Meniu
Cos de cumparaturi

Beauty Creations

Eye Bloom Beauty Creations Eye Bloom Beauty Creations
Momentan Indisponibil
Trusa Farduri Eye Bloom Beauty Creations Inspirata din culorile florilor de primavara , cele 12 nuante ale paletei cuprind nuante  de mov prafuit si tonuri calde, pentru un aspect fresh, vesel si zglobiu..
50 Lei
Fără TVA:50 Lei
Seduce Me Beauty Creations Seduce Me Beauty Creations
Momentan Indisponibil
Trusa Farduri 18 Culori Seduce Me Beauty CreationsEste placerea noastra vinovata de a va prezenta o noua paleta mult mai indrazneata, de la culori purpurii misto pana la culori metalice izbitoare, toate intru-na singura.18 nuante vibrante dintre care 10 sidefate si 8 mate...
60 Lei
Fără TVA:60 Lei
Cali Set Beauty Creations Cali Set Beauty Creations
Disponibil in 2-3 zile
Trusa De Farduri 9 Culori Cali Set Beauty CreationsPaleta farduri de pleoape alcatuita din 9 nuante vibrante ,puternic pigmentate,5 nuante mate si 4 sidefate.Culorile sunt atent alese pentru a se incadra in noile tendinte de make-up,compozitia este astfel preparata incat sa se intinda usor pe pleoape si sa reziste intreaga ziNuantele,chiar si cele neutre sunt extrem de pigmentate si nu se estompeaza dea lungul zileiCalitate U.S.ATestat Dermatologic..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
Baked Pops Beuty Creations Baked Pops Beuty Creations
Momentan Indisponibil
Paleta Farduri Iluminatoare Baked PopsPatru bomboane marmorate si parfumate, proaspete ca scoase din cuptor, ce te vor face sa stralucesti pentru intreaga zi.Cele patru nuante prezente in produs, se pot aplica individual sau combinate , in functie de preferinte si de tonul dorit.Calitate U.S.A..
50 Lei
Fără TVA:50 Lei
Paleta Farduri Iluminatoare Highlight Beauty CreationsTrusa contine patru nuante sidefate si usor de aplicat.Paleta este potrivita oricarui tip de machiaj, de zi sau de seara, culorile pot fi folosite separat sau amestecate pentru a ajunge la nuanta dorita..
60 Lei
Fără TVA:60 Lei
Angel Glow Beauty Creations Angel Glow Beauty Creations
Indisponibil
Paleta Farduri Iluminatoare Angel Glow Beauty CreationsPaleta de farduri iluminatoare provine din colectia Boudoir de la Beauty Creations,o colectie ce emana mister si senzualitate.Fiecare paleta contine patru nuante care ofera acea stralucire angelica,perfecta pentru orice tip de machiaj si orice ocazie.Variante iluminator..
50 Lei
Fără TVA:50 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)