Meniu
Cos de cumparaturi

Maybelline New York

Maybelline the Colossal 100% BLACK MASCARA Maybelline the Colossal 100% BLACK MASCARA
Nou
Rimel Maybelline the Colossal 100% Black Mascara , cantitate 10,7 mlFormula este  imbogatita cu colagen , dispune de o Mega-periuta pentru un  volum instantaneu si fara gene incarcate. Utilizare: Aplica mascara incepand de la baza genelor si pana la varfuri, prin miscari de zig-zag. Repeta aplicarea pana cand obții efectul dorit. Pentru o privire intensa si definita, aplica mascara si pe genele de jos. Mega volum fără aglomerări inestetice.Nu astepta ca mascara sa se usuce in..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Maybelline the Colossal WATERPROOF Mascara Maybelline the Colossal WATERPROOF Mascara
Nou
Rimel Maybelline the Colossal WATERPROOF Mascara , cantitate 10,7 mlFormula este  imbogatita cu colagen , dispune de o Mega-periuta pentru un  volum instantaneu si fara gene incarcate.Este un rimel rezistent la apă Utilizare: Aplica mascara incepand de la baza genelor si pana la varfuri, prin miscari de zig-zag. Repeta aplicarea pana cand obții efectul dorit. Pentru o privire intensa si definita, aplica mascara si pe genele de jos. Mega volum fără aglomerări inestetice.Nu as..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Maybelline the Colossal Curl Bounce Mascara Very Black Maybelline the Colossal Curl Bounce Mascara Very Black
Nou
Model 2022 Rimel Maybelline the Colossal Curl Bounce nuanța 01 Very Black , cantitate 10 mlOfera genelor volum si curbare dintr-o singură aplicare, fara a mai fi nevoie de ondulator pentru gene. Are un aplicator curbat care onduleaza genele si le imbraca intr-o formula care mentine efectul până la 24 de ore. Are o formula elastică , este rezistent la intindere, efectul se mentine toata ziua.Aici puteți vizualiza : Mai multe variante Mascara..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Maybelline Colossal Volum Express MascaraDescopera  cel mai bine vandut rimel  pe piata  Europeana ,cu un raport pret calitate imbatabil, pentru gene voluminoase si de impact ! Formula este  imbogatita cu colagen , dispune de o Mega-periuta pentru un  volum instantaneu si fara gene incarcate. Utilizare: Aplica mascara incepand de la baza genelor si pana la varfuri, prin miscari de zig-zag. Repeta aplicarea pana cand obții efectul dorit. Pentru o privire intensa si defini..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Rimel Colossal Big Shot Volume Express Mascara Maybelline New York , negru , noir , very black , cantitate 9,5 mlVreai sa ai sa ai gene mai lungi si mai voluminoase?Atunci incearcă noul Big Shot Mascara care ofera un volum de până la 9 ori mai mare față de genele nemachiate , dintr-o singură aplicare , impact maxim si volum instantaneu .Genele arată mai groase si implicit mai voluminoase datorită periei iconice Express Mascara și datorită formulei ce are la bază apa și cu de două ori mai mult co..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Rimel Maybelline Sensational Lash Multiplyng Mascara Extra Black - Negru intens , cantitate 9,5 mlSuta la suta separare a genelor pentru noul efect senzațional de gene evantai.Efectul senzațional de gene evantai este asigurat de periuța revolutionară Lash Sensational, cu 6 tipuri de peri pentru curbare și 100% alungire a genelor. Lash Sensational vine cu o formula nouă, cu un nivel scăzut de ceară și asigură genelor cea mai intensă nuanță de negru. Textura fresh și lichidă evidențiază fiecare ge..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Rimel Maybelline Colossal Go Extreme Go Extreme Leather Black MASCARA VOLUM EXTREM! , negru intens , cantitate 9,5 mlPrimul sistem de extra încărcare cu cu produs a periuței VOLUM COLOSSAL. Formula cu Colagen plus Mega Aplicatorul Maybelline New York actionează in sinergie pentru a va oferi un volum cu adevarat Colossal . Va propunem sa incercati pentru prima data o periuță cu rezervor încorporat în brațul său, inovatie Maybelline. Sunt necesare doar câteva secunde pentru ca volumul să fie..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Rimel Maybelline Colossal Go Extreme Very Black MASCARA VOLUM EXTREM! , negru intens , cantitate 9,5 mlPrimul sistem de extra încărcare cu cu produs a periuței VOLUM COLOSSAL. Formula cu Colagen plus Mega Aplicatorul Maybelline New York actionează in sinergie pentru a va oferi un volum cu adevarat Colossal . Va propunem sa incercati pentru prima data o periuță cu rezervor încorporat în brațul său, inovatie Maybelline. Această mascara are un sistem de extra încărcare cu noua periuță Go Extreme!..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Ruj Mat Rezistent Maybelline New York Superstay Matte INK 20 Pioneer , rosu intens si bogat , cantitate 5 mlRăsfățați-vă buzele cu o culoare super intensă, care rezistă chiar și 16 ore!Rujul mat lichid SuperStay Matte Ink Maybelline New York colorează buzele în nuanțe saturate, cu un finisaj de catifea mată.Intens și rezistent, rujul inspirat de New York,orasul care nu doarme niciodata, orașul cu un stil mereu nou. Nu poți să nu iubești acest ruj ! Caracteristici: rezistă 16 ore, pigmentarea îna..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Maybelline Superstay Matte INK 40 BELIEVER Ruj Lichid Rezistent 16 Ore , nu usuca buzele , cantitate 5 mlRuj lichid mat intr-o culoare intensa, opaca si cu rezistenta de pana la 16H.Tehnologie cu cerneala si pigmenti concentrati care permite o aplicare uniforma a culorii,culoare ce nu isi pierde din intensitate pe tot parcursul zilei,fara sa se estompeze sau sa isi piarda din opacitateAplicati rujul incepand de la arcul lui Cupidon catre coltul interior al buzelor. Utilizati aplicatorul ..
