Meniu
Cos de cumparaturi

L'oreal Infaillible 24H Nuante Fond Ten

Variante Nuante Fond de ten L'Oreal Infaillible 24H Fresh Wear Oxygen Technology

Vrei ca fondul tau de ten sa se ridice la nivelul asteptarilor tale ?

Atunci te rog sa faci cunostinta cu noul fond de ten Loreal Infaillible 24H , cu o acoperire desavarsita , fara compromisuri  si cu o rezistenta de pana la 24 de ore.

Noua formula stabileste un nou standard in cea ce priveste machiajul rezistent , nu se transfera pe haine , nu se transfera pe telefon , este rezistent la petreceri si la un ritm de viata alert.

Cu aceasta noua compozitie , machiajul se simte mai lejer , tenul are un aspect mai fresh si pielea este lasata sa respire , rezistenta indelugata a unui machiaj nu mai este asociata cu aplicarea unui fond de ten intr-un strat gros care incarca tenul in exces.

Inovatia Oxygen Technology  face ca fondul de ten Infaillible 24H sa aiba o textura lejera ,  in acelasi timp formula pe baza de gel ultra - elastic asigura o acoperire perfecta cu doar cateva picaturi.

Viata nu face compromisuri , nici machiajul tau nu ar trebui sa faca , pentru o rezistenta de neoprit , in situatii ce nu pot fi oprite , pentru femei de neoprit , noul Fond de ten L'Oreal Infallible 24H Fresh Wear Oxygen Technology

