Meniu
Cos de cumparaturi

Fond Ten Lichid


Cum iti poti afla subtonul ?Subtonul este felul in care pielea ta arata si se comporta. Cu care subton de identifici cel mai bine? Subton Rece (C - Cool): Pielea ta curata are o tonalitate rozalie si se inroseste repede la soare.Subton Neutru (N - Neutral): Pielea ta curata are un aspect mai echilibrat, nici prea rozalie, nici prea aurie. Subton Cald (W - Warm): Pielea ta curata are o tonalitate aurie sau maslinie si se bronzeaza repede la soare.Vizualizati aici : Nuante Colectia Double Wear Sta..
0 Lei
Fără TVA:0 Lei
Fond Lichid L'oreal Infallible 24H Fresh Wear nuanta 20 Ivory - Ivoire, FPS-SPF 25Complex Hialuronic Inovator .Pigmenti ultra-rezistenti, compozitia inovatoare a noului produs are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 24 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire.Fondul de ten Infaillible de la L'Oreal Paris asociaza doua componente extraordinare pentru rezultate fara compromisuriÎmbogatit cu acid hialuronic hidratant,se simte foarte confortabil ,pielea are un aspect fi..
54 Lei
Fără TVA:45 Lei
Fond Ten Lichid L'oreal Infallible 32H Fresh Wear All-Day Luminous + Vitamin C  160 Rose LinenComplex Hialuronic Inovator Plus Vitamina C ,pigmenti ultra-rezistenti, compozitia inovatoare a noului produs are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 32 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire.Fondul de ten Infaillible de la L'Oreal Paris asociaza douai componente extraordinare pentru rezultate fara compromisuri.Îmbogatit cu acid hialuronic hidratant si vitamina C , se ..
54 Lei
Fără TVA:45 Lei
Fond De Ten L'oreal Infaillible 24H Fresh Wear nuanta 180 Rose Sand , SPF 25Complex Hialuronic InovatorPigmenti foarte rezistenti Compozitia inovatoare a noului produs are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 24 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire.Fondul de ten Infaillible de la L'Oreal Paris asociaza doua componente extraordinare pentru rezultate fara compromisuriÎmbogatit cu acid hialuronic hidratant,se simte foarte confortabil ,pielea are un aspect fin,nu înc..
54 Lei
Fără TVA:45 Lei
Fond De Ten Rezistent La Transfer Infaillible 235 Miel - Honey L'Oreal ParisProdusul  asociaza doua componente extraordinare pentru rezultate fara compromisuriCompozitia inovatoare a noului Infallible Oxygen Technology are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 24 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire.Îmbogatit cu acid hialoronic hidratant,se simte foarte confortabil ,pielea are un aspect fin,nu încarca,nu se simte gras,nu usuca pielea.Senzatia de confort dureaza pe parc..
54 Lei
Fără TVA:45 Lei
Fond De Ten 24 Ore Infaillible 24H Fresh Wear 260 Soleil Dore-Golden Sun L'Oreal Paris , rezistent 24 de ore , 30 mlFondul de ten Infaillible de la Loreal Paris asociaza doua componente extraordinare pentru rezultate fara compromisuriCompozitia inovatoare a noului L'Oreal Infaillible 24H Oxygen Technology are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 24 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire.Îmbogatit cu acid hialoronic hidratant,se simte foarte confortabil ,pielea are un aspect ..
54 Lei
Fără TVA:45 Lei
Fond De Ten Rezistent la Transfer24h Infaillible 300 Amber L'Oreal Paris , 30 mlFondul de ten Infallible de la Loreal Paris asociaza doua componente extraordinare pentru rezultate fara compromisuri.Compozitia inovatoare a noului  Infaillible Oxygen Technology are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 24 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire.Îmbogatit cu acid hialuronic hidratant,se simte foarte confortabil ,pielea are un aspect fin,nu încarca,nu se simte gras,nu usuca p..