30 Lei
Fără TVA:30 Lei
Ruj Lichid mat  Maybelline Superstay Matte Ink 45 Escapist , persistent intreaga zi , cantitate 5 mlRăsfățați-vă buzele cu o culoare super intensă, care rezistă chiar și 16 ore!Rujul mat lichid SuperStay Matte Ink Maybelline New York colorează buzele în nuanțe saturate, cu un finisaj de catifea mată.Intens și rezistent, rujul inspirat de New York,orasul care nu doarme niciodata, orașul cu un stil mereu nou mereu de actualitate.Nu poți să nu iubești acest ruj ! Caracteristici: rezistă 16 ..
30 Lei
Fără TVA:30 Lei
Maybelline Superstay Matte INK 50 Voyager Ruj Rezistent , mat ,culoarea grena , visiniu inchis , cantitate 5 mlRăsfățați-vă buzele cu o culoare super intensă, care rezistă chiar și 16 ore!Rujul mat lichid SuperStay Matte Ink Maybelline New York colorează buzele în nuanțe saturate, cu un finisaj de catifea mată . Intens și rezistent, rujul inspirat de New York,orasul care nu doarme niciodata, orașul cu un stil mereu nou , mereu actual si in tendinte.Nu poți să nu iubești acest ruj ! Caracteristic..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Maybelline Superstay Matte Ink 75 Fighter , ruj  mat lichid ,  rezistent pana la 16 ore , 5 ml Răsfățați-vă buzele cu o culoare super intensă, si super pigmentata ce rezistă pana la 16 ore ! Rujul mat lichid SuperStay Matte Ink Maybelline New York colorează buzele în nuanțe saturate, cu un finisaj de catifea mată.Intens și rezistent, rujul inspirat de New York,orasul care nu doarme niciodata, orașul cu un stil mereu nou. Nu poți să nu iubești acest ruj ! Caracteristici: ..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Ruj Lichid Rezistent 16 Ore Maybelline Superstay Matte INK 115 Founder , finisaj mat , nu usuca buzele , cantitate 5 mlRuj lichid mat intr-o culoare intensa, mata si cu rezistenta de pana la 16 ore.Tehnologie cu cerneala si pigmenti concentrati care permite o aplicare uniforma a culorii,culoare ce nu isi pierde din intensitate pe tot parcursul zilei,fara sa se estompeze sau sa isi piarda din opacitateMod de aplicare Aplicati rujul incepand de la arcul lui Cupidon catre coltul interior al buzelor..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Maybelline Superstay Matte Ink 117 Groundbreaker , super pigmentat , super rezistent , nu usuca buzele , cantitate 5 mlRuj lichid mat intr-o culoare intensa, mata si cu rezistenta de pana la 16H.Tehnologie cu cerneala si pigmenti concentrati.Aplicator in forma de sageata pentru o dozare perfecta. Pentru cele mai bune rezultate aplicati rujul incepand de la arcul lui Cupidon catre coltul interior al buzelor.Utilizati aplicatorul cu varf ascutit pentru o aplicare usoara si precisa.Cu toate ca pers..
30 Lei
Fără TVA:30 Lei
Maybelline Superstay Matte INK 120 Artist Ruj Lichid Rezistent 16 Ore , nu usuca buzele , cantitate 5 mlRuj lichid mat intr-o culoare intensa, opaca si cu rezistenta de pana la 16H.Tehnologie cu cerneala si pigmenti concentrati care permite o aplicare uniforma a culorii,culoare ce nu isi pierde din intensitate pe tot parcursul zilei,fara sa se estompeze sau sa isi piarda din opacitateAplicati rujul incepand de la arcul lui Cupidon catre coltul interior al buzelor. Utilizati aplicatorul cu varf a..
