Meniu
Cos de cumparaturi

Max Factor

Max Factor Miracle Prep Primer Pore Minimising & Mattyfying Max Factor Miracle Prep Primer Pore Minimising & Mattyfying
Momentan Indisponibil
Baza de machiaj Max Factor Miracle Prep Primer Pore Minimising & Mattyfying Triple Oil Absorbing Powder Complex Acest tip de primer ajuta la estomparea porilor si la matifierea tenului cu ajutorul pudrei triplu matifiante pe care o are in compozitie. Ajuta la diminuarea aspectului de ten uleios si inlatura luciul nedorit creat de sebum, efect care se mentine pentru intreaga zi. Beneficii :-Estompeaza porii si matifiaza pielea-Reduce aspectul de ten uleios,pielea arata mai matasoasa si cat..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
Max Factor Miracle Prep Primer Colour Correcting + Cooling Max Factor Miracle Prep Primer Colour Correcting + Cooling
Momentan Indisponibil
Baza de Machiaj Corectoare Max Factor Miracle Prep Primer Colour Correcting + Cooling Antioxidant Vitamin Blend Dati pielii dumneavoastra o senzatie de racorire si prospetime cu ajutorul primerului Miracle Prep si in acelasi timp uniformizati culoarea tenului. Baza corectoare are o culoare verde care ajuta la neutralizarea petelor rosii de pe ten si pregateste pielea pentru aplicarea fondului de ten. Baza de Machiaj Max Factor Miracle Prep Primer Colour Correcting + Cooling aduce un plus de f..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
Max Factor Masterpiece Nude Palette 01 Cappuccino Nudes Max Factor Masterpiece Nude Palette 01 Cappuccino Nudes
-46 %
Paleta de farduri pentru pleoape Max Factor Masterpiece Nude Palette  nuanta 01 Cappuccino Nudes Contouring Eye Shadows , cantitate 6,5 gTrusa este compusă din 8 nuanțe nude naturale, o combinație de farduri mate și sidefate care se pot amesteca excelent între ele. Are de la nuanțe foarte deschise până la culori foarte inchise de aceea, cu o singură paletă, puteți crea un machiaj discret de zi sau un machiaj mai accentuat ,  de seară.Conține 8 nuanțe nude  , de la culori foarte pi..
35 Lei 65 Lei
Fără TVA:35 Lei
Max Factor Masterpiece Nude Palette 02 Golden Nudes Max Factor Masterpiece Nude Palette 02 Golden Nudes
Nou
Paleta de farduri mate si sidefate , Max Factor Masterpiece Nude Palette  nuanta 02 Golden Nudes Contouring Eye Shadows , cantitate 6,5 gTrusa este compusă din 8 nuanțe nude naturale, o combinație de farduri mate și sidefate care se pot amesteca excelent între ele.Are de la nuanțe foarte deschise până la culori foarte inchise de aceea, cu o singură paletă, puteți crea un machiaj discret de zi sau un machiaj mai accentuat ,  de seară.Conține 8 nuanțe nude  , de la culori ..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Max Factor Masterpiece Nude Palette 03 Rose Nude Max Factor Masterpiece Nude Palette 03 Rose Nude
Nou
Paleta de farduri pentru pleoape Max Factor Masterpiece Nude Palette  nuanta  03 Rose Nude Contouring Eye Shadows , cantitate 6,5 gTrusa este compusă din 8 nuanțe nude naturale, o combinație de farduri mate și sidefate care se pot amesteca excelent între ele.Are de la nuanțe foarte deschise până la culori foarte inchise de aceea, cu o singură paletă, puteți crea un machiaj discret de zi sau un machiaj mai accentuat ,  de seară.Conține 8 nuanțe nude  , de la culori f..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Max Factor Masterpiece Nude Palette 06 Skylights Max Factor Masterpiece Nude Palette 06 Skylights
Nou
Paleta de farduri pentru pleoape Max Factor Masterpiece Nude Palette  nuanta 06 Skylights ,Contouring Eye Shadows , cantitate 6,5 gTrusa este compusă din 8 nuanțe nude naturale, o combinație de farduri mate și sidefate care se pot amesteca excelent între ele.Are de la nuanțe foarte deschise până la culori foarte inchise de aceea, cu o singură paletă, puteți crea un machiaj discret de zi sau un machiaj mai accentuat ,  de seară.Conține 8 nuanțe   , 3 mate și 5 sidefa..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Max Factor Masterpiece Nude Palette 07 Matte Sunset Max Factor Masterpiece Nude Palette 07 Matte Sunset
Nou
Paleta de farduri mate Max Factor Masterpiece Nude Palette  nuanta 07 Matte Sunset Contouring Eye Shadows , cantitate 6,5 gTrusa este compusă din 8 nuanțe nude naturale, o combinație de farduri mate și care se pot aplica individual sau se pot amesteca excelent între ele.Are de la nuanțe foarte deschise până la culori foarte inchise de aceea, cu o singură paletă, puteți crea un machiaj discret de zi sau un machiaj mai accentuat ,  de seară.Conține 8 nuanțe nude  , de la culori..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)