54 Lei
Fără TVA:45 Lei
Corector Universal Loreal Infaillible More Than Corrector 002 Blue Lavender, cantitate 11 mlSuper putere de acoperire,un corector versatil care se aplica atât in zona ochilor cat si pe intreaga suprafata a tenului.Corector lichid ce acopera petele pigmentare si micile imperfectiuni ale tenului. Are o formula cremoasa, usoara, ce se uniformizeaza foarte rapid pe ten, fara sa incarce. Este potrivit pentru a acoperi semnele de oboseală, cearcăne, depigmentari si imperfectiuni. Asigura acope..
42 Lei
Fără TVA:35 Lei
Fond de ten rezistent 24 ore Double Wear Stay in Place Makeup,  Estee Lauder nuanta 3C2 Pebble, cantitate 30 mlAceasta nuanta este indicata pentru un ten deschis cu subton caldDouble Wear este un fond de ten rezistent ,matifiant care arata fresh si natural pana la 24 de ore, este un fond de ten lichid cu o consistenta light care se simte confortabil pe piele fara sa incarce inutil tenul .Este rezistent la caldura , potrivit oricarei situatii, rezistent la apa , la transferul pe telef..
155 Lei
Fără TVA:130 Lei
Double Wear Estee Lauder 3C3 SANDBAR Double Wear Estee Lauder 3C3 SANDBAR
Nou
Fond de ten rezistent 24 ore Double Wear Stay in Place Makeup,  Estee Lauder nuanta 3C3 SANDBAR, cantitate 30 mlAceasta nuanta este indicata pentru un ten deschis cu subton rozaliuDouble Wear este un fond de ten rezistent ,matifiant care arata fresh si natural pana la 24 de ore, este un fond de ten lichid cu o consistenta light care se simte confortabil pe piele fara sa incarce inutil tenul .Este rezistent la caldura , potrivit oricarei situatii, rezistent la apa , la transferul pe t..
155 Lei
Fără TVA:130 Lei
Fond de ten rezistent la transfer Double Wear Stay in Place Makeup,  Estee Lauder nuanta 4C2 Auburn, SPF 10Aceasta nuanta este indicata pentru un ten mediu închis cu sub-ton receDouble Wear este un fond de ten rezistent ,matifiant care arata fresh si natural pana la 24 de ore, este un fond de ten lichid cu o consistenta light care se simte confortabil pe piele fara sa incarce inutil tenul .Este rezistent la caldura , potrivit oricarei situatii, rezistent la apa , la transferul pe te..
155 Lei
Fără TVA:130 Lei
Fond de ten rezistent la transfer Double Wear Stay in Place Makeup,  Estee Lauder nuanta 4N2 Spiced Sand, SPF 10Aceasta nuanta este indicata pentru un ten mediu-închis cu subton cald.Double Wear este un fond de ten rezistent ,matifiant care arata fresh si natural pana la 24 de ore, este un fond de ten lichid cu o consistenta light care se simte confortabil pe piele fara sa incarce inutil tenul .Este rezistent la caldura , potrivit oricarei situatii, rezistent la apa , la transferul ..
155 Lei
Fără TVA:130 Lei
Fond de ten rezistent la transfer Double Wear Stay in Place Makeup,  Estee Lauder nuanta 5W1 BRONZE,Full Size 30 mlAceasta nuanta este indicata pentru un ten închis cu sub-ton cald.Double Wear este un fond de ten rezistent ,matifiant care arata fresh si natural pana la 24 de ore, este un fond de ten lichid cu o consistenta light care se simte confortabil pe piele fara sa incarce inutil tenul .Este rezistent la caldura , potrivit oricarei situatii, rezistent la apa , la transferul pe..
155 Lei
Fără TVA:130 Lei
Estee Lauder Double Wear Foundation 5N2 AMBER HONEY Estee Lauder Double Wear Foundation 5N2 AMBER HONEY
Nou
Fond de ten rezistent la transfer Double Wear Stay in Place Makeup,  Estee Lauder nuanta 5N2 AMBER HONEY,Full Size 30 mlAceasta nuanta este indicata pentru un ten închis cu sub-ton cald.Double Wear este un fond de ten rezistent ,matifiant care arata fresh si natural pana la 24 de ore, este un fond de ten lichid cu o consistenta light care se simte confortabil pe piele fara sa incarce inutil tenul .Este rezistent la caldura , potrivit oricarei situatii, rezistent la apa , la transferul..