30 Lei
Fără TVA:30 Lei
Maybelline Superstay Matte Ink 130 Self Starter Maybelline Superstay Matte Ink 130 Self Starter
-29 %
Ruj Lichid Mat Superstay Matte Ink 130 Self Starter Maybelline , nu usuca buzele , nu se strange , persista pana la 12 ore , cantitate 5 mlRujul lichid Superstay Matte Ink de la Maybelline New York, este un ruj a carui compozitie il face sa reziste pana la 16 ore,pastreaza in acelasi timp buzele moi si catifelate si culoarea nu  păleste dea lungul intregii zile.Aplicatorul sau este unic, avand forma unei sageti ajutandu-te sa aplici cantitatea dorita cu o precizie maximaDupa aplicarea prod..
25 Lei 35 Lei
Fără TVA:25 Lei
Maybelline Superstay Matte INK 118 Dancer , ruj mat lichid rezistent pana la 16 ore, cantitate 5 mlRuj lichid mat intr-o culoare intensa, mata si cu rezistenta de pana la 16H.Tehnologie cu cerneala si pigmenti concentrati care permite o aplicare uniforma a culorii,culoare ce nu isi pierde din intensitate pe tot parcursul zilei,fara sa se estompeze sau sa isi piarda din opacitateAplicati rujul incepand de la arcul lui Cupidon catre coltul interior al buzelor. Utilizati aplicatorul cu va..
30 Lei
Fără TVA:30 Lei
Ruj creion cu ascuțitoare încorporată Maybelline SuperStay Ink Crayon nuanța 15 Lead The Way , cantitate 2gEste o combinație perfectă între între un ruj și un creion , rezistent până la 8 ore , cu un mod de aplicare extrem de facil și precis datorită vârfului ascuțit urmând întocmai conturul buzelor.Beneficii :- Nuanță mată și pigmentată de culoare beige nude - Formulă hidratantă ce nu usucă buzele- Aplicare extrem de precisă datorită vârfului ce poate fi ascuțit cu ușurință cu ascuțitoare..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Ruj creion cu ascuțitoare încorporată Maybelline SuperStay Ink Crayon nuanța 25 Stay Exceptional , cantitate 2gEste o combinație perfectă între între un ruj și un creion , rezistent până la 8 ore , cu un mod de aplicare extrem de facil și precis datorită vârfului ascuțit urmând întocmai conturul buzelor.Beneficii :- Nuanță mată și pigmentată de culoare nude natural cu o ușoară tentă de mov- Formulă hidratantă ce nu usucă buzele- Aplicare extrem de precisă datorită vârfului ce poate fi ascu..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Ruj creion cu ascuțitoare încorporată Maybelline Super Stay Ink Crayon nuanța 30 Seek Adventure , cantitate 2gEste o combinație perfectă între între un ruj și un creion , rezistent până la 8 ore , cu un mod de aplicare extrem de facil și precis datorită vârfului ascuțit urmând întocmai conturul buzelor.Beneficii :- Nuanță mată și pigmentată de culoare nude natural cu o ușoară tentă de mov- Formulă hidratantă ce nu usucă buzele- Aplicare extrem de precisă datorită vârfului ce poate fi ascuț..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Ruj creion cu ascuțitoare încorporată Maybelline SuperStay Ink Crayon nuanța 35 Treat Yourself , cantitate 2gEste o combinație perfectă între între un ruj și un creion , rezistent până la 8 ore , cu un mod de aplicare extrem de facil și precis datorită vârfului ascuțit urmând întocmai conturul buzelor.Beneficii :- Nuanță mată și pigmentată de culoare Fuchsia- Formulă hidratantă ce nu usucă buzele- Aplicare extrem de precisă datorită vârfului ce poate fi ascuțit cu ușurință cu ascuțitoarea ..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Ruj creion cu ascuțitoare încorporată Maybelline SuperStay Ink Crayon nuanța 50 Own Your Empire , cantitate 2gEste o combinație perfectă între între un ruj și un creion , rezistent până la 8 ore , cu un mod de aplicare extrem de facil și precis datorită vârfului ascuțit urmând întocmai conturul buzelor.Beneficii :- Nuanță mată și pigmentată de culoare roșu intens- Formulă hidratantă ce nu usucă buzele- Aplicare extrem de precisă datorită vârfului ce poate fi ascuțit cu ușurință cu ascuțito..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Ruj creion cu ascuțitoare încorporată Maybelline SuperStay Ink Crayon nuanța 55 Make It Happen, cantitate 2gEste o combinație perfectă între între un ruj și un creion , rezistent până la 8 ore , cu un mod de aplicare extrem de facil și precis datorită vârfului ascuțit urmând întocmai conturul buzelor.Beneficii :- Nuanță mată și pigmentată de culoare roșu închis burgundy- Formulă hidratantă ce nu usucă buzele- Aplicare extrem de precisă datorită vârfului ce poate fi ascuțit cu ușurință cu a..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Afişare 1 - 24 din 39 (2 pagini)
Actualizare coș cumpărături !
Vă anunțăm că pentru moment coșul de cumpărături funcționează cu mici probleme tehnice.Pentru a nu pierde produsele adăugate în coș avem rugămintea să dați refresh la pagină după fiecare adăugare în coș.Încercăm să remediem situația cât mai repede.Vă mulțumim !