Meniu
Cos de cumparaturi

Loreal Infaillible More Than Concealer Variante Nuante


Infaillible Nr 323 Corector Fawn - Chamois Infaillible Nr 323 Corector Fawn - Chamois
Momentan Indisponibil
Corector Lichid Rezistent Infaillible / Infallible 323 Fawn - Chamois L'Oreal Paris , More Than Concealer , cantitate 11 mlSuperputere de acoperire,un corector versatil care se aplica atât in zona ochilor cat si pe intreaga suprafata a tenului.Produsul se adreseaza consumatoarelor autentice,sofisticate,cu un stil de viata sanatos si activ,care isi doresc un produs ce poate fi folosit rapid si are mai multe intrebuintari.Foloseste un aplicator King Size pentru a acoperii imperfectiunile mai reped..
42 Lei
Fără TVA:35 Lei
Infaillible 330 Pecan L'oreal Paris Infaillible 330 Pecan L'oreal Paris
Momentan Indisponibil
Corector Lichid Rezistent Infaillible 330 Pecan L'Oreal Paris , more than concealer , cantitate 11 mlSuper putere de acoperire,un corector versatil care se aplica atât in zona ochilor cat si pe intreaga suprafata a tenului.Produsul se adreseaza consumatoarelor autentice,sofisticate,cu un stil de viata sanatos si activ,care isi doresc un produs ce poate fi folosit rapid si are mai multe intrebuintari.Foloseste un aplicator King Size pentru a acoperii imperfectiunile mai repede si mai bineAplicato..
42 Lei
Fără TVA:35 Lei
Loreal Infaillible More Than Corrector 002 Blue Lavender Loreal Infaillible More Than Corrector 002 Blue Lavender
Momentan Indisponibil
Corector Universal Loreal Infaillible More Than Corrector 002 Blue Lavender, cantitate 11 mlSuper putere de acoperire,un corector versatil care se aplica atât in zona ochilor cat si pe intreaga suprafata a tenului.Corector lichid ce acopera petele pigmentare si micile imperfectiuni ale tenului. Are o formula cremoasa, usoara, ce se uniformizeaza foarte rapid pe ten, fara sa incarce. Este potrivit pentru a acoperi semnele de oboseală, cearcăne, depigmentari si imperfectiuni. Asigura acope..
42 Lei
Fără TVA:35 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)