155 Lei
Fără TVA:130 Lei
Fond de ten lichid , rezistent și matifiant L'Oreal Infaillble 24H Matte Cover nuanța 25 Rose IvoryEste rezistent și matifiant cu un aspect natural fără efect de mască.Are în compoziție ser cu efect de blurare plus pudra ultra-fina pentru a oferii un finisaj mat ce dureaza pana la 24 de ore.Are o concentrație mare de pigmenți și o formulă lichidă care se contopește natural cu pielea oferind o acoperire completă și un aspect natural.Este un fond de ten rezistent la transpitație, la căldură, la t..
48 Lei
Fără TVA:40 Lei
Fond de ten lichid , rezistent și matifiant L'Oreal Infaillble 24H Matte Cover nuanța 90 ROSE PORCELAINEste rezistent și matifiant cu un aspect natural fără efect de mască.Are în compoziție ser cu efect de blurare plus pudra ultra-fina pentru a oferii un finisaj mat ce dureaza pana la 24 de ore.Are o concentrație mare de pigmenți și o formulă lichidă care se contopește natural cu pielea oferind o acoperire completă și un aspect natural.Este un fond de ten rezistent la transpitație, la căldur..
48 Lei
Fără TVA:40 Lei
Fond de ten lichid , rezistent și matifiant L'Oreal Infaillble 24H Matte Cover nuanța 155 NATURAL ROSE - NATUREL ROSEEste rezistent și matifiant cu un aspect natural fără efect de mască.Are în compoziție ser cu efect de blurare plus pudra ultra-fina pentru a oferii un finisaj mat ce dureaza pana la 24 de ore.Are o concentrație mare de pigmenți și o formulă lichidă care se contopește natural cu pielea oferind o acoperire completă și un aspect natural.Este un fond de ten rezistent la transpita..
48 Lei
Fără TVA:40 Lei
Fenty Beauty by Rihanna Eaze Drop Blurring Skin Tint color 9 Fenty Beauty by Rihanna Eaze Drop Blurring Skin Tint color 9
Nou
ATENTIE ! Produs fara ambalaj de cartonFenty Beauty by Rihanna Eaze Drop Blurring Skin Tint nuanta  9, o nuanta medie cu subton neutruEste un fond de ten fluid cu o acoperire usoara spre medie, nu incarca tenul, uniformizeaza si blureaza micile imperfectiuni ale tenului.Eaze Drop Blurring Skin Tint coloreaza ,uniformizează rapid și vizibil tenul cu un efect de blurare si estompare a imperfecțiunilor.Complexul HydraBlend și formula rezistentă la umiditate, transpirație și transfer are o..
107 Lei
Fără TVA:90 Lei
Fenty Beauty by Rihanna Eaze Drop Blurring Skin Tint color 11 Fenty Beauty by Rihanna Eaze Drop Blurring Skin Tint color 11
Nou
ATENTIE ! Produs fara ambalaj de cartonFenty Beauty by Rihanna Eaze Drop Blurring Skin Tint nuanta  11, o nuanta medie cu subton neutruEste un fond de ten fluid cu o acoperire usoara spre medie, nu incarca tenul, uniformizeaza si blureaza micile imperfectiuni ale tenului.Eaze Drop Blurring Skin Tint coloreaza ,uniformizează rapid și vizibil tenul cu un efect de blurare si estompare a imperfecțiunilor.Complexul HydraBlend și formula rezistentă la umiditate, transpirație și transfer are o tex..
