Meniu
Cos de cumparaturi

Corector


Infaillible Nr 327 Corector Cashmere / Cachemire Infaillible Nr 327 Corector Cashmere / Cachemire
Momentan Indisponibil
Corector , anticearcan L'oreal Infaillible / Infallible More Than Concealer nuanta 327 Cashmere / Cachemire , cantitate 11mlConcealer multi-use  cu acoperire mare, extrem de versatil , se poate folosi ca un anticearcan clasic doar pentru zona ochilor  , cât si pentru o aplicare pe o zona mai întinsă datorită cantității mari de 11 ml, și datorită aplicatorului King Size cu care este prevăzut .Are o textură cremoasa cu finisaj mat , este extrem de elastic , nu se strânge și nu formează&n..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Perfect Match Corector W6 - D6 Golden Honey - Miel Dore L'Oreal ParisCorector cu formula lejera si iluminatoare care se adapteaza nuantei tenului. Corector cu acoperire graduala, prin aplicare multipla, fara sa incarce tenul. Aplicati corectorul in zona cearcanelor, sub arcada si deasupra pometilor pentru iluminare. - Corector intr-o formula lejera si iluminatoare care se adapteaza tenului si nu se strange in liniile fine. - Acoperire graduala, prin aplicare multipla, fara sa incarce tenul. - Pi..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Corector , Anticearcan Loreal Infaillible More Than Concealer Nuanta 320 Porcelaine , cantitate 11 mlSuper putere de acoperire,un corector versatil care se aplica atât in zona ochilor cat si pe intreaga suprafata a tenului.Foloseste un aplicator King Size pentru a acoperii imperfectiunile mai repede si mai bineAplicatorul are de trei ori mai multa putere de încarcare decat un corector obisnuit,de 4 ori suprafata unui corector obisnuit si este de 2 ori mai rapid de folosit.Propietati elasti..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Anticearcan Loreal Infaillible More Than Concealer Nuanta 322 Ivory / Ivoire, cantitate 11 mlSuper putere de acoperire,un corector versatil care se aplica atât in zona ochilor cat si pe intreaga suprafata a tenului.Foloseste un aplicator King Size pentru a acoperii imperfectiunile mai repede si mai bineAplicatorul are de trei ori mai multa putere de încarcare decat un corector obisnuit,de 4 ori suprafata unui corector obisnuit si este de 2 ori mai rapid de folosit.Propietati elastice :Textura..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Corector Lichid Rezistent Infaillible / Infallible 323 Fawn - Chamois L'Oreal Paris , More Than Concealer , cantitate 11 mlSuperputere de acoperire,un corector versatil care se aplica atât in zona ochilor cat si pe intreaga suprafata a tenului.Produsul se adreseaza consumatoarelor autentice,sofisticate,cu un stil de viata sanatos si activ,care isi doresc un produs ce poate fi folosit rapid si are mai multe intrebuintari.Foloseste un aplicator King Size pentru a acoperii imperfectiunile mai reped..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Loreal Infaillible Concealer 324 Oatmeal - Avoine Loreal Infaillible Concealer 324 Oatmeal - Avoine
Nou
Loreal Infaillible Concealer 324 Oatmeal ,Corector Lichid Rezistent , cantitate 11 mlSuper putere de acoperire,un corector versatil care se aplica atât in zona ochilor cat si pe intreaga suprafata a tenului.Produsul se adreseaza consumatoarelor autentice,sofisticate,cu un stil de viata sanatos si activ,care isi doresc un produs ce poate fi folosit rapid si are mai multe intrebuintari.Foloseste un aplicator King Size pentru a acoperii imperfectiunile mai repede si mai bineAplicatorul are ..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Infaillible / Infallible Corectour Nuanta  326  Vanilla / Vanille L'Oreal Paris more than concealer , cantitate 11 mlSuperputere de acoperire,un corector versatil care se aplica atât in zona ochilor cat si pe intreaga suprafata a tenului.Produsul se adreseaza consumatoarelor autentice,sofisticate,cu un stil de viata sanatos si activ,care isi doresc un produs ce poate fi folosit rapid si are mai multe intrebuintari.Foloseste un aplicator King Size pentru a acoperii imperfectiunile mai r..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Loreal Infaillible Concealer 328 Biscuit Loreal Infaillible Concealer 328 Biscuit
Nou
