Meniu
Cos de cumparaturi

Fenty Beauty

PRODUSE ORIGINALE !!! Dacă aveti intrebari , va stam la dispozitie !Fond de ten rezistent matifiant Fenty Beauty by Rihanna Pro Filt'r Soft Matte  nuanta 150 Neutral - NeutruEste o nuanta indicata pentru un ten deschis cu sub-ton neutru.In sfarsit un filtru foto sub forma unui fond de ten , adio imperfectiuni , adio luciu nedorit , adio pori dilatati , bun venit Instagram.Fondul de ten Fenty Beauty by Rihanna Pro Filt-r Soft Matte Longwear este un fond de ten rezistent care confera pielii i..
80 Lei
Fără TVA:80 Lei
PRODUSE ORIGINALE !!! Dacă aveti intrebari , va stam la dispozitie !Fond de ten rezistent matifiant Fenty Beauty by Rihanna Pro Filt'r Soft Matte  nuanta 160 pentru un ten deschis cu subton piersica , 32 mlEste o nuanta indicata pentru un ten deschis cu sub-ton neutru.In sfarsit un filtru foto sub forma unui fond de ten , adio imperfectiuni , adio luciu nedorit , adio pori dilatati , bun venit Instagram.Fondul de ten Fenty Beauty by Rihanna Pro Filt-r Soft Matte Longwear este un fond de ..
80 Lei
Fără TVA:80 Lei
PRODUSE ORIGINALE !!!  Stoc Scazut ! Daca aveti întrebări , va stam la dispozitie !Fenty Beauty by Rihanna Pro Filt'r Soft Matte  190 , o nuanta pentru tenul deschis cu subton caldEste o nuanta indicata pentru un ten deschis cu sub-ton , warm, cald , auriuIn sfarsit un filtru foto sub forma unui fond de ten , corecteza imperfectiunile , inlatura luciul nedorit , absoarbe excesul de sebum , estompeaza porii dilatati , o alegere inspirata pentru o sedinta foto remarcabila .Fondul de ten ..
80 Lei
Fără TVA:80 Lei
Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte 210 Neutral Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte 210 Neutral
Momentan Indisponibil
PRODUSE ORIGINALE !!! Dacă aveti intrebari , va stam la dispozitie !Fond de ten rezistent matifiant Fenty Beauty by Rihanna Pro Filt'r Soft Matte  nuanta 210 Neutral Warm pentru un ten mediu cu subton neutru cald ,  cantitate 32 mlEste o nuanta indicata pentru un ten mediu neutru cu subton caldIn sfarsit un filtru foto sub forma unui fond de ten , adio imperfectiuni , adio luciu nedorit , adio pori dilatati , bun venit Instagram.Fondul de ten Fenty Beauty by Rihanna Pro Filt-r Soft..
80 Lei
Fără TVA:80 Lei
Fond de ten hidratant Fenty Beauty Pro Filt'r Hydrating nuanta 105 Neutral , un fond indicat pentru tenul deschis cu subton neutruEste un fond de ten cu o acoperirea medie spre mare cu o rezistenta indelungata ,hidratant, indicat pentru anotimpul rece atunci cand tenul are de suferit din cauza frigului ,cu un aspect perfect,matasos, catifelat si extrem de natural. Gama Pro Filt'r Hydratyng Longwear are o formula hidratanta, pe care tenul normal si uscat il va iubi, Rihanna a creat acest fond de ..
80 Lei
Fără TVA:80 Lei
Fond de ten hidratant Fenty Beauty Pro Filt'r Hydrating nuanta 120 , un fond indicat pentru tenul mediu deschis, cu subton neutruEste un fond de ten cu o acoperirea medie spre mare cu o rezistenta indelungata ,hidratant, indicat pentru anotimpul rece atunci cand tenul are de suferit din cauza frigului ,cu un aspect perfect,matasos, catifelat si extrem de natural. Gama Pro Filt'r Hydratyng Longwear are o formula hidratanta, pe care tenul normal si uscat il va iubi, Rihanna a creat acest f..
80 Lei
Fără TVA:80 Lei
Pudra Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 150 Neutral Pudra Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 150 Neutral
Nou
Pudra compacta matifianta Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 150 Neutral , cantitate 9,1 gOdata cu succesul fulminant inregistrat de fondul de ten Pro Filt'r Soft Matte , pudra vine ca o completare naturală a acestei game.Textura fina cu rezistenta indelungata, formula light, fara efect de incarcare exagerata a tenuluiComplex Blur Filt'r pentru un efect de estompare a micilor imperfectiuni ale pielii si absortia excesului de sebumRezistent la transpiratie, caldura si umezealaNu se strange..
80 Lei
Fără TVA:80 Lei
 Pudra Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 170 Cool  Pudra Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 170 Cool
Nou
Pudra compacta matifianta Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 170 , o nuanta medie cu subton rose,  cantitate 9,1 gOdata cu succesul fulminant inregistrat de fondul de ten Pro Filt'r Soft Matte , pudra vine ca o completare naturală a acestei game.Textura fina cu rezistenta indelungata, formula light, fara efect de incarcare exagerata a tenului.Complex Blur Filt'r pentru un efect de estompare a micilor imperfectiuni ale pielii si absortia excesului de sebum.Rezistent la transpirati..
80 Lei
Fără TVA:80 Lei
Pudra Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 220 Warm Pudra Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 220 Warm
Nou
Pudra compacta matifianta Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 220 Warm,o nuanta calda cu subton piersică, cantitate 9,1 gOdata cu succesul fulminant inregistrat de fondul de ten Pro Filt'r Soft Matte , pudra vine ca o completare naturală a acestei game.Textura fina cu rezistenta indelungata, formula light, fara efect de incarcare exagerata a tenuluiComplex Blur Filt'r pentru un efect de estompare a micilor imperfectiuni ale pielii si absortia excesului de sebumRezistent la transpiratie, ..
80 Lei
Fără TVA:80 Lei
Pudra Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 230 Neutral Pudra Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 230 Neutral
Nou
Pudra compacta matifianta Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 230 Neutral , cantitate 9,1 gOdata cu succesul fulminant inregistrat de fondul de ten Pro Filt'r Soft Matte , pudra vine ca o completare naturală a acestei game.Textura fina cu rezistenta indelungata, formula light, fara efect de incarcare exagerata a tenuluiComplex Blur Filt'r pentru un efect de estompare a micilor imperfectiuni ale pielii si absortia excesului de sebumRezistent la transpiratie, caldura si umezealaNu se stran..
80 Lei
Fără TVA:80 Lei
Pudra Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 240 Warm Pudra Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 240 Warm
Nou
Pudra compacta matifianta Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder 240 Warm , cantitate 9,1 gOdata cu succesul fulminant inregistrat de fondul de ten Pro Filt'r Soft Matte , pudra vine ca o completare naturală a acestei game.Textura fina cu rezistenta indelungata, formula light, fara efect de incarcare exagerata a tenuluiComplex Blur Filt'r pentru un efect de estompare a micilor imperfectiuni ale pielii si absortia excesului de sebumRezistent la transpiratie, caldura si umezealaNu se strange pe..
80 Lei
Fără TVA:80 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)