Fond de Ten Rezistent Infaillible 24H 110 Vanille Rose \ Rose Vanilla L'Oreal ParisVarianta hidratanta a gamei Infallible 24H , acum prezenta intr-o mare varietate de nuante si tonuri , dintre care una sigur ti se potrivesteComplex Hialuronic InovatorPigmenti foarte rezistenti ,compozitia inovatoare a noului produs are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 24 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire...
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
Fond De Ten Rezistent La Transfer Infaillible / Infallible 24H 120 Vanilla Vanille L'Oreal ParisComplex Hialuronic InovatorPigmenti foarte rezistenti Compozitia inovatoare a noului produs are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 24 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire.Fondul de ten Infaillible de la L'Oreal Paris asociaza doua componente extraordinare pentru rezultate fara compromisuri Îmbogatit cu acid hialuronic hidratant,se simte foarte confortabil ,pielea are un aspect..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
Fond De Ten Rezistent La Transfer Infaillible 24H 125 Naturel Rose Natural Rose L'Oreal ParisComplex Hialuronic InovatorPigmenti foarte rezistenti Compozitia inovatoare a noului produs are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 24 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire.Fondul de ten Infaillible 24H fresh Wear de la L'Oreal Paris asociaza doua componente extraordinare pentru rezultate fara compromisuriÎmbogatit cu acid hialuronic hidratant,se simte foarte confortabil ,pielea ar..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
Infaillible 130 Beige Peau True Beige L'Oreal Paris Infaillible 130 Beige Peau True Beige L'Oreal Paris
Momentan Indisponibil
Fond De Ten  Infaillible 24H 130 Beige Peau / True Beige 24Hr Loreal Paris , rezistent 24 de ore , 30 ml Complex Hialuronic InovatorPigmenti foarte rezistentiCompozitia inovatoare a noului produs are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 24 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire. Fondul de ten Infallible 24H Fresh Wear 130 Beige Peau - True Beige de la Loreal Paris asociaza doua componente extraordinare pentru rezultate fara compromisuriÎmbogatit cu acid hialoronic hid..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
Fond De Ten Rezistent La Transfer Infaillible / Infallible 24h 140 Beige Dore / Golden BeigeLoreal Paris , 30 ml Fondul de ten Infaillible de la L'Oreal Paris asociaza doua componente extraordinare pentru rezultate fara compromisuriComplex Hialuronic InovatorPigmenti foarte rezistentiCompozitia inovatoare a noului Infaillible L'Oreal Oxygen Technology are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 24 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire.Îmbogatit cu acid hialuronic hidratan..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
Fond De Ten Rezistent La Transfer Infaillible / Infallible 24h 145 Beige Rose - Rose Beige L'Oreal Paris Fondul de ten Infaillible de la L'Oreal Paris asociaza doua componente extraordinare pentru rezultate fara compromisuri Compozitia inovatoare a noului Infaillible Oxygen Technology are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 24 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire .Îmbogatit cu acid hialuronic hidratant,se simte foarte confortabil ,pielea are un aspect fin,nu încarca,nu..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
Fond Ten Rezistent La Transfer Infallible / Infaillible 24h 150 Beige Eclat - Radiant Beige L'Oreal Paris , 30 mlFondul de ten Infallible  asociaza doua componente extraordinare pentru rezultate fara compromisuri.Compozitia inovatoare a noului L'Oreal Infaillible Oxygen Technology are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 24 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire.Îmbogatit cu acid hialoronic hidratant,se simte foarte confortabil ,pielea are un aspect fin,nu încarca,nu se..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
Fond De Ten Rezistent la Apa si Transfer Infaillible 24H 200 Sable Dore - Golden Sand L'oreal Paris Fondul de ten Infaillible de la Loreal Paris asociaza doua componente extraordinare pentru rezultate fara compromisuri Complex Hialuronic Inovator Pigmenti foarte rezistenti. Compozitia inovatoare a noului L'Oreal Infallible Oxygen Technology are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 24 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire. Îmbogatit cu acid hialuronic hidratant,se simte..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
Fond De Ten Rezistent La Transfer Infallible Infaillible 24h 220 Sable - Sand L'Oreal ParisFondul de ten Infallible de la LOreal  asociaza doua componente extraordinare pentru rezultate fara compromisuriCompozitia inovatoare a noului Infaillible Oxygen Technology are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 24 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire.Îmbogatit cu acid hialoronic hidratant,se simte foarte confortabil ,pielea are un aspect fin,nu încarca,nu se simte gras,nu usu..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
Infaillible 24h 230 Miel Eclat / Radiant Honey L'Oreal Paris Fond de ten rezistent 24 ore ,30 ml Compozitia inovatoare a noului fond de ten L'Oreal Infallible 24H Oxygen Technology are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 24 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire.Îmbogatit cu acid hialoronic hidratant,se simte foarte confortabil ,pielea are un aspect fin,nu încarca,nu se simte gras,nu usuca pielea.Senzatia de confort dureaza pe tot parcursul zileiFondul de ten Infaillible 24..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
