Maybelline Colossal Go Extreme Very Black MASCARA VOLUM EXTREM! , negru intens , cantitate 9,5 mlPrimul sistem de extra încărcare cu cu produs a periuței VOLUM COLOSSAL. Formula cu Colagen plus Mega Aplicatorul Maybelline New York actionează in sinergie pentru a va oferi un volum cu adevarat Colossal . Va propunem sa incercati pentru prima data o periuță cu rezervor încorporat în brațul său, inovatie Maybelline. Această mascara are un sistem de extra încărcare cu noua periuță Go Extreme!..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Ruj Lichid Mat Maybelline Superstay Matte Ink nuanta 10 Dreamer , nu usuca buzele , culori super - pigmentate , cantitate 5 ml Ruj lichid mat intr-o culoare intensa, mata si cu rezistenta de pana la 16 ore. Tehnologie cu cerneala si pigmenti concentrati care permite o aplicare uniforma a culorii,culoare ce nu isi pierde din intensitate pe tot parcursul zilei,fara sa se estompeze sau sa isi piarda din opacitate Mod de aplicare Aplicati rujul incepand de la arcul lui Cupidon catre coltul interi..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Ruj Mat Rezistent Maybelline New York Superstay Matte INK 20 Pioneer , rosu intens si bogat , cantitate 5 mlRăsfățați-vă buzele cu o culoare super intensă, care rezistă chiar și 16 ore!Rujul mat lichid SuperStay Matte Ink Maybelline New York colorează buzele în nuanțe saturate, cu un finisaj de catifea mată.Intens și rezistent, rujul inspirat de New York,orasul care nu doarme niciodata, orașul cu un stil mereu nou. Nu poți să nu iubești acest ruj ! Caracteristici: rezistă 16 ore, pigmentarea îna..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Maybelline New York Superstay Matte Ink 25 Heroine , ruj lichid mat nuanta corai , rezistent la transfer , cantitate 5 mlRăsfățați-vă buzele cu o culoare super intensă, care rezistă chiar și 16 ore!Rujul mat lichid corai  SuperStay Matte Ink Maybelline New York colorează buzele în nuanțe saturate, cu un finisaj de catifea mată.Intens și rezistent, rujul inspirat de New York,orasul care nu doarme niciodata, orașul cu un stil mereu nou. Nu poți să nu iubești acest ruj ! Caracteristici: rez..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Ruj Lichid mat  Maybelline Superstay Matte Ink 45 Escapist , persistent intreaga zi , cantitate 5 mlRăsfățați-vă buzele cu o culoare super intensă, care rezistă chiar și 16 ore!Rujul mat lichid SuperStay Matte Ink Maybelline New York colorează buzele în nuanțe saturate, cu un finisaj de catifea mată.Intens și rezistent, rujul inspirat de New York,orasul care nu doarme niciodata, orașul cu un stil mereu nou mereu de actualitate.Nu poți să nu iubești acest ruj ! Caracteristici: rezistă 16 ..
30 Lei
Fără TVA:30 Lei
Maybelline Superstay Matte INK 50 Voyager Ruj Rezistent , mat ,culoarea grena , visiniu inchis , cantitate 5 mlRăsfățați-vă buzele cu o culoare super intensă, care rezistă chiar și 16 ore!Rujul mat lichid SuperStay Matte Ink Maybelline New York colorează buzele în nuanțe saturate, cu un finisaj de catifea mată . Intens și rezistent, rujul inspirat de New York,orasul care nu doarme niciodata, orașul cu un stil mereu nou , mereu actual si in tendinte.Nu poți să nu iubești acest ruj ! Caracteristic..
