Meniu
Cos de cumparaturi

Produse pentru ten


SHADES DOUBLE WEAR SHADES DOUBLE WEAR
Momentan Indisponibil
Cum iti poti afla subtonul ?Subtonul este felul in care pielea ta arata si se comporta. Cu care subton de identifici cel mai bine? Subton Rece (C - Cool): Pielea ta curata are o tonalitate rozalie si se inroseste repede la soare.Subton Neutru (N - Neutral): Pielea ta curata are un aspect mai echilibrat, nici prea rozalie, nici prea aurie. Subton Cald (W - Warm): Pielea ta curata are o tonalitate aurie sau maslinie si se bronzeaza repede la soare.Vizualizati aici : Nuante Colectia Double Wear Sta..
0 Lei
Fără TVA:0 Lei
Fond Loreal Infaillible 24h Fresh Wear 20 IVORY Fond Loreal Infaillible 24h Fresh Wear 20 IVORY
Momentan Indisponibil
Fond Lichid L'oreal Infallible 24H Fresh Wear nuanta 20 Ivory - Ivoire, FPS-SPF 25Complex Hialuronic Inovator .Pigmenti ultra-rezistenti, compozitia inovatoare a noului produs are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 24 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire.Fondul de ten Infaillible de la L'Oreal Paris asociaza doua componente extraordinare pentru rezultate fara compromisuriÎmbogatit cu acid hialuronic hidratant,se simte foarte confortabil ,pielea are un aspect fi..
54 Lei
Fără TVA:45 Lei
Fond Ten Loreal Infaillible 32h Fresh Wear 160 Rose Linen Fond Ten Loreal Infaillible 32h Fresh Wear 160 Rose Linen
Momentan Indisponibil
Fond Ten Lichid L'oreal Infallible 32H Fresh Wear All-Day Luminous + Vitamin C  160 Rose LinenComplex Hialuronic Inovator Plus Vitamina C ,pigmenti ultra-rezistenti, compozitia inovatoare a noului produs are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 32 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire.Fondul de ten Infaillible de la L'Oreal Paris asociaza douai componente extraordinare pentru rezultate fara compromisuri.Îmbogatit cu acid hialuronic hidratant si vitamina C , se ..
54 Lei
Fără TVA:45 Lei
Fond Loreal Infaillible 24h Fresh Wear 180 Rose Sand Fond Loreal Infaillible 24h Fresh Wear 180 Rose Sand
Momentan Indisponibil
Fond De Ten L'oreal Infaillible 24H Fresh Wear nuanta 180 Rose Sand , SPF 25Complex Hialuronic InovatorPigmenti foarte rezistenti Compozitia inovatoare a noului produs are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 24 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire.Fondul de ten Infaillible de la L'Oreal Paris asociaza doua componente extraordinare pentru rezultate fara compromisuriÎmbogatit cu acid hialuronic hidratant,se simte foarte confortabil ,pielea are un aspect fin,nu înc..
54 Lei
Fără TVA:45 Lei
Infaillible 24h 235 Miel Honey L'Oreal Paris Infaillible 24h 235 Miel Honey L'Oreal Paris
Momentan Indisponibil
Fond De Ten Rezistent La Transfer Infaillible 235 Miel - Honey L'Oreal ParisProdusul  asociaza doua componente extraordinare pentru rezultate fara compromisuriCompozitia inovatoare a noului Infallible Oxygen Technology are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 24 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire.Îmbogatit cu acid hialoronic hidratant,se simte foarte confortabil ,pielea are un aspect fin,nu încarca,nu se simte gras,nu usuca pielea.Senzatia de confort dureaza pe parc..
54 Lei
Fără TVA:45 Lei
Infaillible 24H 260 Soleil Dore - Golden Sun L'Oreal Paris Infaillible 24H 260 Soleil Dore - Golden Sun L'Oreal Paris
Momentan Indisponibil
Fond De Ten 24 Ore Infaillible 24H Fresh Wear 260 Soleil Dore-Golden Sun L'Oreal Paris , rezistent 24 de ore , 30 mlFondul de ten Infaillible de la Loreal Paris asociaza doua componente extraordinare pentru rezultate fara compromisuriCompozitia inovatoare a noului L'Oreal Infaillible 24H Oxygen Technology are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 24 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire.Îmbogatit cu acid hialoronic hidratant,se simte foarte confortabil ,pielea are un aspect ..
