Meniu
Cos de cumparaturi

Pudra Loreal True Match


Pudra Matifianta Compacta Perfect Match 2R2C Vanille Rose - Rose Vanilla L'Oreal Paris , super-blendable perfecting powder , cantitate 9gPudra compacta care se potriveste perfect cu nuanta si textura pielii fara sa incarce tenul. Acoperire lejera.Mai mult decat o potrivire cu nuanta tenului. O formula care imbunatateste cu adevarat calitatea pielii. Formula imbogatita cu ingrediente de origine naturala si pigmenti minerali. Textura catifelata. Aspect natural , vine intr-un ambalaj compact si ele..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
True Match Powder 3R - 3C Rose Beige L'Oreal Paris True Match Powder 3R - 3C Rose Beige L'Oreal Paris
Momentan Indisponibil
Pudra Compacta Matifianta True Match 3R 3C  Rose Beige L'Oreal Paris   o potrivire perfecta cu nuanta tenului tau , cantitate 9g O formula care imbunatateste cu adevarat calitatea pielii. Formula imbogatita cu ingrediente de origine naturala si pigmenti minerali. Textura catifelata. Aspect natural. Pudra compacta care se potriveste perfect cu nuanta si textura tenului fara sa incarce tenul. Acoperire lejera. Ambalaj compact , oglindă și aplicator incluse , extrem de manevrabila si us..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
True Match Pudra 4N Beige L'Oreal Paris True Match Pudra 4N Beige L'Oreal Paris
Momentan Indisponibil
Pudra compacta matifianta  True Match Nuanta 4N Beige L'Oreal Paris , cantitate 9 gPudra compacta care se potriveste perfect cu nuanta si textura tenului fara sa incarce tenul. Acoperire lejera.Ingrediente si inovatie:Mai mult decat o potrivire cu nuanta tenului. O formula care imbunatateste cu adevarat calitatea pielii. Formula imbogatita cu ingrediente de origine naturala si pigmenti minerali. Textura catifelata. Aspect natural,aplicare usoara matifiere si fixare a fondului de ten ,mai al..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
Pudra Compacta Matifianta L'Oreal Paris True Match  3D - 3W Beige Dore Golden Beige , Super-blendable perfecting powder , cantitate 9gMai mult decat o potrivire cu nuanta tenului. O formula care imbunatateste cu adevarat calitatea pielii. Formula imbogatita cu ingrediente de origine naturala si pigmenti minerali. Textura catifelata. Aspect natural.Pudra compacta care se potriveste perfect cu nuanta si textura tenului fara sa incarce tenul. Acoperire lejera.Usor de Aplicat.Construibila strat..
40 Lei
Fără TVA:40 Lei
Pudra L'oreal Infaillible 24H Fresh Wear Powder 120 Vanilla Pudra L'oreal Infaillible 24H Fresh Wear Powder 120 Vanilla
Nou
Pudra Waterproof , rezistenta si matifianta ,L'oreal  Infaillible 24H Fresh Wear 120 Vanilla - Vanille, foundation in a powder , cantitate 9gNoua versiune a pudrei Infallible acopera ca un fond de ten lichid dar matifiază ca o pudră , fără a avea acel aspect ca de ,, făină" pe ten.Pudra are o textură light și o acoperire completă cu un finisaj natural care arată proaspăt întreaga zi.Are un efect de reducere si estompare a luciului nedorit cauzat de excesul de sebum , reduce aspe..
50 Lei
Fără TVA:50 Lei
Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear Powder 140 Golden Beige Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear Powder 140 Golden Beige
Nou
Pudra Waterproof , rezistenta si matifianta ,Loreal  Infaillible 24H Fresh Wear 140 Golden Beige / Beige Dore  , foundation in a powder , cantitate 9g Noua versiune a pudrei Infallible acopera ca un fond de ten lichid dar matifiază ca o pudră , fără a avea acel aspect ca de ,, făină" pe ten. Pudra are o textură light și o acoperire completă cu un finisaj natural care arată proaspăt întreaga zi. Are un efect de reducere si estompare a luciului nedorit cauzat de excesul de sebum , red..
50 Lei
Fără TVA:50 Lei
Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear 180 Sable Rose Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear 180 Sable Rose
Nou -29 %
Pudra Waterproof , rezistenta si matifianta , Loreal Infaillible 24H Fresh Wear  180 Sable Dore - Rose Sand , Foundation In A powder , cantitate 9gNoua versiune a pudrei Infallible acopera ca un fond de ten lichid dar matifiază ca o pudră , fără a avea acel aspect ca de ,, făină" pe ten.Pudra are o textură light și o acoperire completă cu un finisaj natural care arată proaspăt întreaga zi.Are un efect de reducere si estompare a luciului nedorit cauzat de excesul de sebum , reduce ..