20 Lei
Fără TVA:20 Lei
Maybelline Superstay Matte Ink 75 Fighter , ruj  mat lichid ,  rezistent pana la 16 ore , 5 ml Răsfățați-vă buzele cu o culoare super intensă, si super pigmentata ce rezistă pana la 16 ore ! Rujul mat lichid SuperStay Matte Ink Maybelline New York colorează buzele în nuanțe saturate, cu un finisaj de catifea mată.Intens și rezistent, rujul inspirat de New York,orasul care nu doarme niciodata, orașul cu un stil mereu nou. Nu poți să nu iubești acest ruj ! Caracteristici: ..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Superstay Matte Ink Maybelline Nuanta 80 Ruler , ruj lichid rezistent la transfer , 5 mlRăsfățați-vă buzele cu o culoare super intensă, care rezistă chiar și 16 ore! Rujul mat lichid SuperStay Matte Ink Maybelline New York colorează buzele în nuanțe saturate, cu un finisaj de catifea mată.Intens și rezistent, rujul inspirat de New York,orasul care nu doarme niciodata, orașul cu un stil mereu nou. Nu poți să nu iubești acest ruj ! Caracteristici: rezistă 16 ore, pigmentarea înaltă, asigură o c..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Ruj Lichid Rezistent 16 Ore Maybelline Superstay Matte INK 115 Founder , finisaj mat , nu usuca buzele , cantitate 5 mlRuj lichid mat intr-o culoare intensa, mata si cu rezistenta de pana la 16 ore.Tehnologie cu cerneala si pigmenti concentrati care permite o aplicare uniforma a culorii,culoare ce nu isi pierde din intensitate pe tot parcursul zilei,fara sa se estompeze sau sa isi piarda din opacitateMod de aplicare Aplicati rujul incepand de la arcul lui Cupidon catre coltul interior al buzelor..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Maybelline Superstay Matte Ink 117 Groundbreaker , super pigmentat , super rezistent , nu usuca buzele , cantitate 5 mlRuj lichid mat intr-o culoare intensa, mata si cu rezistenta de pana la 16H.Tehnologie cu cerneala si pigmenti concentrati.Aplicator in forma de sageata pentru o dozare perfecta. Pentru cele mai bune rezultate aplicati rujul incepand de la arcul lui Cupidon catre coltul interior al buzelor.Utilizati aplicatorul cu varf ascutit pentru o aplicare usoara si precisa.Cu toate ca pers..
30 Lei
Fără TVA:30 Lei
Ruj Lichid Mat Rezistent Maybelline Superstay Matte Ink 125 Inspirer, nu usuca buzele , culoare nude rose , pentru un machiaj vesel si plin de prospetime , cantitate 5 mlRujul lichid Superstay Matte Ink de la Maybelline New York, este un ruj a carui compozitie il face sa reziste pana la 16 ore,pastreaza in acelasi timp buzele moi si catifelate si culoarea nu  păleste dea lungul intregii zile.Aplicatorul sau este unic, avand forma unei sageti ajutandu-te sa aplici cantitatea dorita cu o prec..
30 Lei
Fără TVA:30 Lei
Maybelline Superstay Matte Ink 130 Self Starter Maybelline Superstay Matte Ink 130 Self Starter
-29 %
Ruj Lichid Mat Superstay Matte Ink 130 Self Starter Maybelline , nu usuca buzele , nu se strange , persista pana la 12 ore , cantitate 5 mlRujul lichid Superstay Matte Ink de la Maybelline New York, este un ruj a carui compozitie il face sa reziste pana la 16 ore,pastreaza in acelasi timp buzele moi si catifelate si culoarea nu  păleste dea lungul intregii zile.Aplicatorul sau este unic, avand forma unei sageti ajutandu-te sa aplici cantitatea dorita cu o precizie maximaDupa aplicarea prod..
25 Lei 35 Lei
Fără TVA:25 Lei
Maybelline Colectia Superstay Matte Ink nuanta 95 Visionary, ruj mat lichid , cantitate 5 mlRăsfățați-vă buzele cu o culoare super intensă, care rezistă chiar și 16 ore!Rujulmat lichid SuperStay Matte Ink Maybelline New York colorează buzele înnuanțe saturate, cu un finisaj de catifea mată.Intens și rezistent,rujul inspirat de New York,orasul care nu doarme niciodata, orașul cu unstil mereu nou. Nu poți să nu iubești acest ruj !Caracteristici: rezistă 16 ore, pigmentarea înaltă, asigură ..
