Meniu
Cos de cumparaturi

Rimel


Air Volume 30H Mega Black  Mascara Loreal Paris  9,4 ml Incearca noul volum oferit de ultimul model de mascara lansat de L'Oreal , un rimel care stabileste un nou standard in cea ce priveste volumul genelor , un mega-volum fara senzatia de greutate , gene usoare ca aerul, acum într-o nouă variantă cu o rezistență de până la 30 de ore Este prima mascara ce are la bază o formulă care odată aplicată începe să se extindă pe gene , acoperind fiecare fir în parte de la rădăcina pan..
48 Lei
Fără TVA:40 Lei
Rimel Air Volume Mega Mascara Loreal Paris  9,4 ml , negru , blackExpediere din Bucuresti in maxim 24 de ore de la plasarea comenziiIncearca noul volum oferit de ultimul model de mascara lansat de L'Oreal , un rimel care stabileste un nou standard in cea ce priveste volumul genelor , un mega-volum fara senzatia de greutate , gene usoare ca aerulEste prima mascara ce are la bază o formulă care odată aplicată începe să se extindă pe gene , acoperind fiecare fir în parte de la rădăcina pana la..
48 Lei
Fără TVA:40 Lei
Rimel cu aplicator dublu Loreal Pro XXL [ EXTENSION ] Oferă rezultate asemănătoare cu cele obținute la un salon de înfrumusețare , din confortul casei tale în doi pași simpli și rapizi.Are efect de alungire și volum , efect ce durează până la 24 de ore fără să migreze sau să se strângă pe gene.Mod de aplicare :- PASUL 1 - pentru până la de 12 ori volum pentru genele tale- Pasul 2 -pentru alungire și curbare..
48 Lei
Fără TVA:40 Lei
Rimel dublu cu efect de lifting pentru gene ,Loreal Pro XXL [ LIFT ] Mascara , 13,6 mlVrei să obții aspectul unui lifting de gene  în 2 pași simpli? Fii propriul tău profesionist cu rimelul Loreal Pro XXL Lift, un rimel inspirat de saloane și creat de știință.Oferă rezultate asemănătoare cu cele obținute la un salon de înfrumusețare , din confortul casei tale în doi pași simpli și rapizi.Rimelul nostru în 2 pași, infuzat cu pro-keratină, vă permite să aveți un volum intens și un liftting a..
48 Lei
Fără TVA:40 Lei
Rimel Volume Million Lashes L'Oreal Paris Mascara , volum , separare si definire , negru , black , noir , cantitate  10,7 mlVă doriți gene spectaculoase, perfect definite, dar care sa nu fie încărcate si lipite intre ele ? Incearca Rimel Volume Million Lashes Loreal MascaraPrima mascara ce definește si separa fiecare geană pentru un  volum peste măsură.Curbare extremă,volum și separare geană cu geană.Are o formula pe baza de colagen care ofera un volum instantaneu si o periuță din sili..
48 Lei
Fără TVA:40 Lei
Priveste dintr-o noua perspectivă genele tale cu noua mascara Telescopic Lift de la L'Oreal Paris. Obtine un efect de alungire a genelor de +5mm. In exclusivitate, un aplicator cu peri in forma de croșetă, care ajuta la alungirea si curbarea genelor. Rezultatul: gene cu pana la 5mm* mai lungi, curbate si pline de volum! Produs testat dermatologicAici puteți vizualiza : Mai multe variante Mascara..
48 Lei
Fără TVA:40 Lei
Rimel Volume Million Lashes Extra-Black Mascara Loreal Paris  , negru intens , cantitate 10,5 mlDescoperiti noua generatie de mascara pentru volum si definire de la L'Oreal Paris: Volume Millions de Cils,milioane de gene, negru intens, volum intens fara sa incarce si fara sa lipesca genele intre ele! Multiplicate, de patru oro mai voluminoase! O combinatie de elemente cheie pentru efect pentru gene multiplicate in exces:- Cea mai mare periuta multiplicatoare: mai multi perisori pentru a ofe..
48 Lei
Fără TVA:40 Lei
Rimel cu aplicator dublu Loreal Pro XXL [ VOLUME ] Oferă rezultate asemănătoare cu cele obținute la un salon de înfrumusețare , din confortul casei tale în doi pași simpli și rapizi.Are efect de alungire și volum , efect ce durează până la 24 de ore fără să migreze sau să se strângă pe gene.Mod de aplicare :- PASUL 1 - pentru până la de 12 ori volum pentru genele tale- Pasul 2 -pentru alungire și volum..
48 Lei
Fără TVA:40 Lei
Rimel Volume Million Lashes Balm Noir Mascara Loreal Paris   , cantitate 8,9mlDescoperiti noua generatie de mascara pentru volum si definire de la L'Oreal Paris: Volume Millions de Cils,milioane de gene, negru intens, volum intens fara sa incarce si fara sa lipesca genele intre ele! Multiplicate, de patru oro mai voluminoase! O combinatie de elemente cheie pentru efect pentru gene multiplicate in exces:- Cea mai mare periuta multiplicatoare: mai multi perisori pentru a oferi volu..
48 Lei
Fără TVA:40 Lei
Mascara Volume Million Lashes Balm Brown L'Oreal Paris Mascara Volume Million Lashes Balm Brown L'Oreal Paris
Nou
Rimel Volume Million Lashes Balm Brown  Mascara Loreal Paris   , cantitate 8,9ml, nuanta maroDescoperiti noua generatie de mascara pentru volum si definire de la L'Oreal Paris: Volume Millions de Cils,milioane de gene, negru intens, volum intens fara sa incarce si fara sa lipesca genele intre ele! Multiplicate, de patru oro mai voluminoase! O combinatie de elemente cheie pentru efect pentru gene multiplicate in exces:- Cea mai mare periuta multiplicatoare: mai multi perisori..
48 Lei
Fără TVA:40 Lei
Mascara Bambi Eye False Lash L'Oreal Paris Rimel alungire si definire , 8,9 ml ,negruExpediere din stoc in maxim 24 de ore de la plasarea comenziiEste cel mai recent model de rimel lansat de L'Oreal Paris si acest fapt se remarca imediat prin calitatile si inovatiile aduse produsului.Este prevazut cu un aplicator cu o deschidere larga ce este fabricat din peri cu lungimi diferite pentru a obtine maximum de definire si separare,fara sa incarce si sa lipeasca genele intre ele.In acelasi timp rimel..
48 Lei
Fără TVA:40 Lei
L'Oreal Volume Million Lashes Waterproof Mascara , rimel rezistent la apăVă doriți gene spectaculoase, perfect definite, dar care sa nu fie încărcate si lipite intre ele ? Incearca Rimel Volume Million Lashes  Waterproof Loreal MascaraPrima mascara ce definește si separa fiecare geană pentru un  volum peste măsură.Curbare extremă,volum și separare geană cu geană , acum si in varianta rezistenta la apaAre o formula pe baza de colagen care ofera un volum instantaneu si o periu..
48 Lei
Fără TVA:40 Lei
Mascara Hourglass Caution Extreme Lash , rimel volum si alungire , negru intens , varianta Full SizeAtenție  Volum Extrem și Alungire ! Un rimel all-in-one care oferă alungire extremă și volum dramatic.Este prevăzut cu un aplicator inovator 4D care combină două tipuri de peri pentru a oferii cele mai bune rezultate dintr-o singură mișcare, volum , alungire , curbare și definire.Mod de utilizare : Începeți de la baza genelor și ridicați peria înspre vârfuri , puteți aplica mai multe straturi..
95 Lei
Fără TVA:80 Lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)