54 Lei
Fără TVA:45 Lei
Infaillible 300 Amber - Ambre L'Oreal Paris Infaillible 300 Amber - Ambre L'Oreal Paris
Momentan Indisponibil
Fond De Ten Rezistent la Transfer24h Infaillible 300 Amber L'Oreal Paris , 30 mlFondul de ten Infallible de la Loreal Paris asociaza doua componente extraordinare pentru rezultate fara compromisuri.Compozitia inovatoare a noului  Infaillible Oxygen Technology are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 24 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire.Îmbogatit cu acid hialuronic hidratant,se simte foarte confortabil ,pielea are un aspect fin,nu încarca,nu se simte gras,nu usuca p..
54 Lei
Fără TVA:45 Lei
True Match Pudra 2R - 2C Vanille Rose - Rose Vanilla L'Oreal Paris True Match Pudra 2R - 2C Vanille Rose - Rose Vanilla L'Oreal Paris
Momentan Indisponibil
Pudra Matifianta Compacta Perfect Match 2R2C Vanille Rose - Rose Vanilla L'Oreal Paris , super-blendable perfecting powder , cantitate 9gPudra compacta care se potriveste perfect cu nuanta si textura pielii fara sa incarce tenul. Acoperire lejera.Mai mult decat o potrivire cu nuanta tenului. O formula care imbunatateste cu adevarat calitatea pielii. Formula imbogatita cu ingrediente de origine naturala si pigmenti minerali. Textura catifelata. Aspect natural , vine intr-un ambalaj compact si ele..
48 Lei
Fără TVA:40 Lei
True Match Pudra 3D - 3W Beige Dore - Golden Beige LOreal Paris True Match Pudra 3D - 3W Beige Dore - Golden Beige LOreal Paris
Momentan Indisponibil
Pudra Compacta Matifianta L'Oreal Paris True Match  3D - 3W Beige Dore Golden Beige , Super-blendable perfecting powder , cantitate 9gMai mult decat o potrivire cu nuanta tenului. O formula care imbunatateste cu adevarat calitatea pielii. Formula imbogatita cu ingrediente de origine naturala si pigmenti minerali. Textura catifelata. Aspect natural.Pudra compacta care se potriveste perfect cu nuanta si textura tenului fara sa incarce tenul. Acoperire lejera.Usor de Aplicat.Construibila strat..
48 Lei
Fără TVA:40 Lei
True Match Pudra 5D - 5W Golden Beige LOreal True Match Pudra 5D - 5W Golden Beige LOreal
Momentan Indisponibil
Pudra compacta matifianta  True Match Nuanta 5D - 5W Golden Beige - Sable Dore L'Oreal Paris , Pudra compacta care se potriveste perfect cu nuanta si textura tenului fara sa incarce tenul. Acoperire lejera.Ingrediente si inovatie:Mai mult decat o potrivire cu nuanta tenului. O formula care imbunatateste cu adevarat calitatea pielii. Formula imbogatita cu ingrediente de origine naturala si pigmenti minerali. Textura catifelata. Aspect natural,aplicare usoara matifiere si fixare a fondului de..
48 Lei
Fără TVA:40 Lei
Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear Powder 20 IVORY Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear Powder 20 IVORY
Momentan Indisponibil
Pudra Waterproof , rezistenta si matifianta , Loreal Infaillible  24H Fresh Wear 20 IVOIRE - IVORY  , foundation in a powder , cantitate 9gNoua versiune a pudrei Infallible acopera ca un fond de ten lichid dar matifiază ca o pudră , fără a avea acel aspect ca de ,, făină" pe ten.Pudra are o textură light și o acoperire completă cu un finisaj natural care arată proaspăt întreaga zi.Are un efect de reducere si estompare a luciului nedorit cauzat de excesul de sebum , reduce asp..
48 Lei
Fără TVA:40 Lei
Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear Powder 120 Vanilla Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear Powder 120 Vanilla
Momentan Indisponibil
Pudra Waterproof , rezistenta si matifianta ,L'oreal  Infaillible 24H Fresh Wear 120 Vanilla - Vanille, foundation in a powder , cantitate 9gNoua versiune a pudrei Infallible acopera ca un fond de ten lichid dar matifiază ca o pudră , fără a avea acel aspect ca de ,, făină" pe ten.Pudra are o textură light și o acoperire completă cu un finisaj natural care arată proaspăt întreaga zi.Are un efect de reducere si estompare a luciului nedorit cauzat de excesul de sebum , reduce aspe..