50 Lei 70 Lei
Fără TVA:50 Lei
Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear 220 Sable - Sand Pudra Loreal Infaillible 24H Fresh Wear 220 Sable - Sand
Nou Momentan Indisponibil
Pudra Waterproof , rezistenta si matifianta , Loreal Infaillible  24H Fresh Wear 220 Sable -Sand  , foundation in a powder , cantitate 9gNoua versiune a pudrei Infallible acopera ca un fond de ten lichid dar matifiază ca o pudră , fără a avea acel aspect ca de ,, făină" pe ten.Pudra are o textură light și o acoperire completă cu un finisaj natural care arată proaspăt întreaga zi.Are un efect de reducere si estompare a luciului nedorit cauzat de excesul de sebum , reduce aspec..
50 Lei
Fără TVA:50 Lei
Pudra Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 150 Neutral Pudra Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 150 Neutral
Nou
Pudra compacta matifianta Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 150 Neutral , cantitate 9,1 gOdata cu succesul fulminant inregistrat de fondul de ten Pro Filt'r Soft Matte , pudra vine ca o completare naturală a acestei game.Textura fina cu rezistenta indelungata, formula light, fara efect de incarcare exagerata a tenuluiComplex Blur Filt'r pentru un efect de estompare a micilor imperfectiuni ale pielii si absortia excesului de sebumRezistent la transpiratie, caldura si umezealaNu se strange..
80 Lei
Fără TVA:80 Lei
Pudra Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 170 Cool Pudra Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 170 Cool
Nou -53 %
Pudra compacta matifianta Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 170 , o nuanta medie cu subton rose,  cantitate 9,1 gOdata cu succesul fulminant inregistrat de fondul de ten Pro Filt'r Soft Matte , pudra vine ca o completare naturală a acestei game.Textura fina cu rezistenta indelungata, formula light, fara efect de incarcare exagerata a tenului.Complex Blur Filt'r pentru un efect de estompare a micilor imperfectiuni ale pielii si absortia excesului de sebum.Rezistent la transpirati..
80 Lei 170 Lei
Fără TVA:80 Lei
Pudra Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 220 Warm Pudra Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 220 Warm
Nou
Pudra compacta matifianta Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 220 Warm,o nuanta calda cu subton piersică, cantitate 9,1 gOdata cu succesul fulminant inregistrat de fondul de ten Pro Filt'r Soft Matte , pudra vine ca o completare naturală a acestei game.Textura fina cu rezistenta indelungata, formula light, fara efect de incarcare exagerata a tenuluiComplex Blur Filt'r pentru un efect de estompare a micilor imperfectiuni ale pielii si absortia excesului de sebumRezistent la transpiratie..
80 Lei
Fără TVA:80 Lei
Pudra Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 230 Neutral Pudra Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 230 Neutral
Nou
Pudra compacta matifianta Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 230 Neutral , cantitate 9,1 gOdata cu succesul fulminant inregistrat de fondul de ten Pro Filt'r Soft Matte , pudra vine ca o completare naturală a acestei game.Textura fina cu rezistenta indelungata, formula light, fara efect de incarcare exagerata a tenuluiComplex Blur Filt'r pentru un efect de estompare a micilor imperfectiuni ale pielii si absortia excesului de sebumRezistent la transpiratie, caldura si umezealaNu se str..
80 Lei
Fără TVA:80 Lei
Pudra Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 240 Warm Pudra Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 240 Warm
Nou
Pudra compacta matifianta Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 240 Warm , cantitate 9,1 gOdata cu succesul fulminant inregistrat de fondul de ten Pro Filt'r Soft Matte , pudra vine ca o completare naturală a acestei game.Textura fina cu rezistenta indelungata, formula light, fara efect de incarcare exagerata a tenuluiComplex Blur Filt'r pentru un efect de estompare a micilor imperfectiuni ale pielii si absortia excesului de sebumRezistent la transpiratie, caldura si umezealaNu se strange ..
80 Lei
Fără TVA:80 Lei
Pudra Translucida Matifianta Adopt  Coverfit Fix
Nou
Pudra  Adopt  Coverfit Fix & MatEste o pudra compacta , translucida si matifianta extrem de versatila ce poate fi folosita la finalul machiajului in zonele cu exces de sebum pentru un efect matifiant ( pometi , frunte ) sau poate fi folosita pentru a fixa machiajul...
30 Lei
Fără TVA:30 Lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)