Loreal Infaillible More Than Concealer 328 Biscuit ,Corector Lichid Rezistent , cantitate 11 mlSuper putere de acoperire,un corector versatil care se aplica atât in zona ochilor cat si pe intreaga suprafata a tenului.Produsul se adreseaza consumatoarelor autentice,sofisticate,cu un stil de viata sanatos si activ,care isi doresc un produs ce poate fi folosit rapid si are mai multe intrebuintari.Foloseste un aplicator King Size pentru a acoperii imperfectiunile mai repede si mai bineAplicato..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Corector Lichid Rezistent Infaillible 330 Pecan L'Oreal Paris , more than concealer , cantitate 11 mlSuper putere de acoperire,un corector versatil care se aplica atât in zona ochilor cat si pe intreaga suprafata a tenului.Produsul se adreseaza consumatoarelor autentice,sofisticate,cu un stil de viata sanatos si activ,care isi doresc un produs ce poate fi folosit rapid si are mai multe intrebuintari.Foloseste un aplicator King Size pentru a acoperii imperfectiunile mai repede si mai bineAplicato..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Loreal Infaillible More Than Concealer 332 Amber Loreal Infaillible More Than Concealer 332 Amber
Momentan Indisponibil
Anticearcan Loreal Infaillible / InfallibleMore Than Concealer Nuanta 332 Amber / Ambre, cantitate 11 mlSuper putere de acoperire,un corector versatil care se aplica atât in zona ochilor cat si pe intreaga suprafata a tenului.Foloseste un aplicator King Size pentru a acoperii imperfectiunile mai repede si mai bineAplicatorul are de trei ori mai multa putere de încarcare decat un corector obisnuit,de 4 ori suprafata unui corector obisnuit si este de 2 ori mai rapid de folosit.Propietati elasti..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Tarte Shape Tape Glow Wand Sunbeam Tarte Shape Tape Glow Wand Sunbeam
-39 %
Concealer Tarte Shape Tape Glow Wand Nuanta Sunbeam , Pearlescent GlowEste un corector lichid si perlat care ilumineaza pielea sensibila din zona , ochilor oferind o privire revigorata si plina de vitalitate , ca dupa un somn de 8 ore.Mixul patentat Diamond Complex ajuta pielea sa devina mai radianta fara a incarca inutil tenul cu sclipici  si fara acel luciu nedorit .Corectorul este prevazut la unul din capete cu un burete detasabil , fiind de ajutor pentru intinderea produsului facil si e..
70 Lei 115 Lei
Fără TVA:70 Lei
Tarte Shape Tape Glow Wand Alight Tarte Shape Tape Glow Wand Alight
Nou
Concealer Tarte Shape Tape Glow Wand Nuanta Alight ,Opal Glow , 6 mlEste un corector lichid si perlat care ilumineaza pielea sensibila din zona , ochilor oferind o privire revigorata si plina de vitalitate , ca dupa un somn de 8 ore.Mixul patentat Diamond Complex ajuta pielea sa devina mai radianta fara a incarca inutil tenul cu sclipici  si fara acel luciu nedorit .Corectorul este prevazut la unul din capete cu un burete detasabil , fiind de ajutor pentru intinderea produsului ..
70 Lei
Fără TVA:70 Lei
Tarte Shape Tape Glow Wand Aglow Tarte Shape Tape Glow Wand Aglow
Nou
Concealer Tarte Shape Tape Glow Wand Nuanta Aglow , Rose Glow ,6mlEste un corector lichid si perlat care ilumineaza pielea sensibila din zona , ochilor oferind o privire revigorata si plina de vitalitate , ca dupa un somn de 8 ore.Mixul patentat Diamond Complex ajuta pielea sa devina mai radianta fara a incarca inutil tenul cu sclipici  si fara acel luciu nedorit .Corectorul este prevazut la unul din capete cu un burete detasabil , fiind de ajutor pentru intinderea produsului ..
70 Lei
Fără TVA:70 Lei
Tarte Shape Tape Glow Wand Agleam Tarte Shape Tape Glow Wand Agleam
Nou
Concealer Tarte Shape Tape Glow Wand Nuanta Agleam , Peachy Glow, 6mlEste un corector lichid si perlat care ilumineaza pielea sensibila din zona , ochilor oferind o privire revigorata si plina de vitalitate , ca dupa un somn de 8 ore.Mixul patentat Diamond Complex ajuta pielea sa devina mai radianta fara a incarca inutil tenul cu sclipici  si fara acel luciu nedorit .Corectorul este prevazut la unul din capete cu un burete detasabil , fiind de ajutor pentru intinderea produsului..
70 Lei
Fără TVA:70 Lei
Corector Iluminator Instant Anti Age Eraser 115 Warm Light Maybelline Concealer , cantitate 6,8 ml Corectorul iconic Nr 1 pe piata americana , are un design modern si un sistem optimizat de dozare a produsului pentru o aplicare rapida si exacta , Maybelline Instant Anti Age Eraser 115 Warm Light Concealer este un anticearcan cu un ton cald special creat pentru zona sensibila a pielii din jurul ochilor care ajuta la estomparea cearcanelor  , la acoperirea si netezirea liniilor fine  , ..
30 Lei
Fără TVA:30 Lei
Maybelline Instant Anti Age Eraser Multi-Use Concealler Nuanta 00 Ivory, cantitate 6,8 mlCorectorul iconic Nr 1 pe piata americana , are un design modern si un sistem optimizat de dozare a produsului pentru o aplicare rapida si exacta , Maybelline Instant Anti Age Eraser 00 Ivory  este un anticearcan special creat pentru zona sensibila a pielii din jurul ochilor care ajuta la estomparea cearcanelor  , la acoperirea si netezirea liniilor fine  , ilumineaza instant privirea oferindu..
