Meniu
Cos de cumparaturi

Fard Pleoape


Max Factor Masterpiece Nude Palette 01 Cappuccino Nudes Max Factor Masterpiece Nude Palette 01 Cappuccino Nudes
-46 %
Paleta de farduri pentru pleoape Max Factor Masterpiece Nude Palette  nuanta 01 Cappuccino Nudes Contouring Eye Shadows , cantitate 6,5 gTrusa este compusă din 8 nuanțe nude naturale, o combinație de farduri mate și sidefate care se pot amesteca excelent între ele. Are de la nuanțe foarte deschise până la culori foarte inchise de aceea, cu o singură paletă, puteți crea un machiaj discret de zi sau un machiaj mai accentuat ,  de seară.Conține 8 nuanțe nude  , de la culori foarte pi..
35 Lei 65 Lei
Fără TVA:35 Lei
Paleta de farduri mate si sidefate , Max Factor Masterpiece Nude Palette  nuanta 02 Golden Nudes Contouring Eye Shadows , cantitate 6,5 gTrusa este compusă din 8 nuanțe nude naturale, o combinație de farduri mate și sidefate care se pot amesteca excelent între ele.Are de la nuanțe foarte deschise până la culori foarte inchise de aceea, cu o singură paletă, puteți crea un machiaj discret de zi sau un machiaj mai accentuat ,  de seară.Conține 8 nuanțe nude  , de la culori ..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Paleta de farduri pentru pleoape Max Factor Masterpiece Nude Palette  nuanta  03 Rose Nude Contouring Eye Shadows , cantitate 6,5 gTrusa este compusă din 8 nuanțe nude naturale, o combinație de farduri mate și sidefate care se pot amesteca excelent între ele.Are de la nuanțe foarte deschise până la culori foarte inchise de aceea, cu o singură paletă, puteți crea un machiaj discret de zi sau un machiaj mai accentuat ,  de seară.Conține 8 nuanțe nude  , de la culori f..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Max Factor Masterpiece Nude Palette 06 Skylights Max Factor Masterpiece Nude Palette 06 Skylights
Nou
Paleta de farduri pentru pleoape Max Factor Masterpiece Nude Palette  nuanta 06 Skylights ,Contouring Eye Shadows , cantitate 6,5 gTrusa este compusă din 8 nuanțe nude naturale, o combinație de farduri mate și sidefate care se pot amesteca excelent între ele.Are de la nuanțe foarte deschise până la culori foarte inchise de aceea, cu o singură paletă, puteți crea un machiaj discret de zi sau un machiaj mai accentuat ,  de seară.Conține 8 nuanțe   , 3 mate și 5 sidefa..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Max Factor Masterpiece Nude Palette 07 Matte Sunset Max Factor Masterpiece Nude Palette 07 Matte Sunset
Nou
Paleta de farduri mate Max Factor Masterpiece Nude Palette  nuanta 07 Matte Sunset Contouring Eye Shadows , cantitate 6,5 gTrusa este compusă din 8 nuanțe nude naturale, o combinație de farduri mate și care se pot aplica individual sau se pot amesteca excelent între ele.Are de la nuanțe foarte deschise până la culori foarte inchise de aceea, cu o singură paletă, puteți crea un machiaj discret de zi sau un machiaj mai accentuat ,  de seară.Conține 8 nuanțe nude  , de la culori..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Loreal Berry Much Love Paleta Farduri Loreal Berry Much Love Paleta Farduri
Nou -38 %
Paleta farduri pleoape Loreal Berry Much Love Eyeshadow Mega Palette nuanta 02 , cantitate 17 gVa prezentăm o nouă combinație de 16  nuanțe intense inspirate de culorile fructelor de pădure , nuanțe bogate și pastelate de la burgundy intens , mov prună , cărămiziu sau nuanțe nude natural , această paletă le conține pe toate fiind o alegere inspirată atât pentru un machiaj discret de zi cât și pentru un machiaj mai intens de noapte sau pentru evenimente.Paleta are în componență toa..
50 Lei 80 Lei
Fără TVA:50 Lei
Loreal Cherry my Cheri Paleta Farduri Loreal Cherry my Cheri Paleta Farduri
Nou -38 %
Paleta farduri pleoape Loreal Cherry my Cheri Eyeshadow Mega Palette nuanta 01 , cantitate 17 gVa prezentăm o nouă combinație de 16 nuanțe și culori , cu tonuri calde de de vară timpurie  , de la burgundy intens , la nuanțe  de piersică sau nuanțe nude natural , această paletă le conține pe toate fiind o alegere inspirată atât pentru un machiaj discret de zi cât și pentru un machiaj mai intens de noapte sau pentru evenimente.Paleta are în componență toate nuanțele de care aveți nevoie ..
50 Lei 80 Lei
Fără TVA:50 Lei
Smashbox Cover Shot Matte Smashbox Cover Shot Matte
Momentan Indisponibil
Trusa Farduri Smashbox Cover Shot MattePaleta de farduri pentru ochi creata in urma unor trenduri  care au fost observate la modelele care sau fotografiat in studiourile SMASHBOX PHOTO. L.A. Contine 6 culori de fard si 2 culori de baza...
80 Lei
Fără TVA:80 Lei
Smashbox Cover Shot Minimalist Smashbox Cover Shot Minimalist
Momentan Indisponibil
Paleta de farduri pentru ochi creata in urma unor trenduri  care au fost observate la modelele care sau fotografiat in studiourile SMASHBOX PHOTO. L.A. Contine 6 culori de fard si 2 culori de baza...
80 Lei
Fără TVA:80 Lei
Trusa De Farduri Smashbox Cover Shot AblazePaleta de farduri pentru ochi creata in urma unor trenduri  care au fost observate la modelele care s-au fotografiat in studiourile SMASHBOX PHOTO. L.A. Contine 6 culori de fard si 2 culori de baza...
80 Lei
Fără TVA:80 Lei
Paleta de farduri pentru ochi creata in urma unor trenduri  care au fost observate la modelele care s-au fotografiat in studiourile SMASHBOX PHOTO. L.A. Contine 6 culori de fard si 2 culori de baza...
80 Lei
Fără TVA:80 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)