Meniu
Cos de cumparaturi

Fond Ten L'Oreal True Match Nuante

Variante Nuante  L'Oreal True Match 

Redescoperiti Colectia True Match de la L'Oreal Paris ,acum cu ingrediente pentru ingrijirea si protejarea tenului,noua formula oferind o acoperire perfecta , compatibila cu orice tip de piele , chiar si cea sensibila, intoleranta si predispusa la iritatii.

Aceasta varianta de fond de ten din gama Loreal True Match este imbogatita cu Acid Hialuronic si vitamina E , ingrediente active care amelioreaza si imbunatatesc calitatea pielii , dezvaluind un ten mai stralucitor , mai sanatos si mai radiant.

Are un factor de protecție solara mediu ,  SPF-FPS 17

Noul fond de ten  depaseste granitele  dintre un produs destinat machiajului si un produs cosmetic pentru ingrijirea tenului , aducand o multime de beneficii pielii datorita complexului de ingrediente hidratante format din acid hialuronic , glicerina si vitamina E , imbunatateste stralucirea naturala a pielii și o protejează .

In acelasi timp permite tenului sa respire datorita formulei non - comedogenice , special creata pentru tenul sensibil si usor iritabil.

Fondul de ten L'Oreal True Match este disponibil pe catalogul BestDiscounts in 19 nuante , impartite in tonuri si sub-tonuri , astfel incat diferenta dintre machiaj si trecerea la pielea nemachiata sa fie insesizabila, facand dificil de observat unde se termina fondul de ten si unde incepe pielea.

Fiecare nuanță este creată pe baza unei selecții atente a pigmenților  care alcătuiesc culoarea fondului de ten , pentru a acoperii majoritatea variantelor de nuanțe , tonuri și subtonuri pe care tenul le poate avea.

Variante Nuante Fond de Ten Loreal true Match :

Numarul indicat la inceputul codului de nuanta arata cat de deschis sau inchis este fondul de ten , cu cat nuanta este mai inchisa cu atat numarul indicat la inceputul codului este mai mare , tabelul de nuante True Match incepe de la 1 , cel mai deschis fond si se termina la Nr 7 , cea mai inchisa nuanta.

Literele care urmeaza dupa cifra au urmatoarea semnificatie :

Litera N pentru nuante Neutre cu sub-ton neutru

Literele R / C pentru nuante  Reci cu sub-ton roz

Literele D / W pentru nuante Calde cu sub-ton golden / auriu

Nu sunt produse în această categorie.