107 Lei
Fără TVA:90 Lei
Fenty Beauty by Rihanna Eaze Drop Blurring Skin Tint color 12 Fenty Beauty by Rihanna Eaze Drop Blurring Skin Tint color 12
Nou
ATENTIE ! Produs fara ambalaj de cartonFenty Beauty by Rihanna Eaze Drop Blurring Skin Tint nuanta  12, o nuanta medie cu subton cald auriuEste un fond de ten fluid cu o acoperire usoara spre medie, nu incarca tenul, uniformizeaza si blureaza micile imperfectiuni ale tenului.Eaze Drop Blurring Skin Tint coloreaza ,uniformizează rapid și vizibil tenul cu un efect de blurare si estompare a imperfecțiunilor.Complexul HydraBlend și formula rezistentă la umiditate, transpirație și transfer ..
107 Lei
Fără TVA:90 Lei
Fenty Beauty by Rihanna Eaze Drop Blurring Skin Tint color 13 Fenty Beauty by Rihanna Eaze Drop Blurring Skin Tint color 13
Nou
ATENTIE ! Produs fara ambalaj de cartonFenty Beauty by Rihanna Eaze Drop Blurring Skin Tint nuanta  13 o nuanta medie cu subton cald Este un fond de ten fluid cu o acoperire usoara spre medie, nu incarca tenul, uniformizeaza si blureaza micile imperfectiuni ale tenului.Eaze Drop Blurring Skin Tint coloreaza ,uniformizează rapid și vizibil tenul cu un efect de blurare si estompare a imperfecțiunilor.Complexul HydraBlend și formula rezistentă la umiditate, transpirație și transfer are o ..
107 Lei
Fără TVA:90 Lei
Fenty Beauty by Rihanna Eaze Drop Blurring Skin Tint color 16 Fenty Beauty by Rihanna Eaze Drop Blurring Skin Tint color 16
Nou
ATENTIE ! Produs fara ambalaj de cartonFenty Beauty by Rihanna Eaze Drop Blurring Skin Tint nuanta  16 o nuanta mediu neutru cu subton masliniuEste un fond de ten fluid cu o acoperire usoara spre medie, nu incarca tenul, uniformizeaza si blureaza micile imperfectiuni ale tenului.Eaze Drop Blurring Skin Tint coloreaza ,uniformizează rapid și vizibil tenul cu un efect de blurare si estompare a imperfecțiunilor.Complexul HydraBlend și formula rezistentă la umiditate, transpirație și trans..
107 Lei
Fără TVA:90 Lei
Fenty Beauty by Rihanna Eaze Drop Blurring Skin Tint color 17 Fenty Beauty by Rihanna Eaze Drop Blurring Skin Tint color 17
Nou
ATENTIE ! Produs fara ambalaj de cartonFenty Beauty by Rihanna Eaze Drop Blurring Skin Tint nuanta  17 o nuanta mediu inchis cu subton neutru caldEste un fond de ten fluid cu o acoperire usoara spre medie, nu incarca tenul, uniformizeaza si blureaza micile imperfectiuni ale tenului.Eaze Drop Blurring Skin Tint coloreaza ,uniformizează rapid și vizibil tenul cu un efect de blurare si estompare a imprerfectiunilor.Complexul HydraBlend și formula rezistentă la umiditate, transpirație și transf..
107 Lei
Fără TVA:90 Lei
Fenty Beauty by Rihanna Eaze Drop Blurring Skin Tint color 18 Fenty Beauty by Rihanna Eaze Drop Blurring Skin Tint color 18
Nou
ATENTIE ! Produs fara ambalaj de cartonFenty Beauty by Rihanna Eaze Drop Blurring Skin Tint nuanta  18 o nuanta mediu inchis cu subton  cald auriuEste un fond de ten fluid cu o acoperire usoara spre medie, nu incarca tenul, uniformizeaza si blureaza micile imperfectiuni ale tenului.Eaze Drop Blurring Skin Tint coloreaza ,uniformizează rapid și vizibil tenul cu un efect de blurare si estompare a imperfecțiunilor.Complexul HydraBlend și formula rezistentă la umiditate, transpirație ..
107 Lei
Fără TVA:90 Lei
Afişare 1 - 24 din 24 (1 pagini)