Meniu
Cos de cumparaturi

Gama Loreal Color Riche Culori

Nuante Color Riche L'Oreal Paris

Rujul din colectia Color Riche este prezent pe piata inca din anul 1985 si a fost fabricat in peste 300 de nuante de-a lungul timpului , la acest moment ajungand sa se vanda in lume, intr-un volum de 120  bucati pe minut.

Data fiind prezenta atat de indelugata pe piata , nu putem decat sa ajungem la o concluzie unanim acceptata , este un ruj bun ! Daca nu  era adevarat , era scos de pe linia de fabricatie.

Si acum ajungem la calitatile ce ne face sa alegem acest ruj in detrimentul altora , nu este doar un produs destinat machiajului  , este si un produs cosmetic de ingrijire a pielii datorita complexului de ingrediente active hidratante , cum ar fi , omega 3 , uleiuri esentiale si vitamina E , asigurand o hidratare de pana la 8 ore si o culoare ce nu paleste de-a lungul intregii zile.

Are o rezistenta pe buze de 4 pana la 8 ore , depinzand foarte mult de particularitatile tenului , de obiceiurile zilnice si nu in ultimul rand de textura aleasa, stiut fiind faptul ca rujul mat are o rezistenta mai indelungata pe buze.

Rujurile din Gama Color Riche L'Oreal Paris se gasesc in mai multe variante de textura , satinat , mat , semi-mat , perlat si cremos iar pe site-ul BestDiscounts il gasiti in peste 40 de nuante si culori.


