Meniu
Cos de cumparaturi

Gama Estee Lauder Double Wear Nuante

Double Wear este un fond de ten rezistent ,matifiant care arata fresh si natural pana la 24 de ore, este un fond de ten lichid cu o consistenta light care se simte confortabil pe piele fara sa incarce inutil tenul .
Este rezistent la caldura , potrivit oricarei situatii, rezistent la apa , la transferul pe telefon sau pe material textil. Estompeaza luciul datorat excesului de sebum .Nu are aspect gri pe tonuri de piele mai inchise. Culoarea nu se oxideaza timp de 24 de ore.
Intr-o varietate de nuante care complimenteaza orice ten. Uniformizeaza tenul si acopera imperfectiunile  , este un un fond de ten cu acoperire medie spre mare, cu o consistenta construibila , ce se poate aplica in mai multe straturi pentru un machiaj fara de cusur.
Gaseste-ti nuanta perfecta tie in functie de subtonul tenului tau (rece, neutru sau cald).
Cum iti poti afla subtonul ?
Subtonul este felul in care pielea ta arata si se comporta. Cu care subton de identifici cel mai bine?
Subton Rece (C - Cool): Pielea ta curata are o tonalitate rozalie si se inroseste repede la soare.
Subton Neutru (N - Neutral): Pielea ta curata are un aspect mai echilibrat, nici prea rozalie, nici prea aurie.
Subton Cald (W - Warm): Pielea ta curata are o tonalitate aurie sau maslinie si se bronzeaza repede la soare.

Double Wear Estee Lauder 1N0 Porcelain Double Wear Estee Lauder 1N0 Porcelain
Nou
Fond de ten rezistent la transfer Double Wear Stay in Place Makeup,  Estee Lauder nuanta 1N0 Porcelain , cantitate 30 mlAceasta nuanta este indicata pentru un ten deschis cu subton neutruDouble Wear este un fond de ten rezistent ,matifiant care arata fresh si natural pana la 24 de ore, este un fond de ten lichid cu o consistenta light care se simte confortabil pe piele fara sa incarce inutil tenul .Este rezistent la caldura , potrivit oricarei situatii, rezistent la apa , la transferul p..
140 Lei
Fără TVA:140 Lei
Double Wear Estee Lauder 1W1 BONE Double Wear Estee Lauder 1W1 BONE
Nou
Fond de ten matifiant si rezistent la transfer Double Wear Stay in Place Makeup,  Estee Lauder nuanta 1W1 BONE , cantitate 30 mlAceasta nuanta este indicata pentru un ten deschis cu subton caldDouble Wear este un fond de ten rezistent ,matifiant care arata fresh si natural pana la 24 de ore, este un fond de ten lichid cu o consistenta light care se simte confortabil pe piele fara sa incarce inutil tenul .Este rezistent la caldura , potrivit oricarei situatii, rezistent la apa , la transferu..
140 Lei
Fără TVA:140 Lei
Double Wear Estee Lauder 1W2 Sand Double Wear Estee Lauder 1W2 Sand
Nou
Fond de ten lichid rezistent  la transfer Double Wear Stay in Place Makeup,  Estee Lauder nuanta 1W2 Sand, cantitate 30 mlAceasta nuanta este indicata pentru un ten deschis cu subton caldDouble Wear este un fond de ten rezistent ,matifiant care arata fresh si natural pana la 24 de ore, este un fond de ten lichid cu o consistenta light care se simte confortabil pe piele fara sa incarce inutil tenul .Este rezistent la caldura , potrivit oricarei situatii, rezistent la apa , la transferul..
140 Lei
Fără TVA:140 Lei
Double Wear Estee Lauder 2C0 Cool Vanilla Double Wear Estee Lauder 2C0 Cool Vanilla
Nou
Fond de ten lichid , matifiant si rezistent la transfer Double Wear Stay in Place Makeup,  Estee Lauder nuanta 2C0 Cool Vanilla, cantitate 30 mlAceasta nuanta este indicata pentru un ten deschis cu subton rozaliuDouble Wear este un fond de ten rezistent ,matifiant care arata fresh si natural pana la 24 de ore, este un fond de ten lichid cu o consistenta light care se simte confortabil pe piele fara sa incarce inutil tenul .Este rezistent la caldura , potrivit oricarei situatii, rezistent la..
140 Lei
Fără TVA:140 Lei
Double Wear Estee Lauder 2W0 Warm Vanilla Double Wear Estee Lauder 2W0 Warm Vanilla
Nou
Fond de ten lichid rezistent la transfer Double Wear Stay in Place Makeup,  Estee Lauder nuanta 2W0 Warm Vanilla, cantitate 30 mlAceasta nuanta este indicata pentru un ten deschis cu subton caldDouble Wear este un fond de ten rezistent ,matifiant care arata fresh si natural pana la 24 de ore, este un fond de ten lichid cu o consistenta light care se simte confortabil pe piele fara sa incarce inutil tenul .Este rezistent la caldura , potrivit oricarei situatii, rezistent la apa , la transf..
140 Lei
Fără TVA:140 Lei
Double Wear Estee Lauder 3C2 Pebble Double Wear Estee Lauder 3C2 Pebble
Nou
Fond de ten rezistent 24 ore Double Wear Stay in Place Makeup,  Estee Lauder nuanta 3C2 Pebble, cantitate 30 mlAceasta nuanta este indicata pentru un ten deschis cu subton caldDouble Wear este un fond de ten rezistent ,matifiant care arata fresh si natural pana la 24 de ore, este un fond de ten lichid cu o consistenta light care se simte confortabil pe piele fara sa incarce inutil tenul .Este rezistent la caldura , potrivit oricarei situatii, rezistent la apa , la transferul pe telefon sau ..
140 Lei
Fără TVA:140 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)