48 Lei
Fără TVA:40 Lei
Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear Powder 140 Golden Beige Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear Powder 140 Golden Beige
Momentan Indisponibil
Pudra Waterproof , rezistenta si matifianta ,L'oreal  Infaillible 24H Fresh Wear 140 Golden Beige / Beige Dore  , foundation in a powder , cantitate 9g Noua versiune a pudrei Infallible acopera ca un fond de ten lichid dar matifiază ca o pudră , fără a avea acel aspect ca de ,, făină" pe ten. Pudra are o textură light și o acoperire completă cu un finisaj natural care arată proaspăt întreaga zi. Are un efect de reducere si estompare a luciului nedorit cauzat de excesul de sebum , re..
48 Lei
Fără TVA:40 Lei
Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear 180 Sable Rose Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear 180 Sable Rose
Momentan Indisponibil
Pudra Waterproof , rezistenta si matifianta , Loreal Infaillible 24H Fresh Wear  180 Sable Dore - Rose Sand , Foundation In A powder , cantitate 9gNoua versiune a pudrei Infallible acopera ca un fond de ten lichid dar matifiază ca o pudră , fără a avea acel aspect ca de ,, făină" pe ten.Pudra are o textură light și o acoperire completă cu un finisaj natural care arată proaspăt întreaga zi.Are un efect de reducere si estompare a luciului nedorit cauzat de excesul de sebum , reduce ..
48 Lei
Fără TVA:40 Lei
Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear 220 Sable - Sand Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear 220 Sable - Sand
Momentan Indisponibil
Pudra Waterproof , rezistenta si matifianta , Loreal Infaillible  24H Fresh Wear 220 Sable -Sand  , foundation in a powder , cantitate 9gNoua versiune a pudrei Infallible acopera ca un fond de ten lichid dar matifiază ca o pudră , fără a avea acel aspect ca de ,, făină" pe ten.Pudra are o textură light și o acoperire completă cu un finisaj natural care arată proaspăt întreaga zi.Are un efect de reducere si estompare a luciului nedorit cauzat de excesul de sebum , reduce aspec..
48 Lei
Fără TVA:40 Lei
Pudra Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 150 Neutral Pudra Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 150 Neutral
Momentan Indisponibil
Pudra compacta matifianta Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 150 Neutral , cantitate 9,1 gOdata cu succesul fulminant inregistrat de fondul de ten Pro Filt'r Soft Matte , pudra vine ca o completare naturală a acestei game.Textura fina cu rezistenta indelungata, formula light, fara efect de incarcare exagerata a tenuluiComplex Blur Filt'r pentru un efect de estompare a micilor imperfectiuni ale pielii si absortia excesului de sebumRezistent la transpiratie, caldura si umezealaNu se strange..
95 Lei
Fără TVA:80 Lei
Infaillible Nr 323 Corector Fawn - Chamois Infaillible Nr 323 Corector Fawn - Chamois
Momentan Indisponibil
Corector Lichid Rezistent Infaillible / Infallible 323 Fawn - Chamois L'Oreal Paris , More Than Concealer , cantitate 11 mlSuperputere de acoperire,un corector versatil care se aplica atât in zona ochilor cat si pe intreaga suprafata a tenului.Produsul se adreseaza consumatoarelor autentice,sofisticate,cu un stil de viata sanatos si activ,care isi doresc un produs ce poate fi folosit rapid si are mai multe intrebuintari.Foloseste un aplicator King Size pentru a acoperii imperfectiunile mai reped..
42 Lei
Fără TVA:35 Lei
Infaillible 330 Pecan L'oreal Paris Infaillible 330 Pecan L'oreal Paris
Momentan Indisponibil
Corector Lichid Rezistent Infaillible 330 Pecan L'Oreal Paris , more than concealer , cantitate 11 mlSuper putere de acoperire,un corector versatil care se aplica atât in zona ochilor cat si pe intreaga suprafata a tenului.Produsul se adreseaza consumatoarelor autentice,sofisticate,cu un stil de viata sanatos si activ,care isi doresc un produs ce poate fi folosit rapid si are mai multe intrebuintari.Foloseste un aplicator King Size pentru a acoperii imperfectiunile mai repede si mai bineAplicato..