Color Riche 101 Candy Stiletto L'Oreal Paris Color Riche 101 Candy Stiletto L'Oreal Paris
Momentan Indisponibil
Ruj Mat Color Riche  101 Candy Stiletto LipstickCu toate ca este un ruj mat , si in general rujurile mate au tendinta de a usca buzele , nu este cazul si acestui tip de ruj  , care datorita compozitiei mentin buzele hidratate. Accentuează intr-un mod placut conturul natural al buzrlor și le evidențiază,fiind o alegere perfectă atât pentru machiajul de zi cât și pentru cel de seara.Rujul se aplică cu mișcări delicate dinspre centru spre colțul buzelor , Ingrediente Ruj Loreal Color..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Ruj Mat Color Riche 103 Blush in a Rush Matte Obsession  L'oreal Paris LipstickCu toate ca este un ruj mat , si in general rujurile mate au tendinta de a usca buzele , nu este cazul si acestui tip de ruj  , care datorita compozitiei mentin buzele hidratate. Accentuează intr-un mod placut conturul natural al buzrlor și le evidențiază,fiind o alegere perfectă atât pentru machiajul de zi cât și pentru cel de seara.Rujul se aplică cu mișcări delicate dinspre centru spre colțul buzelor..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Ruj Mat Color Riche  104 Strike A Ros Matte Obsession  L'oreal Paris LipstickCu toate ca este un ruj mat , si in general rujurile mate au tendinta de a usca buzele , nu este cazul si acestui tip de ruj  , care datorita compozitiei mentin buzele hidratate. Accentuează intr-un mod placut conturul natural al buzrlor și le evidențiază,fiind o alegere perfectă atât pentru machiajul de zi cât și pentru cel de seara.Rujul se aplică cu mișcări delicate dinspre centru spre colțul buze..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Color Riche 108 Brun Cuivre L'Oreal Paris Color Riche 108 Brun Cuivre L'Oreal Paris
-36 %
Ruj Hidratant  Color Riche 108 Brun Cuivre L'Oreal Paris Este o nuanta clasica ce a rezistat trecerii timpului ramanand constant in tendinte  fiind foarte apreciat de catre consumatoare accentuează frumos buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară. Beneficii :Hidrateaza si ingrijeste pielea sensibila a buzelori prin compozitia sa bogata in omega 3 si vitamina E, oferind aspectul de stralucire si vitalitate Datorita componentelor hidratante si emoliente , are  un..
35 Lei 55 Lei
Fără TVA:35 Lei
Ruj Sidefat Color Riche 116 Charme Dore L'oréal Paris Rujul L’Oréal Paris Color Riche Color Riche accentuează intr-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară. Beneficii : Datorita compozitiei sale bogata in Omega 3 si vitamina E, pe langa culoarea sidefata si cremoasa rujul protejeaza impotriva dezhidratarii oferind un plus de prospetime Are un efect volumizant ,buzele arată mai pline si mai sănătoase Aplicare: Rujul se aplică cu miscari delicate dinspre centru spre..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Color Riche 132 Magnolia Irreverent L'Oreal Paris Color Riche 132 Magnolia Irreverent L'Oreal Paris
Momentan Indisponibil
Ruj Fuchsia Intens  Color Riche 132 Magnolia Irreverent L'Oreal ParisRujul Loreal Color Riche accentuează frumos buzele și le evidențiază,fiind o alegere perfectă atât pentru machiajul de zi cât și pentru cel de seară.Beneficii :Hidratează și îngrijește pielea sensibilă a buzelordatorita ingredientelor sale bogate in Omega 3 si vitamina EAre un efect volumizant,buzele arată mai pline și mai sănătoase.Mod de aplicare :Rujul se aplică cu mișcări delicate dinspre centru spre colțul buzelorAici..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Ruj Hidratant , Sidefat  ,Color Riche 214 Violet Saturne L'oréal Paris  LipstickRiche Color Riche accentuează intr-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară. Beneficii : Datorita compozitiei sale bogata in Omega 3 si vitamina E, pe langa culoarea sidefata si cremoasa rujul protejeaza impotriva dezhidratarii oferind un plus de prospetimeAre un efect volumizant ,buzele arată mai pline si mai sănătoase Aplicare: Rujul se aplică cu miscari delicate dinspre ..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Ruj Sidefat Hidratant Loreal Color Riche 226 Rose GlaceLipstick hidratant  , ce actioneaza ca un balsam , protejeaza hidrateaza si ingrijeste,Accentuează intr-un mod delicat conturul natural al buzelor și le evidențiază,fiind o alegere perfectă atât pentru machiajul de zi cât și pentru cel de seara.Hidratează și îngrijește pielea sensibilă si delicata a buzelor ,are un efect volumizant,buzele arată mai pline și mai sănătoase.Mod de aplicare :Rujul se aplică cu mișcări delicate dinspre cen..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Ruj Mat Color Riche 227 Hype L'oreal ParisCu toate ca este un ruj mat , si in general rujurile mate au tendinta de a usca buzele , nu este cazul si acestui tip de ruj  , care datorita compozitiei mentin buzele hidratate. Accentuează intr-un mod placut conturul natural al buzrlor și le evidențiază,fiind o alegere perfectă atât pentru machiajul de zi cât și pentru cel de seara.Rujul se aplică cu mișcări delicate dinspre centru spre colțul buzelor , Ingrediente Ruj Loreal Color Riche 227 Hype ..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Color Riche 230 Coral Showroom L'Oreal Paris Color Riche 230 Coral Showroom L'Oreal Paris