30 Lei
Fără TVA:30 Lei
Corector Maybelline Instant Anti Age  Eraser 01 Light Concealer Anticearcan , cantitate 6,8 ml Viata agitată ,nopti pierdute , stresul de zi cu zi , toate acestea se oglindesc pe chipul nostru  in special in zona ochilor , acolo unde pielea este mai sensibila si intr-un strat mai subtire , adesea  aceasta zona capata un aspect mai inchis adaugand ani varstei noastre. Daca si tu intampini asfel de probleme atunci neaparat trebuie sa incerci corectorul Maybelline Instant Anti Age ..
30 Lei
Fără TVA:30 Lei
Corector Instant Anti Age Eraser 02 Nude Maybelline Concealer ,cantitate 6,8 mlCorectorul iconic Nr 1 pe piata americana , are un design modern si un sistem optimizat de dozare a produsului pentru o aplicare rapida si exacta Maybelline Instant Anti Age Eraser 02 Nude este un anticearcan special creat pentru zona sensibila a pielii din jurul ochilor care ajuta la estomparea cearcanelor , la acoperirea si netezirea liniilor fine , ilumineaza instant privirea oferindu-ti un aspect fresh si odihnit...
30 Lei
Fără TVA:30 Lei
Corector anticearcan Instant Anti Age Eraser 03 Fair Maybelline Concealer , cantitate 6,8 mlViata agitată ,nopti pierdute , stresul de zi cu zi , toate acestea se oglindesc pe chipul nostru  in special in zona ochilor , acolo unde pielea este mai sensibila si intr-un strat mai subtire , adesea  aceasta zona capata un aspect mai inchis adaugand ani varstei noastre.Daca si tu intampini asfel de probleme atunci neaparat trebuie sa incerci corectorul Maybelline Instant Anti Age Eraser 03 F..
30 Lei
Fără TVA:30 Lei
Corector Iluminator Instant Anti Age Eraser nuanta 05 Brightener ,  Maybelline Concealer , cantitate 6,8 mlTransforma tenul prin doar cateva miscari rapide si dar de efect , stim suna prea frumos sa fie adevarat dar trebuie sa-l incerci si sa vezi rezultatele cu ochii tai ca apoi sa ne dai dreptate.Acopera petele intunecate din jurul ochilor , petele rosii , pielea depigmentata si liniile fine.Faceti cunostinta cu noul Instant Anti Age Eraser Concealer 05 Brightener de la Maybelline New Yor..
30 Lei
Fără TVA:30 Lei
Anticearcan Instant Anti Age Eraser Nuanta 06 Neutralizer Maybelline , cantitate 6,8 mlTransforma tenul prin doar cateva miscari rapide dar de efect , știm sună prea frumos sa fie adevărat dar trebuie sa-l incerci si sa vezi rezultatele cu ochii tai ca apoi sa ne dai dreptate.Acopera petele intunecate din jurul ochilor , petele rosii , pielea depigmentata si liniile fine.Faceti cunostinta cu noul Instant Anti Age Eraser Concealer 06 Neutralizer de la Maybelline New York , corectorul Nr #1 pe pia..
30 Lei
Fără TVA:30 Lei
Corector Anticearcan Instant Anti Age Eraser nuanta 07 Sand Maybelline Concealer , cantitate 6,8 mlViata agitată ,nopti pierdute , stresul de zi cu zi , toate acestea se oglindesc pe chipul nostru  in special in zona ochilor , acolo unde pielea este mai sensibila si intr-un strat mai subtire , adesea  aceasta zona capata un aspect mai inchis adaugand ani varstei noastre.Daca si tu intampini asfel de probleme atunci neaparat trebuie sa incerci corectorul Maybelline Instant Anti ..
30 Lei
Fără TVA:30 Lei
Anticearcan Instant Anti Age Eraser nuanta 08 Buff Maybelline Concealer , cantitate 6,8 mlCorectorul iconic Nr 1 pe piata americana , are un design modern si un sistem optimizat de dozare a produsului pentru o aplicare rapida si exacta , Maybelline Instant Anti Age Eraser 08 Buff este un anticearcan special creat pentru zona sensibila a pielii din jurul ochilor care ajuta la estomparea cearcanelor  , la acoperirea si netezirea liniilor fine  , ilumineaza instant privirea oferindu-t..
30 Lei
Fără TVA:30 Lei
Afişare 1 - 23 din 23 (1 pagini)
Actualizare coș cumpărături !
Vă anunțăm că pentru moment coșul de cumpărături funcționează cu mici probleme tehnice.Pentru a nu pierde produsele adăugate în coș avem rugămintea să dați refresh la pagină după fiecare adăugare în coș.Încercăm să remediem situația cât mai repede.Vă mulțumim !