42 Lei
Fără TVA:35 Lei
Loreal Infaillible More Than Corrector 002 Blue Lavender Loreal Infaillible More Than Corrector 002 Blue Lavender
Momentan Indisponibil
Corector Universal Loreal Infaillible More Than Corrector 002 Blue Lavender, cantitate 11 mlSuper putere de acoperire,un corector versatil care se aplica atât in zona ochilor cat si pe intreaga suprafata a tenului.Corector lichid ce acopera petele pigmentare si micile imperfectiuni ale tenului. Are o formula cremoasa, usoara, ce se uniformizeaza foarte rapid pe ten, fara sa incarce. Este potrivit pentru a acoperi semnele de oboseală, cearcăne, depigmentari si imperfectiuni. Asigura acope..
42 Lei
Fără TVA:35 Lei
Instant Anti Age Eraser 95 Cool Ivory Maybelline Concealer Instant Anti Age Eraser 95 Cool Ivory Maybelline Concealer
Momentan Indisponibil
Maybelline Instant Anti-Age Eraser Multi-Use Concealer nuanta 95 Cool Ivory , cantitate 6,8 mlProdusul este astfel conceput pentru a permite manipularea sa cu usurinta urmand intocmai conturul fetei , si datorita materialului din care este confectionat buretele aplicator anticearcanul se aseaza intr-un strat optim , evitanduse astfel risipa inutila de produs.Corectorul iconic Nr 1 pe piata americana , are un design modern si un sistem optimizat de dozare a produsului pentru o aplicar..
36 Lei
Fără TVA:30 Lei
Instant Anti Age Eraser 04 Honey Maybelline Concealer Instant Anti Age Eraser 04 Honey Maybelline Concealer
Momentan Indisponibil
Maybelline Instant Anti-Age Eraser Multi-Use Concealer nuanta  04 Honey , cantitate 6,8 mlProdusul este astfel conceput pentru a permite manipularea sa cu usurinta urmand intocmai conturul fetei , si datorita materialului din care este confectionat buretele aplicator anticearcanul se aseaza intr-un strat optim , evitandu-se astfel risipa inutila de produs.Corectorul iconic Nr 1 pe piata americana , are un design modern si un sistem optimizat de dozare a produsului pentru o aplic..
36 Lei
Fără TVA:30 Lei
Instant Anti Age Eraser 05 Brightener Maybelline Concealer Instant Anti Age Eraser 05 Brightener Maybelline Concealer
Momentan Indisponibil
Corector Iluminator Instant Anti Age Eraser nuanta 05 Brightener ,  Maybelline Concealer , cantitate 6,8 mlTransforma tenul prin doar cateva miscari rapide si dar de efect , stim suna prea frumos sa fie adevarat dar trebuie sa-l incerci si sa vezi rezultatele cu ochii tai ca apoi sa ne dai dreptate.Acopera petele intunecate din jurul ochilor , petele rosii , pielea depigmentata si liniile fine.Faceti cunostinta cu noul Instant Anti Age Eraser Concealer 05 Brightener de la Maybelline New Yor..
36 Lei
Fără TVA:30 Lei
Instant Anti Age Eraser 06 Neutralizer Maybelline Corector Instant Anti Age Eraser 06 Neutralizer Maybelline Corector
Momentan Indisponibil
Anticearcan Instant Anti Age Eraser Nuanta 06 Neutralizer Maybelline , cantitate 6,8 mlTransforma tenul prin doar cateva miscari rapide dar de efect , știm sună prea frumos sa fie adevărat dar trebuie sa-l incerci si sa vezi rezultatele cu ochii tai ca apoi sa ne dai dreptate.Acopera petele intunecate din jurul ochilor , petele rosii , pielea depigmentata si liniile fine.Faceti cunostinta cu noul Instant Anti Age Eraser Concealer 06 Neutralizer de la Maybelline New York , corectorul Nr #1 pe pia..
36 Lei
Fără TVA:30 Lei
Instant Anti Age Eraser 07 Sand Maybelline Concealer Instant Anti Age Eraser 07 Sand Maybelline Concealer
Momentan Indisponibil
Corector Anticearcan Instant Anti Age Eraser nuanta 07 Sand Maybelline Concealer , cantitate 6,8 mlViata agitată ,nopti pierdute , stresul de zi cu zi , toate acestea se oglindesc pe chipul nostru  in special in zona ochilor , acolo unde pielea este mai sensibila si intr-un strat mai subtire , adesea  aceasta zona capata un aspect mai inchis adaugand ani varstei noastre.Daca si tu intampini asfel de probleme atunci neaparat trebuie sa incerci corectorul Maybelline Instant Anti ..
36 Lei
Fără TVA:30 Lei
Afişare 1 - 24 din 42 (2 pagini)