30 Lei
Fără TVA:30 Lei
Maybelline Superstay Matte INK 118 Dancer , ruj mat lichid rezistent pana la 16 ore, cantitate 5 mlRuj lichid mat intr-o culoare intensa, mata si cu rezistenta de pana la 16H.Tehnologie cu cerneala si pigmenti concentrati care permite o aplicare uniforma a culorii,culoare ce nu isi pierde din intensitate pe tot parcursul zilei,fara sa se estompeze sau sa isi piarda din opacitateAplicati rujul incepand de la arcul lui Cupidon catre coltul interior al buzelor. Utilizati aplicatorul cu va..
30 Lei
Fără TVA:30 Lei
Maybelline The Rock Nudes Eyeshadow Palette Maybelline The Rock Nudes Eyeshadow Palette
Nou
Maybelline The Rock Nudes Eyeshadow Palette, cantitate 9,6 gPaleta de farduri pleoape cu 12 culori , are în componență atât nuanțe mate cât și sidefate.Fardurile se pot aplica individual sau în combinații de câte 2 ,3 sau 4 nuanțe în funcție de aspectul dorit și de complexitatea machiajului...
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Gel pentru colorarea sprancenelor Maybelline Tatto Brow Waterproof Gel 02 Soft Brown , cantitate 5 mlProdus destinat colorarii semi-permanente a sprancenelor cu rezistenta de pana la 2 zile.Mod de Utilizare :1. Aplica produsul intr-un strat consistent, urmarind conturul sprancenelor.2. Pentru o rezistenta de 24 de ore produsul se lasa sa se usuce aproximativ 20 de minute . Daca se doreste pastrarea produsului pe sprancene pentru circa 48 de ore , atunci trebuie lasat sa se ususe circa 2 ore.3.Od..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Maybelline Tatto Brow Waterproof Gel 04 Medium Brown Maybelline Tatto Brow Waterproof Gel 04 Medium Brown
Momentan Indisponibil
Gel pentru colorarea sprancenelor Maybelline Tatto Brow Waterproof Gel 04 Medium Brown - Chatain, cantitate 5 mlProdus destinat colorarii semi-permanente a sprancenelor cu rezistenta de pana la 2 zile.Mod de Utilizare :1. Aplica produsul intr-un strat consistent, urmarind conturul sprancenelor.2. Pentru o rezistenta de 24 de ore produsul se lasa sa se usuce aproximativ 20 de minute . Daca se doreste pastrarea produsului pe sprancene pentru circa 48 de ore , atunci trebuie lasat sa se ususe..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Gel pentru colorarea sprancenelor Maybelline Tatto Brow Waterproof Gel 06 Deep Brown - Chatain Fonce , cantitate 5 mlProdus destinat colorarii semi-permanente a sprancenelor cu rezistenta de pana la 3 zile.Mod de Utilizare :1. Aplica produsul intr-un strat consistent, urmarind conturul sprancenelor.2. Pentru o rezistenta de 24 de ore produsul se lasa sa se usuce aproximativ 20 de minute . Daca se doreste pastrarea produsului pe sprancene pentru circa 48 de ore , atunci trebuie lasat sa se ..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Maybelline Tatto Brow Waterproof Pomade 03 Medium Brown Maybelline Tatto Brow Waterproof Pomade 03 Medium Brown
Momentan Indisponibil
Ceara amestecata cu pudra coloranta ,Maybelline Tatto Brow Waterproof Pomade 03 Medium BrownFolositi capatul cu pensula taiata in unghi pentru a trasa cu precizie forma dorita a sprancenei. Umpleti in intregime forma sprancenei, de la coltul intern pana la cel extern. Pentru un plus de intensitate,repetati aplicarea. Folositi capatul cu perie pentru  a uniformiza, periind in directia dorita. Produsul vine intr-o consistenta tip Pomadă ambalat intr-un borcan pentru o incarcare rapida pe..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
Afişare 1 - 24 din 34 (2 pagini)
Actualizare coș cumpărături !
Vă anunțăm că pentru moment coșul de cumpărături funcționează cu mici probleme tehnice.Pentru a nu pierde produsele adăugate în coș avem rugămintea să dați refresh la pagină după fiecare adăugare în coș.Încercăm să remediem situația cât mai repede.Vă mulțumim !