-22 %
Ruj Hidratant Loreal Color Riche 230 Coral ShowroomRiche Color Riche accentuează intr-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară.Beneficii :Datorita compozitiei sale bogata in Omega 3 si vitamina E, pe langa culoarea sidefata si cremoasa rujul protejeaza impotriva dezhidratarii oferind un plus de prospetimeAre un efect volumizant ,buzele arată mai pline si mai sănătoaseAplicare:Rujul se aplică cu miscari delicate dinspre centru spre colturi.Ingrediente Ruj Hidratant..
35 Lei 45 Lei
Fără TVA:35 Lei
Color Riche 235 Nude L'Oreal Paris Color Riche 235 Nude L'Oreal Paris
-22 %
Ruj Hidratant Loreal Color Riche 235 NudeRiche Color Riche accentuează intr-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară. Beneficii : Datorita compozitiei sale bogata in Omega 3 si vitamina E, pe langa culoarea sidefata si cremoasa rujul protejeaza impotriva dezhidratarii oferind un plus de prospetimeAre un efect volumizant ,buzele arată mai pline si mai sănătoase Aplicare: Rujul se aplică cu miscari delicate dinspre centru spre colturiIngrediente Ruj Color Ri..
35 Lei 45 Lei
Fără TVA:35 Lei
Color Riche 236 Organza L'Oreal Paris Color Riche 236 Organza L'Oreal Paris
-36 %
Ruj Hidratant Loreal Color Riche 236 OrganzaRiche Color Riche accentuează intr-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară. Beneficii : Datorita compozitiei sale bogata in Omega 3 si vitamina E, pe langa culoarea sidefata si cremoasa rujul protejeaza impotriva dezhidratarii oferind un plus de prospetimeAre un efect volumizant ,buzele arată mai pline si mai sănătoase Aplicare: Rujul se aplică cu miscari delicate dinspre centru spre colturiIngrediente Ruj Color..
35 Lei 55 Lei
Fără TVA:35 Lei
Color Riche 255 Blush in Plum L'Oreal Paris Color Riche 255 Blush in Plum L'Oreal Paris
Momentan Indisponibil
Ruj Hidratant Loreal Color Riche 255 Blush in PlumRiche Color Riche accentuează intr-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară. Beneficii : Datorita compozitiei sale bogata in Omega 3 si vitamina E, pe langa culoarea sidefata si cremoasa rujul protejeaza impotriva dezhidratarii oferind un plus de prospetimeAre un efect volumizant ,buzele arată mai pline si mai sănătoase Aplicare: Rujul se aplică cu miscari delicate dinspre centru spre colturiIngrediente Ruj Color..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Color Riche 256 Blush Fever L'Oreal Paris Color Riche 256 Blush Fever L'Oreal Paris
Momentan Indisponibil
Ruj Hidratant Loreal Color Riche256 Blush Fever LipstickRiche Color Riche accentuează intr-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară. Beneficii : Datorita compozitiei sale bogata in Omega 3 si vitamina E, pe langa culoarea sidefata si cremoasa rujul protejeaza impotriva dezhidratarii oferind un plus de prospetimeAre un efect volumizant ,buzele arată mai pline si mai sănătoase Aplicare: Rujul se aplică cu miscari delicate dinspre centru spre colturiIngrediente Ruj..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Color Riche 258 Berry Blush L'Oreal Paris Color Riche 258 Berry Blush L'Oreal Paris
Momentan Indisponibil
Ruj Hidratant Loreal Color Riche 258 Berry Blush LipstickRiche Color Riche accentuează intr-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară. Beneficii : Datorita compozitiei sale bogata in Omega 3 si vitamina E, pe langa culoarea sidefata si cremoasa rujul protejeaza impotriva dezhidratarii oferind un plus de prospetimeAre un efect volumizant ,buzele arată mai pline si mai sănătoase Aplicare: Rujul se aplică cu miscari delicate dinspre centru spre colturiIngrediente Ru..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Ruj Hidratant Loreal Color Riche 268 Rose Grenat LipstickRiche Color Riche accentuează intr-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară.Beneficii :Datorita compozitiei sale bogata in Omega 3 si vitamina E, pe langa culoarea sidefata si cremoasa rujul protejeaza impotriva dezhidratarii oferind un plus de prospetimeAre un efect volumizant ,buzele arată mai pline si mai sănătoaseAplicare:Rujul se aplică cu miscari delicate dinspre centru spre colturi.Ingrediente Ruj..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Ruj Hidratant Loreal Color Riche 274 Ginger Chocolate LipstickRiche Color Riche accentuează intr-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară.Beneficii :Datorita compozitiei sale bogata in Omega 3 si vitamina E, pe langa culoarea sidefata si cremoasa rujul protejeaza impotriva dezhidratarii oferind un plus de prospetimeAre un efect volumizant ,buzele arată mai pline si mai sănătoaseAplicare:Rujul se aplică cu miscari delicate dinspre centru spre colturi.Ingredient..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Color Riche 285 Pink Fever L'Oreal Paris Color Riche 285 Pink Fever L'Oreal Paris