Fond De Ten Rezistent La Transfer Infaillible 235 Miel - Honey L'Oreal ParisProdusul  asociaza doua componente extraordinare pentru rezultate fara compromisuriCompozitia inovatoare a noului Infallible Oxygen Technology are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 24 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire.Îmbogatit cu acid hialoronic hidratant,se simte foarte confortabil ,pielea are un aspect fin,nu încarca,nu se simte gras,nu usuca pielea.Senzatia de confort dureaza pe parc..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
Fond De Ten Infaillible 24H Fresh Wear 250 Sable Eclat - Radiant Sand L'Oreal Paris , rezistent la transfer , 30 mlFondul de ten Infaillible 24H de la L'Oreal Paris asociaza doua componente extraordinare pentru rezultate fara compromisuriComplex Hialuronic Inovator.Pigmenti foarte rezistenti.Compozitia inovatoare a noului L'Oreal Infaillible 24H Oxygen Technology are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 24 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire.Imbogatit cu acid hialoronic h..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
Fond De Ten 24 Ore Infaillible 24H Fresh Wear 260 Soleil Dore-Golden Sun L'Oreal Paris , rezistent 24 de ore , 30 mlFondul de ten Infaillible de la Loreal Paris asociaza doua componente extraordinare pentru rezultate fara compromisuriCompozitia inovatoare a noului L'Oreal Infaillible 24H Oxygen Technology are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 24 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire.Îmbogatit cu acid hialoronic hidratant,se simte foarte confortabil ,pielea are un aspect ..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
Fond De Ten Rezistenta Indelungata 290 Ambre Dore - Golden Amber Infaillible 24H Loreal Paris , 30 ml Fondul de ten Infallible de la Loreal Paris asociaza doua componente extraordinare pentru rezultate fara compromisuri Complex Hialuronic Inovator Pigmenti foarte rezistenti Compozitia inovatoare a noului  produs are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 24 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire. Îmbogatit cu acid hialuronic hidratant,se simte foarte confortabil ,pie..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
Fond De Ten Rezistent la Transfer24h Infaillible 300 Amber L'Oreal Paris , 30 mlFondul de ten Infallible de la Loreal Paris asociaza doua componente extraordinare pentru rezultate fara compromisuri.Compozitia inovatoare a noului  Infaillible Oxygen Technology are o formula ce îi confera o rezistenta de pana la 24 de ore si in acelasi timp lasa pielea sa respire.Îmbogatit cu acid hialuronic hidratant,se simte foarte confortabil ,pielea are un aspect fin,nu încarca,nu se simte gras,nu usuca p..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
Pudra L'oreal Infaillible 24H Fresh Wear Powder 120 Vanilla Pudra L'oreal Infaillible 24H Fresh Wear Powder 120 Vanilla
Nou
Pudra Waterproof , rezistenta si matifianta ,L'oreal  Infaillible 24H Fresh Wear 120 Vanilla - Vanille, foundation in a powder , cantitate 9gNoua versiune a pudrei Infallible acopera ca un fond de ten lichid dar matifiază ca o pudră , fără a avea acel aspect ca de ,, făină" pe ten.Pudra are o textură light și o acoperire completă cu un finisaj natural care arată proaspăt întreaga zi.Are un efect de reducere si estompare a luciului nedorit cauzat de excesul de sebum , reduce aspe..
50 Lei
Fără TVA:50 Lei
Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear Powder 140 Golden Beige Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear Powder 140 Golden Beige
Nou
Pudra Waterproof , rezistenta si matifianta ,Loreal  Infaillible 24H Fresh Wear 140 Golden Beige / Beige Dore  , foundation in a powder , cantitate 9g Noua versiune a pudrei Infallible acopera ca un fond de ten lichid dar matifiază ca o pudră , fără a avea acel aspect ca de ,, făină" pe ten. Pudra are o textură light și o acoperire completă cu un finisaj natural care arată proaspăt întreaga zi. Are un efect de reducere si estompare a luciului nedorit cauzat de excesul de sebum , red..
50 Lei
Fără TVA:50 Lei
Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear 180 Sable Rose Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear 180 Sable Rose
Nou -29 %
Pudra Waterproof , rezistenta si matifianta , Loreal Infaillible 24H Fresh Wear  180 Sable Dore - Rose Sand , Foundation In A powder , cantitate 9gNoua versiune a pudrei Infallible acopera ca un fond de ten lichid dar matifiază ca o pudră , fără a avea acel aspect ca de ,, făină" pe ten.Pudra are o textură light și o acoperire completă cu un finisaj natural care arată proaspăt întreaga zi.Are un efect de reducere si estompare a luciului nedorit cauzat de excesul de sebum , reduce ..
50 Lei 70 Lei
Fără TVA:50 Lei
Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear 220 Sable - Sand Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear 220 Sable - Sand
Nou Momentan Indisponibil
Pudra Waterproof , rezistenta si matifianta , Loreal Infaillible  24H Fresh Wear 220 Sable -Sand  , foundation in a powder , cantitate 9gNoua versiune a pudrei Infallible acopera ca un fond de ten lichid dar matifiază ca o pudră , fără a avea acel aspect ca de ,, făină" pe ten.Pudra are o textură light și o acoperire completă cu un finisaj natural care arată proaspăt întreaga zi.Are un efect de reducere si estompare a luciului nedorit cauzat de excesul de sebum , reduce aspec..
50 Lei
Fără TVA:50 Lei
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)