-22 %
Ruj Hidratant Loreal Color Riche 285 Pink Fever LipstickRiche Color Riche accentuează intr-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară.Beneficii :Datorita compozitiei sale bogata in Omega 3 si vitamina E, pe langa culoarea sidefata si cremoasa rujul protejeaza impotriva dezhidratarii oferind un plus de prospetimeAre un efect volumizant ,buzele arată mai pline si mai sănătoaseAplicare:Rujul se aplică cu miscari delicate dinspre centru spre colturi.Ingrediente ..
35 Lei 45 Lei
Fără TVA:35 Lei
Ruj Mat Color Riche 241 Pink A Porter LipstickCu toate ca este un ruj mat , si in general rujurile mate au tendinta de a usca buzele , nu este cazul si acestui tip de ruj  , care datorita compozitiei mentin buzele hidratate. Accentuează intr-un mod placut conturul natural al buzrlor și le evidențiază,fiind o alegere perfectă atât pentru machiajul de zi cât și pentru cel de seara.Rujul se aplică cu mișcări delicate dinspre centru spre colțul buzelor , Ingrediente Ruj Loreal Color Riche ..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Color Riche 287 Sparkling Amethyst L'Oreal Paris Color Riche 287 Sparkling Amethyst L'Oreal Paris
-22 %
Ruj Hidratant, Sidefat L'oreal Color Riche 287 Sparkling Amethyst LipstickRiche Color Riche accentuează intr-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară. Beneficii : Datorita compozitiei sale bogata in Omega 3 si vitamina E, pe langa culoarea sidefata si cremoasa rujul protejeaza impotriva dezhidratarii oferind un plus de prospetimeAre un efect volumizant ,buzele arată mai pline si mai sănătoase Aplicare: Rujul se aplică cu miscari delicate dinspre centru spr..
35 Lei 45 Lei
Fără TVA:35 Lei
Ruj Hidratant, Sidefat ,Pastelat, L'oreal Color Riche 288 Intense Fuchsia LipstickRiche Color Riche accentuează intr-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară. Beneficii : Datorita compozitiei sale bogata in Omega 3 si vitamina E, pe langa culoarea sidefata si cremoasa rujul protejeaza impotriva dezhidratarii oferind un plus de prospetimeAre un efect volumizant ,buzele arată mai pline si mai sănătoase Aplicare: Rujul se aplică cu miscari delicate dinspre centru s..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Color Riche 297 Red Pasion L'Oreal Paris Color Riche 297 Red Pasion L'Oreal Paris
Momentan Indisponibil
Ruj Hidratant Loreal Color Riche 297 Red PasionRiche Color Riche accentuează intr-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară. Beneficii : Datorita compozitiei sale bogata in Omega 3 si vitamina E, pe langa culoarea sidefata si cremoasa rujul protejeaza impotriva dezhidratarii oferind un plus de prospetimeAre un efect volumizant ,buzele arată mai pline si mai sănătoase Aplicare: Rujul se aplică cu miscari delicate dinspre centru spre colturiIngrediente Ruj Color Ri..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Ruj Hidratant, Sidefat ,  L'oreal Color Riche 303 Rose Tendre LipstickRiche Color Riche accentuează intr-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară. Beneficii : Datorita compozitiei sale bogata in Omega 3 si vitamina E, pe langa culoarea sidefata si cremoasa rujul protejeaza impotriva dezhidratarii oferind un plus de prospetimeAre un efect volumizant ,buzele arată mai pline si mai sănătoase Aplicare: Rujul se aplică cu miscari delicate dinspre centru spre col..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Color Riche 342 Copper Crystal L'Oreal Paris Color Riche 342 Copper Crystal L'Oreal Paris
Momentan Indisponibil
Ruj Hidratant Loreal Color Riche 342 Copper CrystalRiche Color Riche accentuează intr-un mod delicat buzele și subliniază perfect machiajul de zi sau de seară. Beneficii : Datorita compozitiei sale bogata in Omega 3 si vitamina E, pe langa culoarea sidefata si cremoasa rujul protejeaza impotriva dezhidratarii oferind un plus de prospetimeAre un efect volumizant ,buzele arată mai pline si mai sănătoase Aplicare: Rujul se aplică cu miscari delicate dinspre centru spre colturiIngrediente Ruj Colo..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Afişare 1 - 24 din 52 (3 pagini)